Yorumları: 12
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Herkesten bir tahmin bekliyorum. Yaptığım duyduğum gördüğüm haberlere göre olumlu haberlerden yola çıkarak bence şu sene çıkar vb. Diyerek Bir cevap bekliyorum lütfen. (2030 a kadar gelişmiş olabilir miyiz acaba?)
Yorumları: 113
Rep Puanı:
6
Boş ver, yaşa hayatını. 2030'da, hatta yarın, yaşayacağımızın garantisi var mı ki? Bir virüsten ibaret değiliz. Birisi seni gerçekten sevdiğinde hsv yi takmıyor bile. O yüzden sen de takma böyle şeyleri düşündükçe daha kötü olursun.
Yorumları: 44
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Arkdaşlar spinal kord a yerleşen virüs tiplerinin vücuttan silinmesi çok zordur diğer virüsler gibi değil şuanda yok etmeye yönelik çalışma bildiğim kadarıyla yok yine şükredelimki ölümcül bir hastalıgımız yok.sadece biraz daha kendimize dikkat ederek yaşamak gerekli bu durumada beynimizi ve bedenimizi alıştırmalıyız yapılcak şey çok basit aslında ya tek eşli uzun süreli ilişki yaşıcaksın yada evleniceksin çokta takmayın çok şükür ölümcül bir hastalık değil
Yorumları: 113
Rep Puanı:
6
Hayır çalışmalar var. BdGene, Fred Hutch, Excision Bio
Yorumları: 12
Rep Puanı:
0
arkadaşlar ben burda sadece tahmin cevapları görmek istediğim için yazmıştım bunu bana da yaşa hayatını tarzı yazıldı diye kendimden bahsettim. Amacım sadece tahmin cevapları görmekti dediğim gibi şu yoldan şu haberden yola çıkarak bence şu zamanda şu tarihte çıkar diye örnek verirsiniz diye yoksa amacım başka bir şey değil teşekkürler şimdiden