Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hsv 2 de kol ve bacak uyuşması yaşayan varmi ?
Merhabalar 2022 de bu hsv ile tanıştım ilk 2 yıl sadece genital bölgede lezyonlar çıktı bir kaç kez ama son 6 aydır sol kol ve bacaklarımda hissizlesme ve ufak agrilar hissediyorum bu konunun herpes ile ilişkisi olabilir mi acaba yada yaşayan varmi bunu malum doktorlarimiz hsv hakkinda pek bir bilgiye sahip değiller şimdiden teşekkürler ?

(04-08-2025, Saat: 21:28)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar 2022 de bu hsv ile tanıştım ilk 2 yıl sadece genital bölgede lezyonlar çıktı bir kaç kez ama son 6 aydır sol kol ve bacaklarımda hissizlesme ve ufak agrilar hissediyorum bu konunun herpes ile ilişkisi olabilir mi acaba yada yaşayan varmi bunu malum doktorlarimiz hsv hakkinda pek bir bilgiye sahip değiller şimdiden teşekkürler ?
Evet ozellikle bacakta agri sızı  yapar zamanla da gecer arar gelir boyoe yasamayi ogrenmek gerek

(04-08-2025, Saat: 21:28)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar 2022 de bu hsv ile tanıştım ilk 2 yıl sadece genital bölgede lezyonlar çıktı bir kaç kez ama son 6 aydır sol kol ve bacaklarımda hissizlesme ve ufak agrilar hissediyorum bu konunun herpes ile ilişkisi olabilir mi acaba yada yaşayan varmi bunu malum doktorlarimiz hsv hakkinda pek bir bilgiye sahip değiller şimdiden teşekkürler ?
Siyatikten dolayı da olabilir.Ben de geçen kış böyle bir durum yaşadım.Ağrı süresi 1 ay kadar sürdü.Pilatesle birlikte bir şekilde geçti.Herpes öncesi ağrı oluyor fakat çıkacağı zaman başlıyor sonrasında geçiyor büyük ihtimal siyatikten dolayıdır

Benim de diz kapağımda isinma gibi bir şey oluyor acaba nedeni ne olabilir ?

Bu şikayetleri olanların çoğu sigara alkol içiyor bence tahminimce bunları bırakın bı deneyin kendinizi

(06-08-2025, Saat: 19:01)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim de diz kapağımda isinma gibi bir şey oluyor acaba nedeni ne olabilir ?

Nedenini söyleyeyim vücudunuzu haliyle stres kaynaklı aşırı dinliyorsunuz. Birazcık kendinizi rahatlatsanız eminim ki çoğu şikayetiniz geçecektir. Azıcık rahatlayın bakın yıllardır yazıyoruz, okuyoruz buralarda hala burdayız ve hayat devam ediyor. Bi gayret kurtulalım şu stresten.

(06-08-2025, Saat: 20:22)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nedenini söyleyeyim vücudunuzu haliyle stres kaynaklı aşırı dinliyorsunuz. Birazcık kendinizi rahatlatsanız eminim ki çoğu şikayetiniz geçecektir. Azıcık rahatlayın bakın yıllardır yazıyoruz, okuyoruz buralarda hala burdayız ve hayat devam ediyor. Bi gayret kurtulalım şu stresten.
Öncelikle teşekkür ederim.  Çok haklısınız. Bazen kendimi kontrol edemiyorum. Şu son bir yılda çektiğimi ömrümde çekmedim. Bazen elimde olmuyor. Stresle alakali olabllr. Bir türlü geçmek bilmeyince sormak istedim.

Merhaba evet bendede oluyor baçak ağrısı halsizlik vücutta iğne batmaları vs bunlar bence hsv kaynaklı çok zorlandığımda ağrı kesici kullanıyorum  baskılama tedavisi denedinizmi ? belki biraz hafifletir

https://tr.wikipedia.org/wiki/Sinir_sistemi lezyon sinir uçlarına zarar verdi ise sinir sistemi dagılımı link te var ağrı yapa bilir bu nadir bir olaydır arkadaşın biri kışın soguttan yüz felci gecirdi akapuktur cuya götürdük alakası olmayan yerlere iğne batırdı ozaman sormuştum niye diye sinir haritası var demişti arkadaş tedavi oldu genital bölgede sinir dagılımı var dudak ucugunda sinir dagılımı yok gibi

(06-08-2025, Saat: 15:53)Ebru rep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet ozellikle bacakta agri sızı  yapar zamanla da gecer arar gelir boyoe yasamayi ogrenmek gerek
Bu daha farklı birşey bu yüzden dikkatimi cekmisti, nedeni kıymetli virusumuz herpes mi yoksa başka bir sebep mi acaba kafamı kurcalıyor

(06-08-2025, Saat: 20:19)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-08-2025, Saat: 20:19)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu şikayetleri olanların çoğu sigara alkol içiyor bence tahminimce bunları bırakın bı deneyi

Doktor tegitli bir bilgimi yoksa kendi düşünceniz mi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Haberden anlayan varmi Üzgün 2 2,588 23-03-2021, Saat: 23:34
Son Yorum: HopeFul
  Anlayan arkadaşlar varmi şuna bir baksin antiherpes 8 5,873 19-01-2021, Saat: 20:51
Son Yorum: Cursed

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi