Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Nolur Cevap Verin
Öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bilgisi olan arkadaşlara çok ihtiyacımın düştüğü bir sorum olacak.

1 ay önce sevgilimle birlikte oldum daha sonra aktif hsvmin olduğunu farkettim. Kendisinde bir problem oluşmadı ama suçluluk psikolojisinden nefes bile alamıyorum.

Ne kadar zaman sonra lezyon çıkar? Bulaştıysa şimdiye çıkmazı gerekmezmiydi?Kendisi erkek ve ona bilmeden birşey yaptıysam kendimi nasıl affedebilirim

endişe etme bulaşmış olsa simdiye kadar çıkardı.
bazen lezyon varken de bulaş olmayabiliyor.

(11-10-2024, Saat: 04:23)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: endişe etme bulaşmış olsa simdiye kadar çıkardı.
bazen lezyon varken de bulaş olmayabiliyor.

Bulaştiktan ne kadar sonra lezyon cikiyor  ?

Bende ilişkiden 50 gün sonra belirtiler başladı bu nasıl oluyor bende lezyon olmadı ağrı başladı 5 ay oldu halen daha çekiyorum

Kendisinin herpesimden haberi var arkadaşlar ama ona yinede böyle biryük yüklemek istemiyorum. Sadece merakım şu bulaştan nekadar süre sonra lezyon çıkar

(11-10-2024, Saat: 17:44)Namnamnam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendisinin herpesimden haberi var arkadaşlar ama ona yinede böyle biryük yüklemek istemiyorum. Sadece merakım şu bulaştan nekadar süre sonra lezyon çıkar

Normal şartlarda 15 gün içersinde belirti verir tabiki bu durum karşı tarafın bağışıklık durumuna göre uzaya bilir

Bende bulaş olduktan bir gün sonra çok yoğun sistis oldu. Tam 1 sene sonra da ilk lezyon ortaya çıktı. Bu sorunun net bir cevabı yok bana kalırsa.

Herpesten haberi olmasına rağmen birlikte olmuşsa neden vicdan azabı çekiyorsunuz ? Böyle bir riskin olduğunu zaten bilmiyor mu ?

Bu durumda en kötü ben mi geçiyorum bu laneti ilaç içmediğim zaman sinir batması bitiriyor beni ağrı öldürüyor ömür boyu valtrex kullan sak olur mu günlük bıtane olacak şekilde yoksa ağrıdan duramayacam

(11-10-2024, Saat: 19:49)kunduz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bulaş olduktan bir gün sonra çok yoğun sistis oldu. Tam 1 sene sonra da ilk lezyon ortaya çıktı. Bu sorunun net bir cevabı yok bana kalırsa.

Sistis ne demek bahsedermisiniz lütfen ?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Arkadaşlar, Tam tedavi çıksa sizce kaç sene içinde çıkar? Lütfen dürüst olun myluvismc 10 2,310 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
Bug Sizce hangi sene bu illetten kurtuluruz arkadaşlar? bıktımbuilletten 17 3,995 25-02-2025, Saat: 02:07
Son Yorum: Suphelihasta
  Anlayan arkadaşlar varmi şuna bir baksin antiherpes 8 5,672 19-01-2021, Saat: 20:51
Son Yorum: Cursed

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi