Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce hangi sene bu illetten kurtuluruz arkadaşlar?
Bug 
Mantıklı düşünecek olursanız çıkan olumlu haberlere bakacak olursanız kaç sene sürer veya hangi sene kurtulmuş oluruz sizce?

bence bununla yaşamaya alışmalıyız hocam kolumuz bacagımız gıbı cok buyutmeyelım sukur edelım yapcak bırsey yok zıya kabullenmek gerek

Ben hsv yi insandan tamamen silinecek bir aşı veya ilaç çıkaracaklarını düşünmüyorum.belki aylarca yıllarca etkili olacak bir ilaç çıkaracaklardır ama tamamen silinecek uygulama ümidim şahsen yok.ki zaten şuan yapılan çalışmalarında hiçbiri silmeye yönelik değil anladıgım kadarıyla.bazı arkdaşlar hpv yi buldular diyebilir ama aynı şey değil hpv zaten 1-2 sene içerisinde vucut tarafından atılıyor.ümitsizlik yaratmak değil amacım gerçek budur herkese geçmiş olsun

(08-02-2025, Saat: 23:08)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hsv yi insandan tamamen silinecek bir aşı veya ilaç çıkaracaklarını düşünmüyorum.belki aylarca yıllarca etkili olacak bir ilaç çıkaracaklardır ama tamamen silinecek uygulama ümidim şahsen yok.ki zaten şuan yapılan çalışmalarında hiçbiri silmeye yönelik değil anladıgım kadarıyla.bazı arkdaşlar hpv yi buldular diyebilir ama aynı şey değil hpv zaten 1-2 sene içerisinde vucut tarafından atılıyor.ümitsizlik yaratmak değil amacım gerçek budur herkese geçmiş olsun

Keşke düşüncelerinizi buraya yazmasanız çünkü herkesin psikolojisi bunu kaldırmayabilir...

Hep olumlu konuşamakta insanları umutlandırmaya girebilir.gerçekleri konuşmak ve buna göre yeni yaşantı kurmak zamanla daha iyi gelicekte bence

bu virüsü araştıran, akademik makaleler okuyan hatta chatgpt den bile soran arkadaşlar bilirler ki mRNA da dahil bu virüsün vücuttan atılması gibi bi durum söz konusu değil. tek umut crispr o da zaten bambaşka bir olay. bu şekilde vücudumuza girip çıkmayan bir çok virüsten biri. ben kendim konuya şöyle bakıyorum. bir aşı çıkar ve bizim bunu bulaştıramayacağımız bir noktaya gelirse zaten psikolojik olarak bir sorunumuz kalmıyor gibi. o sebepten dolayı bağışıklığınıza ve psikolojinize odaklanın. söylediğimden farklı bişey okuyan araştıran varsa lütfen paylaşsın ben de umutlanayım.

(09-02-2025, Saat: 00:29)vertigo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu virüsü araştıran, akademik makaleler okuyan hatta chatgpt den bile soran arkadaşlar bilirler ki mRNA da dahil bu virüsün vücuttan atılması gibi bi durum söz konusu değil. tek umut crispr o da zaten bambaşka bir olay. bu şekilde vücudumuza girip çıkmayan bir çok virüsten biri. ben kendim konuya şöyle bakıyorum. bir aşı çıkar ve bizim bunu bulaştıramayacağımız bir noktaya gelirse zaten psikolojik olarak bir sorunumuz kalmıyor gibi. o sebepten dolayı bağışıklığınıza ve psikolojinize odaklanın. söylediğimden farklı bişey okuyan araştıran varsa lütfen paylaşsın ben de umutlanayım.

Kesinlikle katılıyorum bende vücuttan atılacağı konusunda çok ümitsizim tek isteğim bu virüs için aynı hepatit aşısı gibi zona aşısı gibi bir süre koruması örneğin bu süre içinde bulaştırıcılığı ortadan kaldırması ve sağlıklı bir cinsellik yaşamak.. inanın bu virüsü aldığımdan beri flört bile etmiyorum karşımdaki insana bulaşır ve onunda hayatını mahvederim diye o kadar korkuyorum ki vicdan çok önemli birşey bi insanda vicdan merhamet olmalı bizler vicdansız merhametsiz insanlarla karşılaştık maalesef.. buna alışmamız gerekecek bir süre veya ömrümüz boyunca kabullenmemiz gerekiyor...

Uçukla yaşıyorsanız şunu bilin: Yalnız değilsiniz, kirli değilsiniz ve yine de sevgiye ve mutluluğa layıksınız. Bu teşhis sizi tanımlamaz. Başınızı dik tutun, kendinize iyi bakın ve bu virüsten daha güçlü olduğunuzu asla unutmayın.

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Lütfen bari tahminlerde bulunun. Normal insanlar gibi tekrar gündelik hayatımıza dönemeyecek miyiz sizce?

(12-02-2025, Saat: 08:07)myluvismc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Lütfen bari tahminlerde bulunun. Normal insanlar gibi tekrar gündelik hayatımıza dönemeyecek miyiz sizce?

Zaman herşeyi gösterecek ancak hiç olmadığı kadar şirketler de bu konu üzerine eskisinden fazla düştüler çalışmalar devam ediyor benim düşüncem zona tarzı geçici olarak koruma sağlayan bir aşı olacağını düşünüyorum

(12-02-2025, Saat: 09:24)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaman herşeyi gösterecek ancak hiç olmadığı kadar şirketler de bu konu üzerine eskisinden fazla düştüler çalışmalar devam ediyor benim düşüncem zona tarzı geçici olarak koruma sağlayan bir aşı olacağını düşünüyorum
Bu virüsü tamamen vücuttan atılma durumu oldukça zor imkansız değil ancak sinirlere tutunan saklanan bir virüsü tamamen yok etmek çok zor. 
Şuan sadece bununla yaşamaya alışalım yokmuş gibi davranalım ancak bilinçli olalım bir başkasına geçmesini önlemeye çalışalım buradaki insanlar gibi milyonlarca buna sahip olanlar var Dünya'da sadece biz değiliz buna alışmak zorundayız en azından bir tedavi seçeneği çıkana kadar.

Hsv1 dudak uçuğu herkeste var diyorlar krem ile geçiştiriliyor.Hsv2 olanların sayısı az diye krem ve ilaç ile geçiştiriliyor şuanlık aşı çalışmaları da var tabii. Herpes zosterin aşısı var ve bu ds ömür boyu uykuda olup sonradan stres vs ile uyanabilen bir virüs 50 yaş üstü aşılansın diye reklam çıkıyor sürekli yani bu da sinirlere yerleşmiş.%90 etkili diyorlar.Bence 5-10 seneye hsv2 için de aşı çıkarırlar,yok etmese bile ömür boyu uykuda kalabilir ve böylece bulaş sorunu da ortadan kalkar

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Arkadaşlar, Tam tedavi çıksa sizce kaç sene içinde çıkar? Lütfen dürüst olun myluvismc 10 2,310 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
  Arkadaşlar Nolur Cevap Verin Namnamnam 33 8,515 21-10-2024, Saat: 05:22
Son Yorum: HopeFul
  Anlayan arkadaşlar varmi şuna bir baksin antiherpes 8 5,672 19-01-2021, Saat: 20:51
Son Yorum: Cursed
  Sizce gercekmi Üzgün 1 1,959 29-12-2020, Saat: 20:18
Son Yorum: antiherpes

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi