Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes Tam Tedavisi Ne Zaman Çıkar? 2030'a Kadar Umut Var mı?
Konu Güncel Özeti: Forumda bir kullanıcı, herpes tam tedavisinin ne zaman bulunabileceği konusunda dürüst tahminler istemiştir. Bazı kullanıcılar hayatın tadını çıkarmayı ve takıntı yapmamayı önermiştir. Diğerleri ise mevcut çalışmalara dikkat çekmiştir: ABI-5366, Pritelivir gibi güçlü antivirallerin birkaç yıl içinde piyasaya çıkması beklenmektedir. Biontech ve Moderna'nın aşı çalışmaları devam etmektedir, ancak bunlar tam tedaviden ziyade baskılama veya koruma amaçlıdır. Gen düzenleme (BdGene, Excision Bio) gibi daha ileri yöntemler henüz erken aşamadadır. Kullanıcılar arasında 2030'a kadar önemli ilerlemeler olabileceği yönünde iyimserlik olsa da kesin bir tarih vermek mümkün değildir. Ayrıca bazı katılımcılar, psikolojik destek almanın önemini vurgulamıştır. Toparlayacak olursak, tam tedavi için henüz net bir zaman çizelgesi yoktur, ancak umut verici gelişmeler yaşanmaktadır.

Herkesten bir tahmin bekliyorum. Yaptığım, duyduğum, gördüğüm haberlere göre olumlu haberlerden yola çıkarak bence şu sene çıkar vb. diyerek bir cevap bekliyorum lütfen. (2030'a kadar gelişmiş olabilir miyiz acaba?)

Ek Bilgiler: Herpes tedavisi üzerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek gerekirse, şu anda geliştirilmekte olan bazı umut verici adaylar bulunmaktadır. Örneğin, ABI-5366 ve Pritelivir gibi antiviral ilaçlar baskılama amacıyla klinik denemelerde ilerlemektedir. Ayrıca Biontech profilaktik bir aşı, Moderna ise terapötik bir aşı üzerinde çalışmaktadır. Gen düzenleme teknolojileri (BdGene, Excision Bio) ise virüsü kalıcı olarak yok etmeyi hedeflemektedir, ancak bu çalışmalar henüz erken aşamadadır. Bilim insanları 2030 yılına kadar daha etkili tedavilerin ortaya çıkabileceğini öngörmekle birlikte, kesin bir tarih vermek mümkün değildir. Unutulmamalıdır ki bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışın.

Boş ver, yaşa hayatını. 2030'da, hatta yarın, yaşayacağımızın garantisi var mı ki? Bir virüsten ibaret değiliz. Birisi seni gerçekten sevdiğinde hsv yi takmıyor bile. O yüzden sen de takma böyle şeyleri düşündükçe daha kötü olursun.

(25-02-2025, Saat: 22:11)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Boş ver, yaşa hayatını. 2030'da, hatta yarın, yaşayacağımızın garantisi var mı ki? Bir virüsten ibaret değiliz. Birisi seni gerçekten sevdiğinde hsv yi takmıyor bile. O yüzden sen de takma böyle şeyleri düşündükçe daha kötü olursun.

çok takıntılı bir insanım ben. aşk ilişki hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Kendimden herşeyden iğreniyorum 1 senedir buna sahibim her allahın günü küfrederek uyanıyorum. 2030da tedavi bulunacak derecesinde gelişmez miyiz ben biraz da olsun kendimi böyle geçiştirip kandırıyorum sizce bulunur mu önümüzdeki yıllarda 2030 gibi

(26-02-2025, Saat: 04:19)myluvismc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok takıntılı bir insanım ben. aşk ilişki hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Kendimden herşeyden iğreniyorum 1 senedir buna sahibim her allahın günü küfrederek uyanıyorum. 2030da tedavi bulunacak derecesinde gelişmez miyiz ben biraz da olsun kendimi böyle geçiştirip kandırıyorum sizce bulunur mu önümüzdeki yıllarda 2030 gibi
Bu tarz şeyler yazmayın buraya.Terapiye gidin ben gittim.Zaten hassas insanlar var burada.İnsanlari tetikleyecek şeyler yazmayın.Buradaki kimse size yardımcı olamaz.Sorununuz psikolojik çünkü.Ben de aylarca terapiye gittim bunun tek yolu bu.Negatif şeyler yazıp insanların psikolojisini daha da bozmayın .Geçmiş olsun !!!

(26-02-2025, Saat: 04:19)myluvismc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok takıntılı bir insanım ben. aşk ilişki hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Kendimden herşeyden iğreniyorum 1 senedir buna sahibim her allahın günü küfrederek uyanıyorum. 2030da tedavi bulunacak derecesinde gelişmez miyiz ben biraz da olsun kendimi böyle geçiştirip kandırıyorum sizce bulunur mu önümüzdeki yıllarda 2030 gibi
Forumda başlıklar mevcut çalışmaları orda görebilirsiniz. Daha güçlü antiviraller yani baskılama için var, birkaç yıla piyasaya çıkacak gibi duruyorlar. Tam olarak tedavi için bir şey söylemek zor, farklı ve yeni bir alan çünkü

Arkdaşlar spinal kord a yerleşen virüs tiplerinin vücuttan silinmesi çok zordur diğer virüsler gibi değil şuanda yok etmeye yönelik çalışma bildiğim kadarıyla yok yine şükredelimki ölümcül bir hastalıgımız yok.sadece biraz daha kendimize dikkat ederek yaşamak gerekli bu durumada beynimizi ve bedenimizi alıştırmalıyız yapılcak şey çok basit aslında ya tek eşli uzun süreli ilişki yaşıcaksın yada evleniceksin çokta takmayın çok şükür ölümcül bir hastalık değil

Hayır çalışmalar var. BdGene, Fred Hutch, Excision Bio

arkadaşlar ben burda sadece tahmin cevapları görmek istediğim için yazmıştım bunu bana da yaşa hayatını tarzı yazıldı diye kendimden bahsettim. Amacım sadece tahmin cevapları görmekti dediğim gibi şu yoldan şu haberden yola çıkarak bence şu zamanda şu tarihte çıkar diye örnek verirsiniz diye yoksa amacım başka bir şey değil teşekkürler şimdiden

Bıontech ve Moderna aşı çalışmaları önümüzdeki yıl ilk 4 yıllık civarı çalışmaları sonlanacak gibi umarım bir aciklama yaparlar, lakin aşılar vücuttan virüsü İnhibe etmektekten ziyade sanki enfekte olmamış kişilere vurulması durumunda bulaşmayı engeller gibi nitelikte yol izlemekte çok detaylı açıklama bulmadım. Bu nedenle aşı yanında çalışmaları önümüzdeki yıl bitme aşamasına gelen
ABI 5366
PİRİTELİVİR
Tabletler çok iç açıcı yönde. Özellikle abı 5366 tek tablette 100 güne kadar etki harika görünüyor. Bu 4 çalışmadan başka herhangi bir çalışma bulamadım. 2 aşı 2 tablet çalışmaları.
Yeni yılla umarım hepimiz kurtuluruz.
Bıontech bnt163
https://clinicaltrials.biontech.com/trials/BNT163-01
Moderna mRNA 1608
https://trials.modernatx.com/study/?id=mRNA-1608-P101
ABI 5366
https://investor.assemblybio.com/news-re...1a-results
Pritelivir
https://www.aicuris.com/87/Pritelivir.htm
IM-250
https://www.sciencedirect.com/science/ar...4223002115
Rational vaccines
https://rationalvaccines.com/

Çalışmaları güncel sitesinden takip edebilirsiniz. Biontech ve Moderna firmalarından aşı ile alakalı bu yıl belirtilen sürecin tamamlanacağı açıklama yapması bekleniyor. Yeni argümanlar inşallah yakında gelecek. Bu arada Twitter'dan arama bölümüne "Hsv vaccine" yazıp arattırırsanız en son haberlerde güncel yazılar paylaşılıyor. Ayrıca yukarıda yazdığım firmaları etiketleyip İngilizce olarak paylaşım yaparsak daha çok dikkat çekme konusunda fayda sağlayacağına eminim. Çünkü çok kişi dikkat çekme konusunda yüzlerce paylaşım yapmakta.

tşk cipiares bende güncel haberleri twitterdan çogunlukla alıyorum herpes avkatları veya herpes savunucuları diye guruplar var toplantılar yapıyorlar içlerinde prf larda var

https://www.googleadservices.com/pagead/...Qx6BAgMEAE

birisi bu gurup twitterde etkililer ilaç şirketleri ile görüşüyorlar abd saglık bakanlıgı ile görüşüyorlar

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital Herpes Tedavisi: Ozon ve Biorezonans Deneyimleri jimmmy 662 345,290 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
Bug HSV'den Kurtuluş Ne Zaman? Forum Tahminleri ve Gerçekler bıktımbuilletten 17 5,204 25-02-2025, Saat: 02:07
Son Yorum: Suphelihasta
  Herpes Bulaşma Süresi ve Belirtileri: Ne Zaman Lezyon Çıkar? Namnamnam 33 10,576 21-10-2024, Saat: 05:22
Son Yorum: HopeFul
  Herpes Tedavisi ve Semptom Yönetimi: İlaçlar, Takviyeler ve Deneyimler Bilemiyorum 30 10,316 01-12-2023, Saat: 23:32
Son Yorum: Sunflower
Video Dr. Keith Jerome'dan 2023 Herpes Araştırma Güncellemesi: Umut Veren Gelişmeler HopeFul 8 3,918 16-11-2023, Saat: 16:27
Son Yorum: avbey02

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi