Yorumları: 26
Konuları: 3
Merhabalar internet üzerinden altın gümüş platin suyunun hsv2yi tamamen bitirdiği veya ataklarını düşürdüğü gibi yazılar gordum kullanan deneyen varmi
Yorumları: 113
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
+ fucoidan diye birşey varmış biyerde gördüm
(26-06-2025, Saat: 02:52)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gümüş suyu faydalı, ben her zaman kullanıyorum gümüş suyunu, herpesten bağımsız, 1 yıl kullanmıyorsam, 1 yıl mutlaka kullanırım, altın suyundan pek birşey anlamadım, etkisini göremedim.
Birisi daha yazmıştı forumda deneyin kullanın, burda da paylaşın
Peki faydasini gördünüz mü gumussuyunun atakları bitirdiği veya azalttığına dair
(26-06-2025, Saat: 20:56)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce uzun bir müddet kullandım, lakin nanometre boyutu 1 ila 5 arasında olucak (1 den de aşağı olabilir) elektrot yüklü gerçek kollidal gümüş suyu bulmak çok çok zor. Piyasada çoğu iyonik gümüş suyu ama kolidal diye satılıyor dikkat edin büyük risk. İyonik Metal yüklemeden başka bir şey değil.
Alacağınız firma ile kesinlikle konusun nanometre boyutu 0-5 arasında ve elektrot yüklü gerçek kollidal gümüş suyumu diye.
Tedavisine gelirsek antiviral antifungal etkiye sahip, yok etme olarak iddaa var ama dünyada sanırım tecrübe eden yok. Kullandığın süre boyunca waltrex etkisi gösteriyor. Hücre tutulumunu engelleyerek lezyon çıkmasını bir nevi önlüyor. Ama yok ettigini görmedim bende yaşamadım.
Nanometre neden önemli çünkü herpes virüsler çapı 80-100 nanometre civarı. İçine girip imha etmesi için materyalin daha küçük nanometre boyutunda olması gerek.
Deneyenler olmus riski argyria yapması yurtdisindan getirtilebilir birsekil bulunabilir ama önemli olan deneyen olması ve sonuç alıp almaması bu işin birde bosyere denenmesi var ama deneyen olmamissa ben kendim deneyeceğim

birde xte klordioksit diye birsey duydum yurtdisinda biri herpes virüsünün tek çaresinin bu kadar basit olduğunu ve ilaç lobisi bunu çıkartmak istemiyor diye yazı gördüm ne kadar doğrudur bilemem ama bunuda deneyip tamamen bittiğini yorumlarda birkaç kişi yazmis buda muamma instagramda bir satıcıya denk geldim herpeseson diye altına bir yorum yazdım deneyen bana ulaşabilir mi diye bir kişi bana ulaştı kolloidan gumus altın ve platin suyu kullandım 4 senedir cikmiyor dedi deneyen varsa veya duyan bir araştırma yapalım belki çaresi bu olabilir
(27-06-2025, Saat: 10:40)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klordioksit (virüs ve bakteri için dezenfektan) bizim belediyenin maşallahı var içme suyuna paso basıyor??
Klor dioksit, bakteri ve virüsler için güçlü bir dezenfektandır. Yan ürün olan klorit (ClO 2 –) zayıf bir bakterisidal ajandır. Suda klor dioksit en az 48 saat biyosit olarak aktiftir, aktivitesi muhtemelen klorunkinden daha fazladır. Klor dioksit, içme suyu dağıtım şebekesinde bakteri üremesini engeller.
Klordioksitin Zararları
İrritasyon, öksürük ve nefes almada zorluk gibi semptomlara neden olabilir. Deri ve gözlerle doğrudan temas ettiğinde ciddi tahrişlere yol açabilir. Özellikle yüksek dozlarda tüketildiğinde, klordioksit toksik olabilir ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.
Ayrıca kolay ulaşılabilecek bir ürün sağlık bakanlığı onaylı markalar var çoğu yerde sitelerde her yerde satılıyor.
Kral bu oyle birsey degil ya turkiyede bu yok simdi bunu yazcam.nasil yok ya falan musluktan içiyoruz havuzlara konuyor falan deme

))