12-02-2020, Saat: 00:23
(11-02-2020, Saat: 10:30)Ayca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar merhaba 2 bucuk aydır hsv2 virüsü taşıyorum virüs hakkında bilgim oldukça kısıtlı ikinci atağı sirkeyle kısa bir sürede atlattım sirkenin bir zararı var mı bunu merak ediyorum bir de bende genital uçuk çıkıyor, ailemle yaşıyorum, çatal bıçaktan aynı bardaktan iç çamaşırlarının aynı anda yıkanmasından başka bir şeyden bulaşıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim. Kücük bir kardeşim var onu öperken bile tedirginim help
Virüsü kaptığınız birlikteki kişide lezyon varmıydı gördünüzmü ilişki sırasında

üstüne ben ne yazık ki sürekli ufak tefek ataklarla uğraştığım için artık anksiyete krizleri geçiriyorum ama buna teslim olup hayatımı karartmak istemiyorum. İlacı 2 doz alıyorum ve hızlı geçiyor. 20 yaşında bir insana göre hiç de iç açıcı bir hayat değil ama çok iyi bir okulda okuyorum ve kendimi daha çok geliştirmeye odaklanıyorum. Instagramda herpes etiketi ile bir şeyler aratırsan gerçekten birçok insan göreceksin ve senin moralini inanılmaz yükseltecek. Bende herpes olduğunu öğrenen oda arkadaşlarım beni odadan attı sen düşün insanlar hiçbir zaman durumu anlamak istemeyecek hep seni yargılamak suçlamak isteyecek sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi . Hiç kimseye seni kötü hissettirmesine izin verme . Ne zaman ihtiyacın olursa buradayım kendine iyi bak. (Bence sirke kullanma yabancı Türkçe birçok makale okuyorum konu ile ilgili en iyisi doktorun önerdiği çözümler doğal çözümlere geçmeden iyi bir doktora danış ) sanırım bunu ailen bilmiyor merak etme böyle zamanlarda iyi arkadaşlar iyi doktorlar daha çok yardımcı oluyor