Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küba aşısı HEBERTRANS labolife 2herp
Arkadaşlar bu aşıyı yaptıran varmı türkiyeyede getirtebiliyormuşuz ufaktan bı araştırma yaptım 

Genital organlarda, yüzde ve diğer bölgelerde sık tekrarlayan herpes bulunan hastalar üzerinde yapılan pilot çalışma sırasında, 6 hafta boyunca Hebertrans uygulandıktan sonra, görülme süresi 1-5 güne düşmüş, gözlem yılı boyunca nüksler ortadan kalkmış (%28) ve azalmış (%43) olmuştur. Tüm vakalarda klinik tablo artık çok ciddi değildi. Bu sonuç kontrollü kör çalışma ile kanıtlanmıştır. 18 haftalık tedaviden sonra nükslerde ve lezyonların süresinde önemli bir azalma meydana geldi. 18 ay sonra, Hebertrans alan hastalar tamamen iyileşmiş (%67) veya durumları iyileşmiştir (%33). Tekrarlayan enfeksiyonlu mukoza herpesi ve hücre immün yetmezliği olan çocuklarda, Herbertrans kullanımının lezyonların iyileşme süresini kısaltmada, nüks sayısını azaltmada ve hücre immünite göstergelerinin normale dönmesinde veya iyileştirilmesinde başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, herpes meningoensefalitinin ciddi vakalarının tedavisinde de ilerleme kaydedilmiştir. Herpes keratitinde, kör çalışmada Hebertrans'ın antiviral tedaviyle birlikte düzenli kullanımı, komplikasyonların (üveit, kornea distrofisi) ortaya çıkma sıklığında azalma (p≤0,008) ve lezyonların iyileşme süresinde kısalma (p ≤0,002) sağlad 

Yüzde 67 tamamen iyilesme güzel bir yüzde bence ve hep şunu merak ediyorum hani bu hastalığa sahip olanların çoğu ya ömründe birkez uçuk çıkarıyor yada farkında bile deği.peki neden bizim ki böyle ayda bir çıkıyor bende bunu hücresel bağışıklık mı zayıf yada ne bilim işte 
BİDE BU LABOLİFE 2HERP VAR oda baya iddalı duruyor bunlardan kullanan bu işi kökten çözen yani uzun süredir lezyon çıkarmayan yokmu 1 sene 2 sene

(06-09-2025, Saat: 22:12)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu aşıyı yaptıran varmı türkiyeyede getirtebiliyormuşuz ufaktan bı araştırma yaptım 

Genital organlarda, yüzde ve diğer bölgelerde sık tekrarlayan herpes bulunan hastalar üzerinde yapılan pilot çalışma sırasında, 6 hafta boyunca Hebertrans uygulandıktan sonra, görülme süresi 1-5 güne düşmüş, gözlem yılı boyunca nüksler ortadan kalkmış (%28) ve azalmış (%43) olmuştur. Tüm vakalarda klinik tablo artık çok ciddi değildi. Bu sonuç kontrollü kör çalışma ile kanıtlanmıştır. 18 haftalık tedaviden sonra nükslerde ve lezyonların süresinde önemli bir azalma meydana geldi. 18 ay sonra, Hebertrans alan hastalar tamamen iyileşmiş (%67) veya durumları iyileşmiştir (%33). Tekrarlayan enfeksiyonlu mukoza herpesi ve hücre immün yetmezliği olan çocuklarda, Herbertrans kullanımının lezyonların iyileşme süresini kısaltmada, nüks sayısını azaltmada ve hücre immünite göstergelerinin normale dönmesinde veya iyileştirilmesinde başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, herpes meningoensefalitinin ciddi vakalarının tedavisinde de ilerleme kaydedilmiştir. Herpes keratitinde, kör çalışmada Hebertrans'ın antiviral tedaviyle birlikte düzenli kullanımı, komplikasyonların (üveit, kornea distrofisi) ortaya çıkma sıklığında azalma (p≤0,008) ve lezyonların iyileşme süresinde kısalma (p ≤0,002) sağlad 

Yüzde 67 tamamen iyilesme güzel bir yüzde bence ve hep şunu merak ediyorum hani bu hastalığa sahip olanların çoğu ya ömründe birkez uçuk çıkarıyor yada farkında bile deği.peki neden bizim ki böyle ayda bir çıkıyor bende bunu hücresel bağışıklık mı zayıf yada ne bilim işte 
BİDE BU LABOLİFE 2HERP VAR oda baya iddalı duruyor bunlardan kullanan bu işi kökten çözen yani uzun süredir lezyon çıkarmayan yokmu 1 sene 2 sene
Getirtebilirseniz ben bu tedaviyi almak isterim

(07-09-2025, Saat: 22:59)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Getirtebilirseniz ben bu tedaviyi almak isterim

Hebertrans Aşı için aracı sağlık kurumları var doktor kontrollü tahlilleriniz hastalığa ait fotoğraf ne sıklıkta gibi şeyler istiyorlar ama labolife 2herp getirebiliriz sizde sipariş edebilirsiniz bende yardımcı olabilirim

Siz nece konuşuyorsunuz anlamadım bunlar nedir

(08-09-2025, Saat: 15:38)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz nece konuşuyorsunuz anlamadım bunlar nedir

Neyini anlamadınız? HEBERTRANS kübada geliştirilmiş. Bir aşı bağışıklık hücrelerini uyarıyor yukarda yapılan aşı sonuçlarını kopyalayıp paylaştım 100 de 67 oranın da tamamen iyileşme vaad ediyor lezyon çıkmıyor

Labolife 2herp ise bir hap Hollanda'dan belçikadan siparişle getirtebilir herkez 3 ila altı ay kullnımda yüzde 47 tamamen iyileşme vaad ediyor lezyon çıkarmıyorsunuz
Tabi bunlar kaynaklar ben yaptırmadım denemedim
Nece konuşuyorsunuz derken farklı bir dille mi yazdım

(08-09-2025, Saat: 01:46)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hebertrans Aşı için aracı sağlık kurumları var doktor kontrollü tahlilleriniz hastalığa ait fotoğraf ne sıklıkta gibi şeyler istiyorlar ama labolife 2herp getirebiliriz sizde sipariş edebilirsiniz bende yardımcı olabilirim

Labolife ın yan etkisi vs yoksa ben başlarım, günde kaç tane kullanmak gerekiyor bu konuda bilginiz var mı?Getirilmesi için yardımcı da olursanız ayrıca sevinirim.

(09-09-2025, Saat: 05:22)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir yan etkisi yok diye geçiyor üzerinde numaralar var her kapsülde rakamlara göre içiyorsunuz olur yardımcı olurum
Labolife ın yan etkisi vs yoksa ben başlarım, günde kaç tane kullanmak gerekiyor bu konuda bilginiz var mı?Getirilmesi için yardımcı da olursanız ayrıca sevinirim.

ilk yazılanın herpese fayda sağlayıcı bir tarafı yok.

(09-09-2025, Saat: 22:24)captaina330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ilk yazılanın herpese fayda sağlayıcı bir tarafı yok.

Ben doktor değilim bilim adamıda değilim gruptaki herkez gibi çare arıyorum hebertrans küba aşısı bağışıklık sistemi t hücrelerini uyarıyor istatistikleri yazmişlar zona herpes içinde kullanılmış verilere göre yararı var ama kesin diyemem zaten kesin olsa şuan bukonuyu tartişmiyorduk ama bir umut ya olursa dedikleri gibi yüzde 67 az bı oran değil tamen lezyondan kurtulursak deneyince ne kaybederim ki zaten insanların bu virüsle ilgili tek korkusu sorunu LEZYON yoksa virüs sinirlerde kalmış kalmamış umrumda değil bulaşsa bile lezyon yoksa ne sorun kalıyor ki kimse peşine bile düsmez bu illeti tamamen inaktif yapmak gerek bisekilde

Ben de bu şekilde düşünüyorum sanırım kübaya gitmek gerekli bununplanlayan 2 tane şirket var küba sağlık adında onlarla görüşmek lazım.getirtmek biraz zır gibi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zona ve su çiçeği aşısı dodanby 5 852 10-06-2025, Saat: 00:25
Son Yorum: Kızılejder
  Zostavax Aşısı Hakkında NarPnr 4 4,718 16-10-2021, Saat: 10:51
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi