14-05-2025, Saat: 09:16
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, 19 farklı cinsel yolla bulaşan hastalık testi yaptırdığını ve sonuçları beklediğini, lezyonlarının sıvı dolu kabarcık olarak çıkmamasından endişe duyduğunu belirtmiştir. Cevaplarda, bir kullanıcı test sonuçlarının ayrıntılı listesini paylaşmış; Hepatit B, Hepatit C, HIV, Frengi, Herpes Tip 2 IgM, Bel Soğukluğu, Mycoplasma, Ureaplasma ve Chlamydia testlerinin negatif olduğunu göstermiştir. Diğer kullanıcılar, geçmeyen lezyonların sebebini ve herpes testinin temas sonrası ne zaman yapıldığını sormuştur. Ayrıca testin Şişli'deki bir laboratuvarda yapıldığı ve fiyatlarının uygun olduğu ifade edilmiştir. Tartışma, test sonuçlarının yorumlanması ve lezyonların takibi konularında yoğunlaşmış, ancak kesin bir çözüme ulaşılamamıştır. Genel olarak, kullanıcılar birbirlerine deneyimlerini aktarmış ve destek olmuştur.
Bugün 19 farklı CYBH için test verdim, sonuçlarını merakla bekliyorum. Son zamanlarda lezyonlarım sıvı dolu kabarcık olarak çıkmıyor, bu beni korkuttu.
Ek Bilgiler: