Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modoks Kullanımı Sonrası Mycoplasma Hominis Tedavisi Deneyimi

Merhabalar, ben mycoplasma hominis yakalanmıştım. 7 gün antibiyotik kullandım. Tedaviden sonra 4 ay geçti, hâlâ tekrarlamadı, enteresan. Çok mutluyum, inşallah böyle devam eder.

Ek Bilgiler:

Mycoplasma Hominis Hakkında

Mycoplasma hominis, cinsel yolla bulaşabilen bir bakteridir ve genellikle üreme sistemi enfeksiyonlarına yol açar. Tedavisinde doktor kontrolünde uygun antibiyotikler kullanılır. Tedavi sürecinin tamamlanması, enfeksiyonun tekrarlama riskini azaltır. Ancak her bireyin yanıtı farklıdır; bu nedenle düzenli kontroller önemlidir. Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

biraz daha açar mısın

Bir tür idrar yolu enfeksyonu bunun tedavisi için antibiyotik kullanmış takiben 4 aydır hsv atagı yaşamamış sanırım arkadaş bunuda kullandıgı ilaca baglıyo diye anladım?

Modoks değil monodox
Monodox, vücuttaki bakterilerle savaşan bir tetrasiklin antibiyotiktir . Monodox, akne , idrar yolu enfeksiyonları, bağırsak enfeksiyonları, göz enfeksiyonları, bel soğukluğu , klamidya, periodontitis ( diş eti hastalığı ) ve diğerleri gibi birçok farklı bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılır.

(03-10-2025, Saat: 21:31)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modoks değil monodox
Monodox, vücuttaki bakterilerle savaşan bir tetrasiklin antibiyotiktir . Monodox, akne , idrar yolu enfeksiyonları, bağırsak enfeksiyonları, göz enfeksiyonları, bel soğukluğu , klamidya, periodontitis ( diş eti hastalığı ) ve diğerleri gibi birçok farklı bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılır.

Evet doğrudur monodoks kullandım ve uzun süredir tekrarlamıyor

Tabi ki onunla ilgisi olmayabilir ama öncesinde cok sık tekrarlıyordu

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Küba Aşısı Hebertrans ve Labolife 2herp ile Herpes Tedavisi Mümkün mü? Deneyimle kadirm 60 12,596 28-02-2026, Saat: 06:08
Son Yorum: Pançoo
  Valtrex Baskılama Tedavisi Kullananların Deneyimleri kadirm 8 2,069 05-12-2025, Saat: 18:27
Son Yorum: husame
  Çörek Otu ile Atakları Durdurma Deneyimi - 3 Aydır Atak Yok! Makarsu 7 2,830 14-08-2025, Saat: 00:53
Son Yorum: bosbavul
  Jiletle Genital Temizlik Sonrası Atak: Öneriler Theodorebagwell 4 1,265 12-06-2025, Saat: 10:23
Son Yorum: Herpespiyangosu
  Cinsel İlişki Sonrası Tanı Konulamayan Belirtiler: Molluskum mu Herpes mi? Joseph 12 5,025 25-12-2024, Saat: 23:37
Son Yorum: mutsuzpanda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi