Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HSV Sinir Hasarı Orgazmı Etkiler mi? Kullanıcı Deneyimleri
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, HSV'nin uzun dönemde sinir hasarına yol açıp açmadığını ve bunun orgazm üzerindeki etkisini sorgulamıştır. İlk cevapta, sinir hasarının orgazmı etkilemediği belirtilmiştir. Diğer kullanıcılar, bacaklarda huzursuzluk, ağrı ve elektriklenme gibi nevralji belirtileri yaşadıklarını paylaşmıştır. Bazı kullanıcılar, valtrex kullanımına rağmen semptomların devam ettiğini ifade etmiştir. Bir kullanıcı, alfa lipoik asit takviyesinin ağrıları azalttığını bildirmiştir. Tartışma sonucunda, sinir hasarının orgazmı etkileyip etkilemediği netleşmemiş olmakla birlikte, nöropati semptomları için alfa lipoik asit gibi takviyelerin bazı kullanıcılarda fayda sağladığı görülmüştür. Kullanıcılar, takviye kullanımı öncesinde doktor tavsiyesi alınması gerektiğini vurgulamıştır. Genel olarak, konu kişisel deneyimlerle sınırlı kalmış ve kesin bir tıbbi çözüm sunulmamıştır.

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. HSV'nin uzun dönemde sinir hasarına sebep olduğu söyleniyor. Bu sinir hasarı orgazmı etkiler mi? HSV'den sonra cinsel hazda sıkıntı çeken oldu mu?

Ek Bilgiler: Forumda bu konu hakkında yapılan yorumlarda, HSV'nin sinir hasarına yol açabileceği ancak bunun genellikle nevralji (sinir ağrısı) şeklinde ortaya çıktığı belirtiliyor. Kullanıcılar bacaklarda huzursuzluk, iğne batması, elektriklenme gibi belirtiler yaşadıklarını ifade ediyor. Orgazm üzerindeki etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte, bazı kullanıcılar bu konuda net bir bilgiye sahip olunmadığını söylüyor. Tartışmalarda alfa lipoik asit gibi takviyelerin ağrıları azaltmada yardımcı olabileceği belirtiliyor. Ancak bu takviyelerin kullanımı öncesinde mutlaka doktora danışılması öneriliyor. Unutulmamalıdır ki bu bilgiler kişisel deneyimlere dayanmaktadır ve tıbbi tavsiye niteliği taşımaz. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız.

(21-03-2025, Saat: 04:32)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim günlük kaç mg alıyorsunuz

Ben direk eczaneden ilaç olanını aldım o da zaten 1  tablet 600 mg

(20-03-2025, Saat: 23:40)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım Alfa lipoik asit kullanmaya başladım demiştiniz bir fayda sağladımı ne durumda kullanımlarınız bilğilendirsen memnun olurum bizede bir ışık olur belki  teşekkürler

17 gün oldu. günde 600 mg (200mg x 3) kullanıyorum. Tamamen geçirmedi ama belirli ölçüde ağrıları azalttı. Belki de daha uzun süreli kullanımda daha iyi sonuç elde edilebilir. Durumumda değişiklik olursa bilgileri güncellerim.

(22-03-2025, Saat: 00:13)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 17 gün oldu. günde 600 mg (200mg x 3) kullanıyorum. Tamamen geçirmedi ama belirli ölçüde ağrıları azalttı. Belki de daha uzun süreli kullanımda daha iyi sonuç elde edilebilir. Durumumda değişiklik olursa bilgileri güncellerim.

Teşekkür ederim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Exclamation Anti Herpes Ürünü Hakkında Uyarı ve Kullanıcı Deneyimleri HopeFul 96 30,299 14-09-2024, Saat: 01:51
Son Yorum: max.903406
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyesi Kullanıcı Yorumları ve Deneyimleri HopeFul 39 13,360 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
  Deri Hasarı ve Kağıt Kesiği Acısı Nasıl Azaltılır? life10 4 1,933 29-07-2024, Saat: 13:50
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
Thumbs Up Sol Dış Dudakta Herpes Sonrası Sinir Ağrısı: Normal mi? elifart2409@gmail.com 7 3,063 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Valtrex 500 mg Kullananlar: Tecrübeler ve Yan Etkiler hopelove07 29 9,295 04-03-2024, Saat: 15:12
Son Yorum: mrtge88

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi