Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar
Information 
Arkadaşlar Merhaba,

Vital Mina ürünlerini kullanan arkadaşların ürün hakkında edindikleri tecrübelerini objektif bir dille anlatmalarını rica ediyorum.

Düzenli ya da düzensiz kullananlar da kullanım şekillerini net olarak yazsınlar. Beraberinde kullandıkları başka yardımcı ilaçlar ya da takviyeler varsa bunları da belirtsin.

Baskılama ile birlikte kullananlar kullanım dozlarıyla birlikte yazsınlar.

Böylece kullanmak ya da kullanmamak konusunda karar vermekte zorlanan diğer arkadaşlara belki yardımı olur.

Lütfen ürünü kullanmayanlar yorum yazmasınlar.
Ürünü kullanmadığı halde ürünle ilgili kaygıları ya da farklı bir şekilde olumsuz düşünceleri olanlar bu konunun altına yazmasın.
Bu tip fikirlerinizi yazabileceğiniz forumda farklı konular mevcut.
Konu amacından sapmaması açısından lütfen bu tip düşüncelerinizi bu konunun altına yazmayın. Aksi halde yorumunuz silinecektir.

Herkese selamlar
Öncelikle bilinmesini isterim ki kesinlikle maddi bir çıkar peşinde değilim, ve Rabbime sonsuz şükürler olsun ki maddi ihtiyacı olmayan biriyim.
İlk konuyu Nisan ayının ilk günlerinde açıp dilimin döndüğünce niyetimi açıklamaya gayret etmiştim.
Evveliyatında geçen senenin Ekim ayında admin abime ürünle alakalı bilgilendirme amaçlı mesajlaşıp kullanmak isteyenlere ücretsiz göndermek istediğimi
Fakat tavsiyesi doğrultusunda yaşanabilecek olumsuz sonuçlarla karşılaşılırsa eğer sıkıntı yaşayacağımı bana izah ettiğinde bende ürünü yasal olarak üretme kararına vardım,
Benim için maddi ve manevi çok zorlu ve uzun bir süreçti
Nihayetinde ürün üretimi neticelenince kullanmak isteyenlere ücretsiz göndermek istediğimi belirttim,
Bu vesileyle tanışmak kısmet olan dünyalar güzeli dostlukları da Rabbim nasip etti,
Sırf bu dostluk kurduğum insanlarla tanışmaya vesile olması bile benim için maddiyatın çok daha ötesinde manevi bir güzellik getirdi hayatıma.
Netice itibariyle bir kaç ay sonra bir senelik bi emeğim ve karşılıksız bir mücadelem olmuş olacak,
İlk ürünü gönderdiğim kişiler tam 3 aydır ürünlerini kullanıyor
İçinde kullanmayanlar yada düzensiz kullananlarda olmasına rağmen;
Sürekli irtibat halinde olduğum kişilerden çok güzel dönüşler aldım
Öncelikli kanımız şudur ki
Neredeyse kullanan herkeste batma yanma kaşıntı yok denecek noktaya kadar geldi şükürler olsun,
Sürekli uçuk çıkaran insanlar olmasına rağmen henüz uçuk çıkarmamış,
Yada çıkma aralığı epey uzayan kullanıcılar oldu.
Ne kadar can sıkıcı ve bizleri psikolojik bir bunalıma sokan bir rahatsızlıkla yaşamaya çalışmanın zorluklarını bildiğim için
İstedim ki insanlara faydam olsun hatırlanınca bı hayır dualarını alabileyim
Bu sevinç benim için her şeyden önemlidir.

Şimdiye kadar;
Majan10, isot34, ezgiulusoy, kırksekiz, panço, yönetmen, hopelove07, umutherzamanvardır, makarsu, cipiares, dertli, Semanur34, özgürb, 36bodrumlu36, Serhat1309, ponçik linkli kullanıcılara ürünlerini teslim ettirdim.

Şimdi hepsinden ricamdır
Gerçek neyse olumlu yada olumsuz tüm detaylarıyla birlikte neticelerini
Ürünü kullanmadan önce ki
Ve sonraki virüsün etkilerini tam detaylı bir şekilde yazmalarını rica ediyorum.
Böylelikle de bu konu burada kapanmış olsun

Şifa Allah'tandır vesile olabildiysek ne mutlu bizlere

Öncelikle AdiosA teşekkür etmek istiyorum, bu kadar emek verip bizimle hiçbir karşılık beklemeden bu paylaşımı yaptığı için.

Ben kullanmaya 1 hafta önce başladım, düzenli kullanıyorum ve başka takviye almıyorum.

Normalde ayda 1-2 defa atak yaşıyorum, ağır geçmiyor, genelde kaşıntı batma şeklinde ve 2-3 güne iyileşirdi.

1 haftadır hiçbir batma, kaşıntı vs hissetmiyorum.

Ben çok yeniyim, düzenli güncellemeye devam edeceğim. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz.

slm adiosadan ilk ürünü isterken peşin kendisine söyledim fayadası olur olmaz yazarım diye son zamanlarda bende atak sıklıgı bir ay veya bir buçuk ayda oluyordu şimdi 3 ayı geçti atak yaşamadım bende daha hassas batma yanmalarım oluyor şuan eskisi gibi degil yüzde 80 azaldı oluyor ama çok nadir çikacak gibi olmuyor hisediyorum okadar çok saldırdılarki bu olumlu durumu yazmaya çekinir olduk adiosa gerçekten çok para harçadıgını ve uzun birdönem emek verdigini biliyorum bu duruma bile saygı göstermediler neyse bendeki durum sonderece olumlu diger kullanan arkadaşları merak ediyorum hopeful başka ne kullanıyorsunuz demiş ben bu ürünün yanında d vitamini günde bir hap olarak b12 günde bir hap olarak ve ımmuferon günde bir alıyorum son göndedigi ürün bana daha etkiligibi geldi ilk üründen bendeki durum atıyorum 6 ay birsene gibi atak yaşamazsam adiosaya nasıl minnet borcumuzu ödeyecegiz kendisi sonderece inançlı birisi artık sabah akşam dua ederim adiosa işallah olumlu sonuçlar gelirde bu konu burda kapanmaz devam edersin kardeşim hepeful tşk böyle bir konu açtıgın için adiosa tşk emegine sağlık kardeşim yine bana sorusu olan olursa cevaplarım saldırarak degil it filan digerek degil dolandırıcı diyerek degil normal insan gibi soru sorarlarsa

(02-07-2024, Saat: 21:16)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Merhaba,

Vital Mina ürünlerini kullanan arkadaşların ürün hakkında edindikleri tecrübelerini objektif bir dille anlatmalarını rica ediyorum.

Düzenli ya da düzensiz kullananlar da kullanım şekillerini net olarak yazsınlar. Beraberinde kullandıkları başka yardımcı ilaçlar ya da takviyeler varsa bunları da belirtsin.

Baskılama ile birlikte kullananlar kullanım dozlarıyla birlikte yazsınlar.

Böylece kullanmak ya da kullanmamak konusunda karar vermekte zorlanan diğer arkadaşlara belki yardımı olur.

Lütfen ürünü kullanmayanlar yorum yazmasınlar.
Ürünü kullanmadığı halde ürünle ilgili kaygıları ya da farklı bir şekilde olumsuz düşünceleri olanlar bu konunun altına yazmasın.
Bu tip fikirlerinizi yazabileceğiniz forumda farklı konular mevcut.
Konu amacından sapmaması açısından lütfen bu tip düşüncelerinizi bu konunun altına yazmayın. Aksi halde yorumunuz silinecektir.

bir aydır kullanıyorum. Yaza girdiğimiz ilk zamanlarda güneşten dolayı zamansız ataklar olurdu bende. Kullandığım süreçte olmadı kaşıntı batma gitti hatta. Daha sonra ara vermek zorunda kaldım başka sebepten dolayı ara verince küçük bir atak yaşadım zaten o süreçte bağışıklık düşmüştü normal dedim. Kullanmaya tekrar başladığımda kaşıntı ve batma vardı onlar gitti normalde atak çıkardı öyle olunca ama atak olmadı kullanmaya devam ediyorum. Başka olarak ben propolis, keçi boynuzu özü, ingiliz karbonatı haftada bir kullanıyorum bunları sadece herpes için değil normal sağlık için kullanıyorum ara ara bu takviyelerde değişiklik yapıyorum.

Başta AdiosA abime teşekkür etmek istiyorum, kendisinden Allah razı olsun, bu kadar emek verip bizimle hiçbir karşılık beklemeden bu paylaşımı yaptığı için ve sürekli ilgilendiği için.

Ben kullanmaya 2-3 hafta önce başladım, düzenli kullanıyorum çok sigara tüketen biriyim, düzensiz beslenen, şükür batma ve kaşıntı azaldı, tamamen geçeceğinede eminim.

Ekstra takviye olarak da evde aklıma gelirse B12 propolis vs standart şeyler.

Merhaba arkadaşlar hepinize geçmiş olsun şifalar olsun 2019 yılında bu virüsle tanıştım ilk zamanlarda egzama kaşıntı sonrasında uçuk uçuk geçtikten sonra yanma hissi hep devam etti uzun süre waltrex kullandım yılda 3.4 atak oluyordu 
       Daha sonrasında depremde evimiz hasar almıştı sonraki süreçlerde stresten kaynaklı olmalı herhalde ağır geçirdim dilimde damağımda uçuk kulak etrafında ve saçımda kaşıntılar bir yıl da bu şekilde geçti
       Bu sitenin sayesinde tanıştığım Adiosa kullacısı arkadaş tan Allah razı olsun hiç bir ücret istemeden bana gönderdiği antiherpes hapları 30 mayıstan beri günlük kullanıyorum şeytanın kulağı sağır olsun atak hiç olmadı yanma bir kaç defa oldu şimdilik eski sağlığımdayım hepinize acil şiflar diliyorum

Öncelikle AdiosA teşekkür ederim. Kendisini bizzat tanıma şansım da oldu. Efendi, dürüst ve çıkar beklemeden bu işe gönül vermiş bir arkadaşımız. Benden de ücret almadı hiçbir şekilde. Ben ürünü ilk kullananlardanım. Sanırım 3 ay olacak. Bende kullanım sırasında 1 atak oldu. Ama o dönem stress uykusuzluk yeme düzensizliği ve alkol yoğundu. Bunu normal gördüm. Ürün bence ile yarıyor ben kendi vücudumdan bunu fark edebiliyorum. Yanında kullandığım endovir ve enderomax var.

Adiosa arkadaşımız banada gönderdi. Ben, uçukların tamamının kurutulacağı olarak anlamıştım. Düzenli olarak kullanmadım. Bu arkadaşın ürünlerini, ihtiyaç olması halinde, waltrex yerine baskılama ilacı olarak kullanabileceğime inanıyorum. Adiosa ya, ilgisi için tekrar çok teşekkür ederim.

Buraya da yazayım
Bende almıştım,sadece kişisel deneyim olarak yazıyorum,düzenli kullanımda fark edilir şekilde yanma batma hissini giderdi.kullanmadığım arada da normale göre küçük etkisiz belirtiler çıktı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Exclamation ANTİ HERPES HopeFul 111 11,452 14-09-2024, Saat: 02:51
Son Yorum: max.903406
  Resveratrol hakkında bilgisi olan? ponçik 6 1,502 31-07-2023, Saat: 10:44
Son Yorum: SPA
  Bu ilaç hakkında bilgisi olan veya deneyen varmi Üzgün 0 1,136 04-12-2020, Saat: 01:33
Son Yorum: Üzgün
  ARJİNİN HAKKINDA QWER 3 1,306 11-05-2020, Saat: 02:16
Son Yorum: MutsuzHerpesli
  Neem Yağının Herpes'e Etkisi - Neem Oil and Its Affect on Herpes jimmmy 15 4,757 02-08-2018, Saat: 01:52
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi