Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Egzema İçin Farklı Tedavi Önerileri

Arkadaşlar merhaba, bugün buradaki hastalık herpes dışında bir sorum olacak. Benim anadan doğma egzema olan bir yeğenim var, doğduğundan beri egzema ilaçlar, kremler kullandı ama nafile, bir işe yaramıyor. Bir nevi herpes gibi düşünün. Belki aranızda bu hastalığı bilen ve farklı bir tedavi önerebilecek birileri çıkar umuduyla bu konu hakkında yardımlarınızı istemek için yazdım. Belki etrafında bu hastalıktan muzdarip birileri vardır, belki bir tedavi bulmuştur, duyan bilen var mıdır diye yazdım buraya. Yardımcı olabilecek olursa sevinirim.

Ek Bilgiler:Egzema (atopik dermatit) genetik yatkınlıkla ortaya çıkan kronik bir cilt rahatsızlığıdır. Kaşıntı ve kuru cilt en yaygın belirtileridir. Tedavide ilk adım cildi nemli tutmaktır. Ayrıca tetikleyicilerden (stres, bazı gıdalar, alerjenler) kaçınmak önemlidir. Hekim kontrolünde reçeteli kremler kullanılabilir. Son yıllarda biyolojik ilaçlar da şiddetli vakalarda kullanılmaktadır. Unutmayın, tıbbi tavsiye değildir; mutlaka bir dermatoloğa danışın.

(07-03-2025, Saat: 22:24)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar meraba bugun burdaki hastalik herpes disinda bir sorum olacak , benim anadan dogma egzema olan bir yigenim var , dogdugundan beri egzema ilaclar kremler kullandi , ama nafile bir ise yaramiyor , bir nevi herpes gibi dusunun , belki aranizda bu hastaligi bilen ve farkli bi tedavi önerebilecek birileri cıkar umuduyla bu konu hakkinda yardimlarinizi istemek icin yazdim , belki etrafinda bu hastaliktan muzdarip birileri vardir belki bi tedavi bulmustur duyan bilen varmidir diye yazdim buraya , yardimci olabilecek olursa sevinirim
Kardeş direk diyetini gözden geçirsin derim. Yediği şeyleri kontrol edin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpesin Vücudun Farklı Bölgelerine Sıçraması Mümkün Mü? Bella1441 1 1,061 05-05-2025, Saat: 03:44
Son Yorum: Sena11
  HPV Tedavi Edilebilir mi? Belirtileri ve Korunma Yöntemleri pearlyy 3 1,531 05-03-2025, Saat: 15:16
Son Yorum: pearlyy
  Bacak Ağrısı ve Herpes: Belirtiler, Tedavi ve Deneyimler elifart2409@gmail.com 12 3,976 09-12-2024, Saat: 16:11
Son Yorum: Suphelihasta
  HPV ve HSV Virüsü İçin Gümüş Suyu Kullanan Var mı? Deneyimler ve Uyarılar ...mda... 11 4,638 30-09-2024, Saat: 16:15
Son Yorum: Ahmet3434
  2 Yıl Sonra Lezyon Tekrar Çıktı: Tedavi ve Korunma Yolları Hayrettin 6 2,633 21-08-2024, Saat: 16:49
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi