HT Forum

Tam Versiyon: Egzema
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar meraba bugun burdaki hastalik herpes disinda bir sorum olacak , benim anadan dogma egzema olan bir yigenim var , dogdugundan beri egzema ilaclar kremler kullandi , ama nafile bir ise yaramiyor , bir nevi herpes gibi dusunun , belki aranizda bu hastaligi bilen ve farkli bi tedavi önerebilecek birileri cıkar umuduyla bu konu hakkinda yardimlarinizi istemek icin yazdim , belki etrafinda bu hastaliktan muzdarip birileri vardir belki bi tedavi bulmustur duyan bilen varmidir diye yazdim buraya , yardimci olabilecek olursa sevinirim
(07-03-2025, Saat: 22:24)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar meraba bugun burdaki hastalik herpes disinda bir sorum olacak , benim anadan dogma egzema olan bir yigenim var , dogdugundan beri egzema ilaclar kremler kullandi , ama nafile bir ise yaramiyor , bir nevi herpes gibi dusunun , belki aranizda bu hastaligi bilen ve farkli bi tedavi önerebilecek birileri cıkar umuduyla bu konu hakkinda yardimlarinizi istemek icin yazdim , belki etrafinda bu hastaliktan muzdarip birileri vardir belki bi tedavi bulmustur duyan bilen varmidir diye yazdim buraya , yardimci olabilecek olursa sevinirim
Kardeş direk diyetini gözden geçirsin derim. Yediği şeyleri kontrol edin