Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 yıl sonra tekrar çıktı!
Merhaba herkese buradan acil şifalar diliyorum. Bu hastalığı  kapalı 7 yıl oldu. Ara çıkıyordu. İlk çıktığında gittiğim de doktora gitmiştim. 3 4 yıl ay 1 yada 10 günde çıkıyordu. En son 2022 çıktığı hatırlıyorum.artik çıkmayacak diye düşünüyordum. Sali sabah bir yanma batma oldu. Malum lezyon daima çıktığı yerde çıktı. Tabi ben bu durumu takmiyorum. dermovote krem sürdüm. Şimdi düzelmesi bekliyorum.

(08-08-2024, Saat: 17:57)Hayrettin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese buradan acil şifalar diliyorum. Bu hastalığı  kapalı 7 yıl oldu. Ara çıkıyordu. İlk çıktığında gittiğim de doktora gitmiştim. 3 4 yıl ay 1 yada 10 günde çıkıyordu. En son 2022 çıktığı hatırlıyorum.artik çıkmayacak diye düşünüyordum. Sali sabah bir yanma batma oldu. Malum lezyon daima çıktığı yerde çıktı. Tabi ben bu durumu takmiyorum. dermovote krem sürdüm. Şimdi düzelmesi bekliyorum.
Merhaba bu 2 yıl süresince extra birşeyler yaptınız mı ?

(09-08-2024, Saat: 10:34)Devrim cey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba bu 2 yıl süresince extra birşeyler yaptınız mı ?

Hayir hiçbirsey yapmadim. Sadece kullandığım çıktığı zaman dermavote krem sürerim o kremde 2 yıldır kullanmam için bekliyor beni?

(09-08-2024, Saat: 12:00)Hayrettin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayir hiçbirsey yapmadim. Sadece kullandığım çıktığı zaman dermavote krem sürerim o kremde 2 yıldır kullanmam için bekliyor beni?

Umarım iki yıldan da fazla sürsün ataksız günleriniz. Bişey soracağım dermavote kortizon içermiyor mu benim bildiğim bu tip kremler herpese iyi gelmez ama siz de nasıl bir etkisi oluyor?

(09-08-2024, Saat: 12:00)Hayrettin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayir hiçbirsey yapmadim. Sadece kullandığım çıktığı zaman dermavote krem sürerim o kremde 2 yıldır kullanmam için bekliyor beni?
Bir de bu süreçte yediğiniz içtiğiniz nasıldı, fındık, fıstık, çikolata vs tükettiniz mi?

Arkadaşlar ilaç karaciğerinize sorun yapmıyorsa hergün için ben öyle yapıyorum 2 buçuk senedir içiyorum hem karşı tarafı korumuş oluyorum hemde lezyon çıkartmıyorum

Ben hic ilaç kullanmıyorum. Alkol ve sigarada kullanmıyorum.

(19-08-2024, Saat: 10:22)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ilaç karaciğerinize sorun yapmıyorsa hergün için ben öyle yapıyorum 2 buçuk senedir içiyorum hem karşı tarafı korumuş oluyorum hemde lezyon çıkartmıyorum

Hangi ilacı kullanıyorsun ?

(19-08-2024, Saat: 13:55)Kadersiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Waltrex 500 mg kullanıyorum
Hangi ilacı kullanıyorsun ?

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi