Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bacak ağrısı
Merhaba dün sivilce gibi lezyon çıktı. Ben de korunmak için 2 gündür 500mg waltrex başlamıştım. Ona rağmen çıkmış rastgele gördüm. Dün de yatak da uyurken sol bacağıma bi ağrı girdi kemiğime kadar hissettim. Bugün de ara ara ağrı giriyor herpes bacak ağrısı yapar mı? Bi de halsizim dermanım yok. Bunlar atak döneminde olur mu acaba? Ben ucu beyaz olduğu için dağıtmadan sıkıp baticon ve antibiyotikli krem sürğyorum. Yoksa o ucu sıkmazsam 3 haftaya yakın kalıyor. Sıkınca kolay iyileşiyor. Peçeteyle sıkıyorum doğtu değil biliyorum ama artık bıkyım. Her ay çıkıyor. Bu waltrex ne zamana iyileştirir. Çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim. İlacı hergün 500 mg günde 1 içeyim mi artık arslıksız

eğer her ay çıkıyorsa baskilamaya baslasan iyi olur. bir dermolotologla görüş. hem valtrex yazsın hem de kan testlerini yaptir.

bir de rica edicem ilaç isimlerini doğru yazin. kaç keredir uyarıyorum. açtığınız konuları editlemek zorunda kaliyorum sürekli.

(22-11-2024, Saat: 04:02)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eğer her ay çıkıyorsa baskilamaya baslasan iyi olur. bir dermolotologla görüş. hem valtrex yazsın hem de kan testlerini yaptir.

bir de rica edicem ilaç isimlerini doğru yazin. kaç keredir uyarıyorum. açtığınız konuları editlemek zorunda kaliyorum sürekli.
İlaç kullanmaya başladım zaten 5 gündür kullanıyırum. Günde 1 500 mg. Yazmıştım zaten. Ona rağmen her gün 1tane daha çıkıyır. Acaba içtiğim halde beden hala çıkıyor süreyi kısaltmıyor. Az mı içiyorum

(22-11-2024, Saat: 10:51)elifart2409@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlaç kullanmaya başladım zaten 5 gündür kullanıyırum. Günde 1 500 mg. Yazmıştım zaten. Ona rağmen her gün 1tane daha çıkıyır. Acaba içtiğim halde beden hala çıkıyor süreyi kısaltmıyor. Az mı içiyorum

İçerken lezyon çıktı 2 gün içmiştim çıkarsa çıkmasını önlemek için ilacı içerken lezyon çıktı. İçmeyi bırakmadım günde 1 kez içiyorum şuan 1 haftadır. bugün 5. Gün her gün yanına bir tane sivilce gibi lezyon ekleniyor. İçtiğim halde çıkmaya devam ediyor. Zovirax sürüyorum. asiviral hiç fayda etmiyor. Zovirax da etki etmiyor. Başka ne yapmalıyım. Ne süreyim.ilacın dozunu mu arttırayım.

Elif hanım yazdıklarınıza göre sizdeki problemin herpes olmayabileceğini düşünmeye başladım.hopeful hocamın dediği gibi testleri yapmanızı önerirm.

(20-11-2024, Saat: 20:23)elifart2409@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba dün sivilce gibi lezyon çıktı. Ben de korunmak için 2 gündür 500mg waltrex başlamıştım. Ona rağmen çıkmış rastgele gördüm. Dün de yatak da uyurken sol bacağıma bi ağrı girdi kemiğime kadar hissettim. Bugün de ara ara ağrı giriyor herpes bacak ağrısı yapar mı? Bi de halsizim dermanım yok. Bunlar atak döneminde olur mu acaba? Ben ucu beyaz olduğu için dağıtmadan sıkıp baticon ve antibiyotikli krem sürğyorum. Yoksa o ucu sıkmazsam 3 haftaya yakın kalıyor. Sıkınca kolay iyileşiyor. Peçeteyle sıkıyorum doğtu değil biliyorum ama artık bıkyım. Her ay çıkıyor. Bu waltrex ne zamana iyileştirir. Çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim. İlacı hergün 500 mg günde 1 içeyim mi artık arslıksız

Öncelikle ğeçmiş olsun uçuk çıkacağını hissettiğinizde zaman en az günde 2x500 mğ valtrex kullanmak lazım minimum 10 gün  bacak ağrısına gelince benimde yaşadığım bir durum evet bacak ve vücutta ağrı yapıyor halsizlik oluyor her ay uçuk çıkıyorsada baskılama tedavisi yapa bilirsin 6 ay 1 sene günlük 500 mğ içerek 
Ama öncesinde doktor kontrolü herpes olduğundan emin ol sonrada aralıklı kan testlerine baktırarak baskılama tedavisine başlayabilirsin

(22-11-2024, Saat: 11:32)Mercan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elif hanım yazdıklarınıza göre sizdeki problemin herpes olmayabileceğini düşünmeye başladım.hopeful hocamın dediği gibi testleri yapmanızı önerirm.

Nerden vardınız bu kanıya. Ben test yaptırdım zaten. Kafama göre söylemiyorum

(22-11-2024, Saat: 11:50)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle ğeçmiş olsun uçuk çıkacağını hissettiğinizde zaman en az günde 2x500 mğ valtrex kullanmak lazım minimum 10 gün  bacak ağrısına gelince benimde yaşadığım bir durum evet bacak ve vücutta ağrı yapıyor halsizlik oluyor her ay uçuk çıkıyorsada baskılama tedavisi yapa bilirsin 6 ay 1 sene günlük 500 mğ içerek 
Ama öncesinde doktor kontrolü herpes olduğundan emin ol sonrada aralıklı kan testlerine baktırarak baskılama tedavisine başlayabilirsin

Teşekkür ederim

(20-11-2024, Saat: 20:23)elifart2409@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba dün sivilce gibi lezyon çıktı. Ben de korunmak için 2 gündür 500mg waltrex başlamıştım. Ona rağmen çıkmış rastgele gördüm. Dün de yatak da uyurken sol bacağıma bi ağrı girdi kemiğime kadar hissettim. Bugün de ara ara ağrı giriyor herpes bacak ağrısı yapar mı? Bi de halsizim dermanım yok. Bunlar atak döneminde olur mu acaba? Ben ucu beyaz olduğu için dağıtmadan sıkıp baticon ve antibiyotikli krem sürğyorum. Yoksa o ucu sıkmazsam 3 haftaya yakın kalıyor. Sıkınca kolay iyileşiyor. Peçeteyle sıkıyorum doğtu değil biliyorum ama artık bıkyım. Her ay çıkıyor. Bu waltrex ne zamana iyileştirir. Çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim. İlacı hergün 500 mg günde 1 içeyim mi artık arslıksız

Kronik başka bir rahatsızlığınız var mı ve kullandığınız başka ilaç var mı ? Bacak agrısının herpes le ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ben de sıkınca daha hızlı iyileştiği için genelde sıkıyorum sizin gibi

Bahsettiğiniz şekilde bir ağrı yaşamadım. Pantolon giydiğimde, her adım atışımda sürtünme ile beraber bacakta rahatsız edici bir sızlama oluyordu. Bacağım herhangi bir yere temas ettiğinde yine aynı durum oluyordu. Lezyonlar kaybolduktan sonra 2-3 hafta kadar devam edip geçti.

(22-11-2024, Saat: 18:49)Sevdanin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kronik başka bir rahatsızlığınız var mı ve kullandığınız başka ilaç var mı ? Bacak agrısının herpes le ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ben de sıkınca daha hızlı iyileştiği için genelde sıkıyorum sizin gibi

Herpes bacaklarda ağrı eklem ağrısı ve kemiklerde iğne batma gibi belirtiler yapıyor bunu defalarca test ettim atak yaşadığım zaman 
herkezde farklı reaksiyonlar gösterebilir bende bu şekil belirtiler oluyor

(22-11-2024, Saat: 21:11)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herpes bacaklarda ağrı eklem ağrısı ve kemiklerde iğne batma gibi belirtiler yapıyor bunu defalarca test ettim atak yaşadığım zaman 
herkezde farklı reaksiyonlar gösterebilir bende bu şekil belirtiler oluyor

Evet aynısı oluyor bende de

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi