Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aranızda Hpv olan var mı?
Arkadaşlar Hpv hakkında bikaç sorum olacaktı Hpv tedavi edilen hastalık mı? Hsv kanser yapmıyor ama HPV kanser riski taşıyor bu durumda HPV HSV den daha mı kötü? HPV ile başa çıkmanın yolları nelerdir bu süreci nasıl atlattınız

Hpv vücuttan 2-3 yıl içinde atılıyormuş söylenti bu yönde.. bi forum sitesi var baya tavsiyeler veriyorlar ahcc adlı bir takviye ile atılıyormuş vücuttan

(03-03-2025, Saat: 08:56)Umtrk2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hpv vücuttan 2-3 yıl içinde atılıyormuş söylenti bu yönde.. bi forum sitesi var baya tavsiyeler veriyorlar ahcc adlı bir takviye ile atılıyormuş vücuttan

Ben de vardı geçirdim, takviye olarak shiitake mantarı içeren bi takviye önermişti doktorum. Orhinali japon ürünü olan birazcık pahalıydı o zamanda ama kullandım 6-7 ay kadar, doktorunuza sorun yine bunu tavsiye edecektir.

(02-03-2025, Saat: 16:41)pearlyy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Hpv hakkında bikaç sorum olacaktı Hpv tedavi edilen hastalık mı? Hsv kanser yapmıyor ama HPV kanser riski taşıyor bu durumda HPV HSV den daha mı kötü? HPV ile başa çıkmanın yolları nelerdir bu süreci nasıl atlattınız

Hpv geçiyor 1-2 yıl içinde vücuttan atılabiliyor ama riskli fark edilmezse tabii. Hem erkek hem kadın için. Hsv can sıkıcı tehlikeli değil. sadece belirtmek lazım partnere, doktorumdan da almış olduğum bilgiler. Pozitif bi kadın sağolsun doktorum da. Takviye edici gıdalar iyi beslenme spor alkol ve sigara varsa azaltmak ile atılabiliyor.

Teşekkür ederim yorumlarınız için

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kâğıt kesiği ve döküntü gibi olan var mı fatmaa7 5 3,685 28-02-2025, Saat: 11:56
Son Yorum: Nedenolmasın
  Resveratrol hakkında bilgisi olan? ponçik 6 2,932 31-07-2023, Saat: 09:44
Son Yorum: SPA
  Bu ilaç hakkında bilgisi olan veya deneyen varmi Üzgün 0 1,724 04-12-2020, Saat: 00:33
Son Yorum: Üzgün

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi