RAPOR FİNAL
Bundan birkaç ay önce şüpheli bir ilişki sonrası tamamen kişisel hatamdan korumasız bir ilişki sonrası bu virüsle tanıştım maalesef. Bir erkek olarak ciddi anlamda psikolojik çöküntüye uğradığımı söylemem lazım. Cinsel hayatım bitti artık evlenemem çaresi yok ilacı yok gibi şeyler okuyunca psikoloji dibe vurdu anlayacağınız...Sonra herpes ile alakalı yerli maalesef çok çok az çalışma olduğundan neredeyse tüm yabancı makaleleri çince dahil google ile çevire çevire okumaya başladım. Bilimsel olarak bir çaresi yok belki virüs vücuda yerleşti mi ömür boyu kalıyor ortak nokta burası zannedersem. Madem bilimsel bir ilacı yok doğadaki minareler proteinler bir çare olamaz mı diye sürekli olarak araştırmaya devam ediyordum hatta deneme tahtası gibi olmuştum. Dikkatimi çok çeken bazı şeyleri not aldım sanırım 6 ay boyunca bunu bir programla sürdürdüm programa başladıktan sanırım 2 hafta sonra küçük 2 lezyon ile atak yaşadım ama pes etmeden programa sadık kaldım. Bu programı uygularken sigara alkol kullanmaya devam ettim. Yemek alışkanlığımı hiç değiştirmedim. Başta çerez yemenin sıkıntı olacağını düşündüğüm ve bu yönde açıklamalar okuduğumdan yemedim 1-2 ay. Sonra onu da yemeye başladım. Bu siteye son raporum

) Belki ilerde tıp bir çare bulur bilemem ama yakın zamanda pek sanmıyorum açıkçası. İlaç firmaları neden sürekli müşterisi varken tek bir tedavi bulmak istesin ki. Neyse asıl konumuza dönelim. Çok şükür bu programı uyguladıktan sonra herpesle alakalı hiç şikayetim yok. Belki vücudumda hala bu virüs var ama vücudum onu artık baskılıyor onu uyku halinde bırakıyor. Tamamen sağlıklı bir şekilde hayatımı devam ettiriyorum. Ben bu defteri artık kapattım. Belki bu program bana iyi geldi belki başkalarına gelmiyecek bilemem. Fakat çaresiz yaşamaktansa isteyen denesin diye 6 aylık programı paylaşıyorum. Dilerim sizde de işe yarar..
PROGRAM
1- Kimsayal kremlerden uzak durun. Bu kimsayallar derinize zarar verir.
2- Sabah uyanır uyanmaz
* Ham Bal ( 1 tahta çay kaşığı)
* 1 tatlı kaşığı zeytin yaprağı ekstatı
* 1 ince çay bardağını suyla doldurup 10 damla alkol bazlı propolis damlatıp içmek
3- Akşam saat 21 civarı 1 fincan Melisa çayı
Eğer zeytin yaprağı ekstratı pahalı gelirse zeytin yaprağını aktarlardan bulabilirsiniz çayını yapıp onu kullanabilirsiniz
Bal olarak Ham Bal olması şart. Ham bal ya da çiğ bal nedir? Ham Bal; hiç işlenmemiş, doğal bal enzimlerini yitirmemiş ve polenini kaybetmediği için değerini koruyan baldır. Yani arıların işine hiç karışmadan üretilen baldır.
Ham Bal ve propolisi İstanbul teknik üniversitesi bünyesindeki Beeo veya Erciyes üniversitesi Teknopark aracılığı ile üretilen markalar olmalı. Neden mi piyasa sahtekar dolu da ondan

)
Bunu ilk uyguladığınızda aralıksız olmalı.
Belirtiler ilk 10 gün içinde karıncalanma yanma batma gibi duyduğunuz hisler birden bire kesilir. Sadece 6 ay kullanmanız yeterli. Bu programı uygularken unutmadan jiletten uzak durun. Jilet temizlikte kullanılmamalı bu çok önemli.
Hepsi bu kadar arkadaşlar herkese geçmiş olsun hoşçakalın