Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu üç takviyeyi birlikte kullanan oldu mu?
Herkese merhaba, Quora diye bir forum var orada dolaşırken herpescureforever.org diye bir siteden bahseden bir yazı gördüm. Reklam falandır diye pek heveslenmedim ama siteye girince bir video çıktı karşıma youtube tabanlı olarak yüklenmiş. Uzun uzun anlatıyor ama ingilizce tabii. Neyse ben sizler için sonuna kadar olmasa da kesin tedavi olarak bahsettiği üç içeriği söylediği noktaya kadar izledim. 
1. Resveratrol (bir dönem tek başına kullandım kesinlikle olumlu etkisi var.)
2. Kurkumin - Zerdeçal
3. Quercetin (bunu da çok duyuyorum bağışıklığa etkisi olduğu konusunda.)

Bu tedavi yöntemini ben denemeye karar verdim. Etkileri paylaşırım, denemek isteyen arkadaşlar olursa diye paylaştım. 

Ek olarak, bir süredir l-lysine kullanıyorum onun da olumlu etkisi oldu diyebilirim. Bu tedaviyi uygularken l-lysine kullanmaya ara vereceğim.

doğrudan video linki:  

https://tonic.phytogreens.net/vslv1/?aff...&subid=218

Sevgiler.

Bildigim ve kendimde test ettiğim kadariyla Resveratrol kesinlikle ataklari tetikliyor.

Siz de bir arastirin kullanmaya başlamadan önce.

Bulduklarinizi burada paylaşın.

(08-10-2024, Saat: 04:29)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bildigim ve kendimde test ettiğim kadariyla Resveratrol kesinlikle ataklari tetikliyor.

Siz de bir arastirin kullanmaya başlamadan önce.

Bulduklarinizi burada paylaşın.
Evet bir makalede resveratrolün replikasyonu artıracağı yazılmış ama ben öyle bir etkiyle karşılaşmadım enteresan. Benim kullandığım üründe quercetin de varmış bu arada.

(07-10-2024, Saat: 15:20)kunduz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba, Quora diye bir forum var orada dolaşırken herpescureforever.org diye bir siteden bahseden bir yazı gördüm. Reklam falandır diye pek heveslenmedim ama siteye girince bir video çıktı karşıma youtube tabanlı olarak yüklenmiş. Uzun uzun anlatıyor ama ingilizce tabii. Neyse ben sizler için sonuna kadar olmasa da kesin tedavi olarak bahsettiği üç içeriği söylediği noktaya kadar izledim. 
1. Resveratrol (bir dönem tek başına kullandım kesinlikle olumlu etkisi var.)
2. Kurkumin - Zerdeçal
3. Quercetin (bunu da çok duyuyorum bağışıklığa etkisi olduğu konusunda.)

Bu tedavi yöntemini ben denemeye karar verdim. Etkileri paylaşırım, denemek isteyen arkadaşlar olursa diye paylaştım. 

Ek olarak, bir süredir l-lysine kullanıyorum onun da olumlu etkisi oldu diyebilirim. Bu tedaviyi uygularken l-lysine kullanmaya ara vereceğim.

doğrudan video linki:  

https://tonic.phytogreens.net/vslv1/?aff...&subid=218

Sevgiler.
merhaba,
bana da eczacı bir arkadaşım l-lysine kullanmayı önerdi. yeni semptomları önlemek konusunda işe yaradı mı sizce? olumlu etkisi oldu demişsiniz ama ayrıca bir şey der misiniz diye merak ettim.

(18-10-2024, Saat: 13:26)civciv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba,
bana da eczacı bir arkadaşım l-lysine kullanmayı önerdi. yeni semptomları önlemek konusunda işe yaradı mı sizce? olumlu etkisi oldu demişsiniz ama ayrıca bir şey der misiniz diye merak ettim.

Merhaba, sıklık konusunda olumlu etkisi oldu. İstisnasız her gün alıyorum diyemem. Üç senedir hsv var bende. Belki onun etkisiyle de seyrek ve hafif geçiriyor olabilirim atakları. Bir de kendiniz deneyin derim. Şans vermeye değer.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi