28-02-2021, Saat: 13:38
(27-02-2021, Saat: 19:53)Yorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli arkadaşlar merhaba kullandığım programla yaklaşık 6 aydır atak geçirmedim. Bir kaç Siğil vardı onlardan da kurtuldum. Şuan gerçekten çok iyiyim. Acaba önermiş olduğum programı kullanan oldu mu sadece bana mı iyi geldi bunu öğrenmek istedim.. Kullanan olduysa lütfen yazsın büyük merak içerisindeyim
Öncelikle geçmiş olsun,bende sık atak geçiriyordum bir kaç hafta önce corona oldum hatta aynı anda yaşadım sonrasında bende organik bal,sarımsak,bitki çayları kullandım bi de bazı vitamin takviyeleri (d vitaminim düşüktü onu kullanıyorum) atak olmadı henüz,sizin programınız gibi her gün düzenli böyle yapmadım ama bundan sonra yapıcam belki bende de 6 ay kadar çıkmaz umarım denedikten sonra bende yazarım buraya gelişmeleri
(27-02-2021, Saat: 19:53)Yorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli arkadaşlar merhaba kullandığım programla yaklaşık 6 aydır atak geçirmedim. Bir kaç Siğil vardı onlardan da kurtuldum. Şuan gerçekten çok iyiyim. Acaba önermiş olduğum programı kullanan oldu mu sadece bana mı iyi geldi bunu öğrenmek istedim.. Kullanan olduysa lütfen yazsın büyük merak içerisindeyim
Bir de acaba zeytin yaprağından nasıl çay yaptınız ne ölçüde günde bir kez mi içtiniz onu da yazabilir misiniz ? Onu hiç denemedim denemek istiyorum