Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KÜBA HERPES İLACI
(27-02-2021, Saat: 19:53)Yorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli arkadaşlar merhaba kullandığım programla yaklaşık 6 aydır atak geçirmedim. Bir kaç Siğil vardı onlardan da kurtuldum. Şuan gerçekten çok iyiyim. Acaba önermiş olduğum programı kullanan oldu mu sadece bana mı iyi geldi bunu öğrenmek istedim.. Kullanan olduysa lütfen yazsın büyük merak içerisindeyim

Öncelikle geçmiş olsun,bende sık atak geçiriyordum bir kaç hafta önce corona oldum hatta aynı anda yaşadım sonrasında bende organik bal,sarımsak,bitki çayları kullandım bi de bazı vitamin takviyeleri (d vitaminim düşüktü onu kullanıyorum) atak olmadı henüz,sizin programınız gibi her gün düzenli böyle yapmadım ama bundan sonra yapıcam belki bende de 6 ay kadar çıkmaz umarım denedikten sonra bende yazarım buraya gelişmeleri

(27-02-2021, Saat: 19:53)Yorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli arkadaşlar merhaba kullandığım programla yaklaşık 6 aydır atak geçirmedim. Bir kaç Siğil vardı onlardan da kurtuldum. Şuan gerçekten çok iyiyim. Acaba önermiş olduğum programı kullanan oldu mu sadece bana mı iyi geldi bunu öğrenmek istedim.. Kullanan olduysa lütfen yazsın büyük merak içerisindeyim

Bir de acaba zeytin yaprağından nasıl çay yaptınız ne ölçüde günde bir kez mi içtiniz onu da yazabilir misiniz ? Onu hiç denemedim denemek istiyorum

(28-02-2021, Saat: 13:38)kypaloti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Öncelikle geçmiş olsun,bende sık atak geçiriyordum bir kaç hafta önce corona oldum hatta aynı anda yaşadım sonrasında bende organik bal,sarımsak,bitki çayları kullandım bi de bazı vitamin takviyeleri (d vitaminim düşüktü onu kullanıyorum) atak olmadı henüz,sizin programınız gibi her gün düzenli böyle yapmadım ama bundan sonra yapıcam belki bende de 6 ay kadar çıkmaz umarım denedikten sonra bende yazarım buraya gelişmeleri

Bir de acaba zeytin yaprağından nasıl çay yaptınız ne ölçüde günde bir kez mi içtiniz onu da yazabilir misiniz ? Onu hiç denemedim denemek istiyorum

iki gunde bir melisa cayi ic bence arastir meslisa cayi ucuga iyi geliyor hatta artigi ile genital bolgryide yika dis tarafi tabiki

OYorgunDeğerli arkadaşlar merhaba kullandığım programla yaklaşık 6 aydır atak geçirmedim. Bir kaç Siğil vardı onlardan da kurtuldum. Şuan gerçekten çok iyiyim. Acaba önermiş olduğum programı kullanan oldu mu sadece bana mı iyi geldi bunu öğrenmek istedim.. Kullanan olduysa lütfen yazsın büyük merak içerisindeyim

benzer bişey bende yaptım kendim melissa extresi kapsülümde kullandım 2 aydır bende çıkarmıyorum ilk senem olmasına rağmen

(10-03-2021, Saat: 00:38)Üzgün89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: OYorgunDeğerli arkadaşlar merhaba kullandığım programla yaklaşık 6 aydır atak geçirmedim. Bir kaç Siğil vardı onlardan da kurtuldum. Şuan gerçekten çok iyiyim. Acaba önermiş olduğum programı kullanan oldu mu sadece bana mı iyi geldi bunu öğrenmek istedim.. Kullanan olduysa lütfen yazsın büyük merak içerisindeyim

benzer bişey bende yaptım kendim melissa extresi kapsülümde kullandım 2 aydır bende çıkarmıyorum ilk senem olmasına rağmen

İlk ataktan sonra bende 6 ay boyunca çıkmamıştı herhangi bir ilaç yada başka bi tedavi uygulamadan

Bende Melisa çayı içmeye başladım her gün 1 bardak, 1 hafta oldu düzenli kullanıyorum. Atak yaşadım ama çabuk iyileşti yaram normalde 2 hafta sürerdi, gerçekten Melisa iyi geliyor. Bir kaç ay ilaç alır gibi düzenli olarak Melisa içeceğim faydası olursa buraya yazarım bende. Bunun dışında maden suyu içiyorum , d vitamini kullanıyorum, ham bal yiyorum ve bol su içiyorum,Atak çıkınca gerçekten çok acı çekiyordum bunları yaptığımdan beri hafifledi yaralarımın acısı gerçekten.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv-Herpes Atakları Durdurmanın Yolları cipiaresss 10 1,347 05-02-2026, Saat: 08:55
Son Yorum: Burak06.
  Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways jimmmy 662 320,094 22-12-2025, Saat: 12:52
  Herpes atak nüksünü artıran yiyecekler Ebru rep 34 4,929 17-12-2025, Saat: 23:45
  2023 yılına ait herpes ilaç ve aşı çalışmalarına ait bir çizelge max.903406 17 4,906 06-08-2025, Saat: 12:07
Son Yorum: Aysell
  13 Ekim Herpes Farkındalık Günü Sunflower 0 993 08-10-2024, Saat: 21:25
Son Yorum: Sunflower

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: