04-09-2025, Saat: 02:59
Merhaba arkadaşlar 2019 yilinda hayatimda inanin ilk defa bir kacamak yapayim derken bu virusu kaptim o zaman bekardim baslarda ne oldugunu anlamadim bel soguklugu vs dedim sonra bicok atak gecirince doktora gittim ucuk dedi . Kafaya takma gecer dedi arada atak yapar oyle gecistirdi sonra baska bi doktora gittim ilaç verdi , beş ay ilaç kullandım ataklarm bitmedi ,piskolojim bozuldu o arada bir kız arkadaşla tanıştım ve birbirimizi çok sevdik, uçuk yokken birlikte olduk İlaç alıyordum önlem almıştım sonra ona da bulaştığını fark ettim birlikte doktora gittik doktor bizimle konuştu ve kız arkadaşım çok anlayışlı karşıladı ama birlikte olmadan önce ona söylemiştim belkide bizim için bir vesileydi birlikte bir karar verdik evlendik ve inanın o günden sonra hiç kafaya takmadık 4-5 ayda bir minik çıkıyor hemen geçiyor , 3 çocuğumuz oldu ücüde normal yolla doğdu öyle doğumda bulaş riski falan çok şükür hiçbir şey olmadı gayet sağlıklı üc çoçuğumuz var demem o ki kafanızda büyütmeye deymez inanın ben o kadar üzüldüm ki stres yapıyordum bunu tamamen unuttum korunarak cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gençler O istediğiniz kızla tanışın onunla istediğinizi yaşayın oral yolla denedim hiçbir zaman bulaşmiyor bir sorun yaşamadım sadece normal bir ilişkide korunun
avrupada yaşiyorum tanışmak ve konuşmak isteyen iletişim kurabilir yardımcı olurum
avrupada yaşiyorum tanışmak ve konuşmak isteyen iletişim kurabilir yardımcı olurum

) sadece sakin olun ve kendinize hastalıklı muamelesi yapmayı bırakın