Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avrupada yaşiyorum ve onerilerim
Merhaba arkadaşlar 2019 yilinda hayatimda inanin ilk defa bir kacamak yapayim derken bu virusu kaptim o zaman bekardim baslarda ne oldugunu anlamadim bel soguklugu vs dedim sonra bicok atak gecirince doktora gittim ucuk dedi . Kafaya takma gecer dedi arada atak yapar oyle gecistirdi sonra baska bi doktora gittim ilaç verdi , beş ay ilaç kullandım ataklarm bitmedi ,piskolojim bozuldu o arada bir kız arkadaşla tanıştım ve birbirimizi çok sevdik, uçuk yokken birlikte olduk İlaç alıyordum önlem almıştım sonra ona da bulaştığını fark ettim birlikte doktora gittik doktor bizimle konuştu ve kız arkadaşım çok anlayışlı karşıladı ama birlikte olmadan önce ona söylemiştim belkide bizim için bir vesileydi birlikte bir karar verdik evlendik ve inanın o günden sonra hiç kafaya takmadık 4-5 ayda bir minik çıkıyor hemen geçiyor , 3 çocuğumuz oldu ücüde normal yolla doğdu öyle doğumda bulaş riski falan çok şükür hiçbir şey olmadı gayet sağlıklı üc çoçuğumuz var demem o ki kafanızda büyütmeye deymez inanın ben o kadar üzüldüm ki stres yapıyordum bunu tamamen unuttum korunarak cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz gençler O istediğiniz kızla tanışın onunla istediğinizi yaşayın oral yolla denedim hiçbir zaman bulaşmiyor bir sorun yaşamadım sadece normal bir ilişkide korunun 
avrupada yaşiyorum tanışmak ve konuşmak isteyen iletişim kurabilir yardımcı olurum

2019 dan buyana 3 cocuk biraz değişik geldi lütfen senaryo yazmayalım yazdıklarınız doğruysada allah mutlulugunu daim etsin

(05-09-2025, Saat: 20:11)Hayırlısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2019 dan buyana 3 cocuk biraz değişik geldi lütfen senaryo yazmayalım yazdıklarınız doğruysada allah mutlulugunu daim etsin

Doğrusu neden senaryo diye algıladınız onu anlamadım ??? anlattığım hikayem tamamen gerçek sanırım siz bu hastalığın çok etkisinde kalmışsınız ve herşeyi imkansız görüyorsunuz yada siz senaryo yazan birisiniz lütfen daha pozitif ve cesur olun..
bunu bir hastalık olarak bile görmüyorum  aslında yaşamda hiçbir şeye engel değil bunun canlı örneği benim..
Kişiden kişiye değişik olmakla beraber 3-4 yıldan sonra çok az çıkıyor ve ağrısız oluyor unutuyorsunuz bile ,ilk zamanlarda 1-2 yıl boyunca bende her ay çıkardı yanması batması bitmezdi bacağım bile ağrı yapardı ama şimdi 4-5 ay da bir minik çıkıyor vücut zamanla baskılıyor size önerilerim şunlar
iyi uyuyun ve sağlıklı beslenin bu kadar
inanın gün gelecek bunun içinmi bu kadar üzüldüm diyceksiniz
kalın sağlıcakla sizleri seviyorum

(06-09-2025, Saat: 04:31)Tolga5656 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğrusu neden senaryo diye algıladınız onu anlamadım ??? anlattığım hikayem tamamen gerçek sanırım siz bu hastalığın çok etkisinde kalmışsınız ve herşeyi imkansız görüyorsunuz yada siz senaryo yazan birisiniz lütfen daha pozitif ve cesur olun..
bunu bir hastalık olarak bile görmüyorum  aslında yaşamda hiçbir şeye engel değil bunun canlı örneği benim..
Kişiden kişiye değişik olmakla beraber 3-4 yıldan sonra çok az çıkıyor ve ağrısız oluyor unutuyorsunuz bile ,ilk zamanlarda 1-2 yıl boyunca bende her ay çıkardı yanması batması bitmezdi bacağım bile ağrı yapardı ama şimdi 4-5 ay da bir minik çıkıyor vücut zamanla baskılıyor size önerilerim şunlar
iyi uyuyun ve sağlıklı beslenin bu kadar
inanın gün gelecek bunun içinmi bu kadar üzüldüm diyceksiniz
kalın sağlıcakla sizleri seviyorum

Benim içimi çok rahatlattı açıkcası bu yazınız. Umut oldu hatta, çünkü aslında çoğumuz aynı sıkıntıları yaşıyormuşuz. Ben nadir bi vaka olduğumu sanıyordum ama ne yazık ki genelimizde aynı seyrediyormuş. 2 yıl oldu dediğiniz gibi her ay hatta ayda 2-3 kez tekrarladığı oluyor ilacını almazsam yani. 10 ay günlük doz düzenli ilacını kullandım, şuan alamadığım 8.gün yine çıktı. Bacak ağrısı bile aynı bende de arka bacakta bir sızı oluyor çıkacağı ve çıktığı ilk günler. Yani demenize bakılırsa atakları yaşayacağım son yılım… 3.yıl umarım dediğiniz gibi senede birkaç sefere dönüşür. Allahım razı olduğumuz duruma bak ne acı. Ama sizin bu durumu kabullenişiniz ve kafanızı rahatlatmanız cidden çok iyi. Bir diğer aklımın hep köşesinde olan konu ilerde çocuğum olduğunda sezeryan doğum yapmak zorunda mı kalacığımdı… ona da açıklık getirmişsiniz, çok teşekkür ederim.

(17-10-2025, Saat: 02:48)Anonim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim içimi çok rahatlattı açıkcası bu yazınız. Umut oldu hatta, çünkü aslında çoğumuz aynı sıkıntıları yaşıyormuşuz. Ben nadir bi vaka olduğumu sanıyordum ama ne yazık ki genelimizde aynı seyrediyormuş. 2 yıl oldu dediğiniz gibi her ay hatta ayda 2-3 kez tekrarladığı oluyor ilacını almazsam yani. 10 ay günlük doz düzenli ilacını kullandım, şuan alamadığım 8.gün yine çıktı. Bacak ağrısı bile aynı bende de arka bacakta bir sızı oluyor çıkacağı ve çıktığı ilk günler. Yani demenize bakılırsa atakları yaşayacağım son yılım… 3.yıl umarım dediğiniz gibi senede birkaç sefere dönüşür. Allahım razı olduğumuz duruma bak ne acı. Ama sizin bu durumu kabullenişiniz ve kafanızı rahatlatmanız cidden çok iyi. Bir diğer aklımın hep köşesinde olan konu ilerde çocuğum olduğunda sezeryan doğum yapmak zorunda mı kalacığımdı… ona da açıklık getirmişsiniz, çok teşekkür ederim.

İnanın umurumda değil ayıptır söylemesi oral seksten tutunda herşeyi yapıyorum Smile) sadece sakin olun ve kendinize hastalıklı muamelesi yapmayı bırakın
dudağında uçuk olan kişiler hastalıklı muamelesimi görüyor? Tabiki hayır, bu vücutta uyumakta olan latente olan birsürü vürüsten sadece biri ,önemli olan bunu yönetebilmek..
hayat çok güzel hiç bir saniyesi bunun için üzülmeye boş geçmeye değmez, sevin ve sevişinSmile çoçukta yaparsınız ailede kurarsınız dert etmeyin
sağlıklı beslenin ,iyi uyuyun ,bağışıklığınızı güçlü tutun bu kadar..
Kendinizi ilaç ve aktardan aldığınız o bilinmez gıdalarla denek haline getirmeyin
bu vürüsü baskılanacak tek şey bağışıklığınızdır
uyku, beslenme ,hafif spor bitti bunlar bağışıklığı güçlü tutar
ha bide unutmadan söyliyim bağışıklığı en iyi yükselten mutluluk hormonudur
stres yapmayın ve kafaya bişey takmayın 
kısacası normal insan gibi yaşayınSmile)

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi