30-12-2024, Saat: 23:12
Arkadaşlar biliyorum çok korkuyorsunuz. Ben zamanında delirecektim psikiyatrilerde geziyordum sürekli ağlıyordum öleceğimi sanıyordum sabah uyanınca neden yine ölmedim diye ağlıyordum resmen ama hiç öyle değilmiş. Bir branş öğretmenliğinden yeni mezun oldum dışarıdan bakan da hanım hanımcık kendi halinde bi kız der ama o zamanlar kendimi hayat kadını gibi hissettirmişti bu bana sevgilim bulaştırdığı zaman. İnanın o his geçecek hayatınızı mahvetmeyin ya şunun için ben artık o kadar nadir görüyorum ki uçuğu o da geçiyo 5 günde bunu mu takıcam. 2 buçuk yıl oldu yazık etmişim kendimi mahvederek başta. 1 yıldır sevgilim var ona da 3. Ayda falan anlattım anlayışla karşılayıp sarılıp yanımda oldu. Hayatınız bitmedi benim yaptığım gibi saçmalamayın internette araştırıp araştırıp felaket senaryoları yazmayın. vitamin protein bağışıklık ne gerekiyorsa kendinize bakın geçin. O ilk zamanlarım geldi aklıma siteye bi uğrayınca yeniler için yazıyorum. bana da geçecek bu halin demişlerdi burada sitenin kurucusuna kadar ama geçmeyeceğine emindim kendi kendime. Geçiyormuş takmıyormuşuz çünkü büyük bi dert değil. Allah korumuş beterinden diyorum şimdi hayatıma giren o pislikten de kurtulup 1 yıl sonrasında mükemmel bi ilişkiye başladım. Hayat da çok güzel ağlayıp durmayın aman ???