Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpesli olduğunu yeni öğrenenler özellikle hanımlar ?
Arkadaşlar biliyorum çok korkuyorsunuz. Ben zamanında delirecektim psikiyatrilerde geziyordum sürekli ağlıyordum öleceğimi sanıyordum sabah uyanınca neden yine ölmedim diye ağlıyordum resmen ama hiç öyle değilmiş. Bir branş öğretmenliğinden yeni mezun oldum dışarıdan bakan da hanım hanımcık kendi halinde bi kız der ama o zamanlar kendimi hayat kadını gibi hissettirmişti bu bana sevgilim bulaştırdığı zaman. İnanın o his geçecek hayatınızı mahvetmeyin ya şunun için ben artık o kadar nadir görüyorum ki uçuğu o da geçiyo 5 günde bunu mu takıcam. 2 buçuk yıl oldu yazık etmişim kendimi mahvederek başta. 1 yıldır sevgilim var ona da 3. Ayda falan anlattım anlayışla karşılayıp sarılıp yanımda oldu. Hayatınız bitmedi benim yaptığım gibi saçmalamayın internette araştırıp araştırıp felaket senaryoları yazmayın. vitamin protein bağışıklık ne gerekiyorsa kendinize bakın geçin. O ilk zamanlarım geldi aklıma siteye bi uğrayınca yeniler için yazıyorum. bana da geçecek bu halin demişlerdi burada sitenin kurucusuna kadar ama geçmeyeceğine emindim kendi kendime. Geçiyormuş takmıyormuşuz çünkü büyük bi dert değil. Allah korumuş beterinden diyorum şimdi hayatıma giren o pislikten de kurtulup 1 yıl sonrasında mükemmel bi ilişkiye başladım. Hayat da çok güzel ağlayıp durmayın aman ???

(30-12-2024, Saat: 23:12)fatmaa7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar biliyorum çok korkuyorsunuz. Ben zamanında delirecektim psikiyatrilerde geziyordum sürekli ağlıyordum öleceğimi sanıyordum sabah uyanınca neden yine ölmedim diye ağlıyordum resmen ama hiç öyle değilmiş. Bir branş öğretmenliğinden yeni mezun oldum dışarıdan bakan da hanım hanımcık kendi halinde bi kız der ama o zamanlar kendimi hayat kadını gibi hissettirmişti bu bana sevgilim bulaştırdığı zaman. İnanın o his geçecek hayatınızı mahvetmeyin ya şunun için ben artık o kadar nadir görüyorum ki uçuğu o da geçiyo 5 günde bunu mu takıcam. 2 buçuk yıl oldu yazık etmişim kendimi mahvederek başta. 1 yıldır sevgilim var ona da 3. Ayda falan anlattım anlayışla karşılayıp sarılıp yanımda oldu. Hayatınız bitmedi benim yaptığım gibi saçmalamayın internette araştırıp araştırıp felaket senaryoları yazmayın. vitamin protein bağışıklık ne gerekiyorsa kendinize bakın geçin. O ilk zamanlarım geldi aklıma siteye bi uğrayınca yeniler için yazıyorum. bana da geçecek bu halin demişlerdi burada sitenin kurucusuna kadar ama geçmeyeceğine emindim kendi kendime. Geçiyormuş takmıyormuşuz çünkü büyük bi dert değil. Allah korumuş beterinden diyorum şimdi hayatıma giren o pislikten de kurtulup 1 yıl sonrasında mükemmel bi ilişkiye başladım. Hayat da çok güzel ağlayıp durmayın aman ???

Çok sevindim adınıza.Benim üç sene olacak fakat hala acı çekiyorum bu konuda.İlk zamanlara göre daha iyiyim elbette.Buraya negatif şeyler yazan insanlardan olmak istemiyorum.O yüzden fazla bı şey yazmayacağım ama her zaman güçlü kalamıyorum.Pozitif yorumlarım daha fazla bu forumda fakat bu dönem daha çok kafama takmaya başladım.Size bir şeyler sormak istiyorum özelden mesaj attım dönerseniz sevinirim.Saglikli günler herkese

(30-12-2024, Saat: 23:12)fatmaa7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar biliyorum çok korkuyorsunuz. Ben zamanında delirecektim psikiyatrilerde geziyordum sürekli ağlıyordum öleceğimi sanıyordum sabah uyanınca neden yine ölmedim diye ağlıyordum resmen ama hiç öyle değilmiş. Bir branş öğretmenliğinden yeni mezun oldum dışarıdan bakan da hanım hanımcık kendi halinde bi kız der ama o zamanlar kendimi hayat kadını gibi hissettirmişti bu bana sevgilim bulaştırdığı zaman. İnanın o his geçecek hayatınızı mahvetmeyin ya şunun için ben artık o kadar nadir görüyorum ki uçuğu o da geçiyo 5 günde bunu mu takıcam. 2 buçuk yıl oldu yazık etmişim kendimi mahvederek başta. 1 yıldır sevgilim var ona da 3. Ayda falan anlattım anlayışla karşılayıp sarılıp yanımda oldu. Hayatınız bitmedi benim yaptığım gibi saçmalamayın internette araştırıp araştırıp felaket senaryoları yazmayın. vitamin protein bağışıklık ne gerekiyorsa kendinize bakın geçin. O ilk zamanlarım geldi aklıma siteye bi uğrayınca yeniler için yazıyorum. bana da geçecek bu halin demişlerdi burada sitenin kurucusuna kadar ama geçmeyeceğine emindim kendi kendime. Geçiyormuş takmıyormuşuz çünkü büyük bi dert değil. Allah korumuş beterinden diyorum şimdi hayatıma giren o pislikten de kurtulup 1 yıl sonrasında mükemmel bi ilişkiye başladım. Hayat da çok güzel ağlayıp durmayın aman ???
Bu zor günleri atlatıp yeni bir ilişkiye başlamanıza çok sevindim hep mutlu olun inşallah darısı diğerlerinin başına merak ettiğim bir şey var şu anki ilişkinizde cinsel birliktelik var mı olduysa bulaştırdınız mı?

Hayırlısı olsun çok sevindim sizin adınıza ☺

Herpesli bi sevgili ariyorum ? kimsenin kimseyi suclamadan korkmadan birliktelik yasayacagi bir iliski sonu mutlu bir evlilik olacak biri ? dusunen olursa ozelden yazssin

(06-01-2025, Saat: 21:20)ayt06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herpesli bi sevgili ariyorum ? kimsenin kimseyi suclamadan korkmadan birliktelik yasayacagi bir iliski sonu mutlu bir evlilik olacak biri ? dusunen olursa ozelden yazssin

Aslında bu düşünce mantıklı geldi kardeşim çünkü bunu bir başka birine bulaştırmaya hakkımız yok ne kadar dikkat edilirse edilsin bulaşıcı olabilir yada ilişki yaşanacaksa bir şekilde konuştuğumuz kişiye bunu anlatmamız gerekiyor artık kabul edilmek veya edilmemek karşımızdaki kişiye bağlı herkesin başına gelebilir bu gayet normal bişey ama bilgilendirmek gerekiyor yada kendimiz gibi bu virüse sahip kişilerle konuşmak gerekiyor bakalım hayırlısı olsun eğer bu mantığa sahip birisi varsa konuşmak isterse anlasabilirsek uyum sağlarsak neden olmasın bende isterim konuşmayı.

(07-01-2025, Saat: 13:50)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında bu düşünce mantıklı geldi kardeşim çünkü bunu bir başka birine bulaştırmaya hakkımız yok ne kadar dikkat edilirse edilsin bulaşıcı olabilir yada ilişki yaşanacaksa bir şekilde konuştuğumuz kişiye bunu anlatmamız gerekiyor artık kabul edilmek veya edilmemek karşımızdaki kişiye bağlı herkesin başına gelebilir bu gayet normal bişey ama bilgilendirmek gerekiyor yada kendimiz gibi bu virüse sahip kişilerle konuşmak gerekiyor bakalım hayırlısı olsun eğer bu mantığa sahip birisi varsa konuşmak isterse anlasabilirsek uyum sağlarsak neden olmasın bende isterim konuşmayı.
Insallah hersey guzel olur herkez icin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Erkek Arkadaşım Herpes Olduğunu Söyledi Banada Bulaşmış Mıdır? Aptalben 34 18,281 27-07-2025, Saat: 23:45
Son Yorum: max.903406
  Yeni buluş Hulk06 6 2,049 21-04-2025, Saat: 18:07
Son Yorum: ucukkacik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi