31-05-2024, Saat: 22:32
(31-05-2024, Saat: 22:02)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: slm kabullenme konusunda başlayalım ben hiç birzaman teslimiyetci olmadım cezavi yattım işkence gördüm eyvallah etmedim 500 yaşasam yine çare ararım benim kişiligim bu ben saldırırım sen kaçarsın eskisi gibi çıkmıyor diyorsun ben 40 sene olduCarp herpes was meant to get rid of Australia's worst ...aynı havuzda mantar kapmıyormusun balıkların herpes oldugunu biliyormusun yüzlerce makale var burda yurt dişindan sağlıkcı bir bayan vadı neden ben vardı yüzlerce dolar verip gıda takviyesi getirdiler onların dolandırıcı oldugu belliydi defalarca dedim burda bir dolandırıcılık yok adam para talep etmiyor faydasınıda zamanlayazarız şimdi faydası olsa tırolmüsünüz onuda bilmiyorum gercek hastaysanız yalvarmanız lazım ürünü istemek içinrus aşısı için adminde dahil rusyaya bile gitmeyi düşündük deselerki abd de çare yürüyerek giderim gercekten sen kisinki bana kabullen deme cüretini gösteriyorsun sanene istedigim şeyi denerim sen kabullen otur oturdugun yerde sesin çıkmasın belki bir dr bulamıyacagı şeyi başkası bulur bu ara acı bademe bir arkadaşımı götürdüm dr dudagında uçuk var oynayıp duruyor elinide yüzüne gözüne vuruyor bukadar her dr hr şeyi biliyormu sanıyorsunuz benim çare aramama engel olamazsın çare aramayacaktık niye kuruldu bu site kimsenin kolundan tutup bir yere götürmüyoruz kimsenin ağzını açıp birieyler zornan vermuyoruz
lazer içinde ozaman vidosunu atmıştım
(31-05-2024, Saat: 22:21)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düpedüz dolandırıcılık işte hala anlamıyor musun bir de savunuyorsun. 1900tl kargo parası mı çıkar siz kafayı mı yediniz? Yurt dışına göndersen bile o kadar tutmaz.
He dostum dolandırıcılık değil. Tamam siz böyle devam edin
gercekten trölmüsünüz nasıl birşeysiniz 60 ile 100 tl arası gibi ödenmiş diyorum kaç kişiye gitmişse yemin ediyorum özelden yazsınlar ibanlarına atacagım admin bu yeni hesap acanları lütfen takip ediniz bunlar büyük ihtimal dolandırıcılık peşinde olan dr gibi birini yazmaya başlayacaklar kokusu çıkar fatodinamik gibi

gelmiş burda hsv1 ve hsv2 nin farkını söylüyor yapma ya bilmiyorduk çok sağol sen olmasan biz hiç bilmeyecektik