31-05-2024, Saat: 14:06
Ürün bedava, bu kargo bedeli.
Sağ olsunlar bunu sorun eden olmadı henüz
|
ANTİ HERPES
|
|
31-05-2024, Saat: 14:06
Ürün bedava, bu kargo bedeli.
31-05-2024, Saat: 14:11
Yasa dışı ticaret ?
Şaka mısın, bela mısın Rahatsız mısın Hadi yeter musallat olduğun git belanı başka yerden ara
31-05-2024, Saat: 20:21
(31-05-2024, Saat: 14:08)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Admin bu gerçekse şuan bu sayfa yasadışı bir ticarete sebebiyet vermektedir . Tavsiyem bu ticarete engel olman yönündedir. Çünkü mevcut başlıkta aleni olarak reklam ve tanıtımı yapılmış ve fiyat bilgisi girilmiştir.Banada kargo bedeli 120 tl geldi kardeş sen biraz abartıyor musun anlamadım (31-05-2024, Saat: 20:21)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Banada kargo bedeli 120 tl geldi kardeş sen biraz abartıyor musun anlamadımPardon 1200 tl dıcektım
31-05-2024, Saat: 20:44
Sema hanım,
İstanbul'da yaşadığınız için Kargo ücreti size uygun çıkmış. Bodurumlu abimiz bı yanlış anlaşılma olmasın lütfen, Siz Muğla'da yaşıyorsunuz İstanbul'dan Muğla'ya Biraz mesafe olduğu için sizin kargo bedeliniz 1.860 lira civarında çıktı. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen Aklınıza olumsuz bir şey gelmesin. Kargo bedelleri arasında ki Fiyat farkı mesafe farkından kaynaklıdır, Her hangi bir art niyetimiz bulunmamaktadır... Saygılar
31-05-2024, Saat: 21:58
Hiç güleceğim yoktu ? arkadaşlar kusura bakmayın da, yani kibar kelime bulamıyorum, akli olarak sıkıntınız mı var? Siz hiç hayatınızda kargo gönderdiniz mi acaba? Istersen Edirneden ülkenin bir ucuna yolla altı üstü küçük bir kutu, 3 kutu da ilaç. Ağır değil yer kaplayan bir şey değil. Maks çıksa çıksa 200tl çıkar. 1200 1900,siz kafayı mı yediniz bir de buna inandınız mı bu ücretleri ödediniz mi? Biraz durun da akıllı düşünün ya.
Ya insanlar eticaret kurup, küçük bir ürünü satıp, mesela 250 tl, komisyonlar da düşüp, kargo ücreti de ödeyip adama gönderip kar elde edebiliyor. Hic 1900tl kargo ücreti olur mu? Sehir içi esya mı taşıyorsunuz? Eticaret yapanlar zarar mı ediyor o zaman? 250 ye ürünü sat komisyon öde bir de 2000tl kargo ücreti öde, zarar eder batarsın kim bu işi yapar? Bir ay konu sakindi. Ama ellerindeki takviyeler bitince, adiosa dan bir emir geldi. Foruma beni ve ürünümü öv, ben de ikinciyi ücretsiz yollıyım diye. Tak, hemen başladınız konuya yorum atmaya bos övgüler yağdırmaya. Sonra aldınız 2. paketi. Sanki aklımız yok anlamıyoruz olanları. Bunlara inanan varsa elimde satılık köprü var, her gün binlerce araç geçiyor. Uyguna satabilirim Adiosa, işim bu demiştin, işin ne söyler misin? Aktar mı? En kötü fitoterapi belgesi falan göster. Daha oğul otuyla melisanin aynı olduğunu bilmiyorsun. Gojo berry falan hicbir bilgin yok yani, yorumlarından belli.
31-05-2024, Saat: 22:02
(31-05-2024, Saat: 10:13)dünbugün Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 36bodrum36 Bey,slm kabullenme konusunda başlayalım ben hiç birzaman teslimiyetci olmadım cezavi yattım işkence gördüm eyvallah etmedim 500 yaşasam yine çare ararım benim kişiligim bu ben saldırırım sen kaçarsın eskisi gibi çıkmıyor diyorsun ben 40 sene olduCarp herpes was meant to get rid of Australia's worst ...aynı havuzda mantar kapmıyormusun balıkların herpes oldugunu biliyormusun yüzlerce makale var burda yurt dişindan sağlıkcı bir bayan vadı neden ben vardı yüzlerce dolar verip gıda takviyesi getirdiler onların dolandırıcı oldugu belliydi defalarca dedim burda bir dolandırıcılık yok adam para talep etmiyor faydasınıda zamanlayazarız şimdi faydası olsa tırolmüsünüz onuda bilmiyorum gercek hastaysanız yalvarmanız lazım ürünü istemek için lazer içinde ozaman vidosunu atmıştım
31-05-2024, Saat: 22:04
Bu arada kargo bilgileri adı altında, adınız soyadınız adresiniz tc niz, bütün bilgilerinizi vermek zorunda kalıyorsunuz. Arkadaşa iki laf söylendi hemen çıldırdı
Kafası atıp, sizi bir gün ifşa edebilir. Elinde tüm bilgileriniz var, güle oynaya vermişsiniz. Üstüne bir de ücret ödemişsiniz :d dikkatli olun yani ifşalanabilirsiniz, makam mevki sahibi insanlarsınız
31-05-2024, Saat: 22:15
(31-05-2024, Saat: 21:58)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç güleceğim yoktu ? arkadaşlar kusura bakmayın da, yani kibar kelime bulamıyorum, akli olarak sıkıntınız mı var? Siz hiç hayatınızda kargo gönderdiniz mi acaba? Istersen Edirneden ülkenin bir ucuna yolla altı üstü küçük bir kutu, 3 kutu da ilaç. Ağır değil yer kaplayan bir şey değil. Maks çıksa çıksa 200tl çıkar. 1200 1900,siz kafayı mı yediniz bir de buna inandınız mı bu ücretleri ödediniz mi? Biraz durun da akıllı düşünün ya. şüpelihasta anlamadınmı burdan dedim dolandırıcılık yok diye kargo parası olmayan varsa göndereyim diye adiosaya sordum 60 tl tutanda oldu 100 tutanda dedi kızdıgı için öyle yazmış birde eski hastalar degil hep yeni hesap açmış kişiler saldırıyor birşeyler dönünüyor ama hayırlısı
31-05-2024, Saat: 22:21
Düpedüz dolandırıcılık işte hala anlamıyor musun bir de savunuyorsun. 1900tl kargo parası mı çıkar siz kafayı mı yediniz? Yurt dışına göndersen bile o kadar tutmaz.
He dostum dolandırıcılık değil. Tamam siz böyle devam edin
31-05-2024, Saat: 22:32
(31-05-2024, Saat: 22:02)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: slm kabullenme konusunda başlayalım ben hiç birzaman teslimiyetci olmadım cezavi yattım işkence gördüm eyvallah etmedim 500 yaşasam yine çare ararım benim kişiligim bu ben saldırırım sen kaçarsın eskisi gibi çıkmıyor diyorsun ben 40 sene olduCarp herpes was meant to get rid of Australia's worst ...aynı havuzda mantar kapmıyormusun balıkların herpes oldugunu biliyormusun yüzlerce makale var burda yurt dişindan sağlıkcı bir bayan vadı neden ben vardı yüzlerce dolar verip gıda takviyesi getirdiler onların dolandırıcı oldugu belliydi defalarca dedim burda bir dolandırıcılık yok adam para talep etmiyor faydasınıda zamanlayazarız şimdi faydası olsa tırolmüsünüz onuda bilmiyorum gercek hastaysanız yalvarmanız lazım ürünü istemek içinrus aşısı için adminde dahil rusyaya bile gitmeyi düşündük deselerki abd de çare yürüyerek giderim gercekten sen kisinki bana kabullen deme cüretini gösteriyorsun sanene istedigim şeyi denerim sen kabullen otur oturdugun yerde sesin çıkmasın belki bir dr bulamıyacagı şeyi başkası bulur bu ara acı bademe bir arkadaşımı götürdüm dr dudagında uçuk var oynayıp duruyor elinide yüzüne gözüne vuruyor bukadar her dr hr şeyi biliyormu sanıyorsunuz benim çare aramama engel olamazsın çare aramayacaktık niye kuruldu bu site kimsenin kolundan tutup bir yere götürmüyoruz kimsenin ağzını açıp birieyler zornan vermuyoruz |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Herpes sürekli ağrı yapar mı | 21 | 4,382 |
30-07-2025, Saat: 20:58 Son Yorum: BulutEfe |
||
|
|
Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri | 63 | 22,365 |
03-10-2024, Saat: 23:51 Son Yorum: Bitermi dertler |
|
|
|