Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTİ HERPES
(29-05-2024, Saat: 23:39)Ç11122 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben tedavi ediyor demedim siz hastalığa yakalandınızmı bilmiyorum ama yakalanan insanlar bilir mesela nezle olmadan önce hasta olmadan hatta covid olmadan önce yada çok alkol içtikten sonraki günlerde hemen atak geçiriyordum mantıken düşünürsen insanların hastaladanmadan önceki süreçte bağışıklıkığı düşer bağışıklık düştüğü için hemen ataklar başlardı bu bende hep böyleydi başkasını bilmem bende çok yöntem denedim ama çaresi olmayan şu zamanda tek mantıklı şey bağışıklık güçlendirmek bağışıklılığın güçlüyse atakları baskılarsın bu kadar basit ben kendi yaşadıklarımdan yola çıktım sizin ilminizden biliminizden önce bir çok doktora gittim yeteri kadar ilim bilim dinledim sadece boş beleş yöntemler onlarında elinden gelen bişey yok çünkü ben sadece insanlara bağışıklığını yüksek tutacak şeyler yapmalarını öneriyorum ve internette bağışıklık güçlendirici takviye yaz zaten glutatyon ve multivitamin çıkıyor başka bişey biliyorsan söyle onuda yaptırıcam söz

Kardeşim bağışıklık sadece glutatyon ve multivitaminle yükselmez heleki bu tarz takviyelere güvenmiyorum. Eczacı arkadaşım da çokta güvenilir olmadığını söyledi. Eğer doğal olarak kullanıyorsan evet etki eder. Ayrıca bu konu karışık bir konu sana iyi gelen herkese iyi gelecek diye bişey yok. Bağışıklık için önce bağırsakların sağlıklı olması gerekir ilk burdan başlamak lazım. Sen istediğin kadar vitamin al Smile bu grupta neler yazıldı neler denendi ve şahsi düşüncem bence bu dediğin işe yarayamayacak tabi denemek isteyenlerin umudunu kırmak istemem   çünkü ben kullandım. Bu yazdıklarımın hepsi yaptığım araştırmalara ve tecrübelerime dayanıyor. Daha radikal yöntemler de var burda söyleyemediğim. Uçuğu vücuttan atamazsın ama atakları engelleyebilirsin ve bu sadece glutatyonla olacak iş değil umarım anlamışsındır. Rica ediyorum her yere aynı şeyi yazma insanları durduk yere meşgul etme burda her başlığın ayrı bir konusu var.

yeni anti herpes bugün elime ulaştı adiosa üniversiteye gidip yeni bilgiler almış mevcut ürünün birkısmını daha fazla bırakarak etkisini artırmayı pilanlıyor bende normal süre 1 aydı bazen bir buçuk ayda çıkıyordu şimdi iki ay kadar oldu bazen batma oluyor ama eski sıklık ve sürede degil demek istedigim arkadaşlar lütfen düzenli kullanalım bukadar emek vermiş para harcamış hala harcıyor gercekten ben bedava alırken utanıyorum burdakilere bedava dagıtıyor bir etkisi varsa bu emegi heba etmeyelim inanmazsa bukadar emek ve para harcamaz sizden zaman içinde yorum bekliyorum kendisinde birseneye yaklaşmış benim yorumum veya iki üç kişinin yorumu bir yere varamayız 20 kişi kullansa 18 ne iyi gelse veya 20 sine daha inandırıcı olur tm deriz

(30-05-2024, Saat: 21:56)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeni anti herpes bugün elime ulaştı adiosa üniversiteye gidip yeni bilgiler almış mevcut ürünün birkısmını daha fazla bırakarak etkisini artırmayı pilanlıyor bende normal süre 1 aydı bazen bir buçuk ayda çıkıyordu şimdi iki ay kadar oldu bazen batma oluyor ama eski sıklık ve sürede degil demek istedigim arkadaşlar lütfen düzenli kullanalım bukadar emek vermiş para harcamış hala harcıyor gercekten ben bedava alırken utanıyorum burdakilere bedava dagıtıyor bir etkisi varsa bu emegi heba etmeyelim inanmazsa bukadar emek ve para harcamaz sizden zaman içinde yorum bekliyorum kendisinde birseneye yaklaşmış benim yorumum veya iki üç kişinin yorumu bir yere varamayız 20 kişi kullansa 18 ne iyi gelse veya 20 sine daha inandırıcı olur tm deriz

Banada dün geldi bir hafta sonra düzenli başlayacagım. Normalde bir ayda atak olurdu oda küçük. Olmadan önce hafif kaşıntı daha sonrasında batma oluyo özellikle bu etkilere bakacagım etkilerini zamanla burda paylaşcam

(30-05-2024, Saat: 21:56)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeni anti herpes bugün elime ulaştı adiosa üniversiteye gidip yeni bilgiler almış mevcut ürünün birkısmını daha fazla bırakarak etkisini artırmayı pilanlıyor bende normal süre 1 aydı bazen bir buçuk ayda çıkıyordu şimdi iki ay kadar oldu bazen batma oluyor ama eski sıklık ve sürede degil demek istedigim arkadaşlar lütfen düzenli kullanalım bukadar emek vermiş para harcamış hala harcıyor gercekten ben bedava alırken utanıyorum burdakilere bedava dagıtıyor bir etkisi varsa bu emegi heba etmeyelim inanmazsa bukadar emek ve para harcamaz sizden zaman içinde yorum bekliyorum kendisinde birseneye yaklaşmış benim yorumum veya iki üç kişinin yorumu bir yere varamayız 20 kişi kullansa 18 ne iyi gelse veya 20 sine daha inandırıcı olur tm deriz

36bodrum36 Bey,
inananın ben artık sıkıldım boyle yorumlardan.
ben de 2 seneden fazladır hsv liyim,ama o sıkıntılı surec gectı,ardı ardına ataklar vs.
cıkmıyor mu cıkıyor ama eskısı gbı degıl.sizin yorumlarınızı takıp edıyorum ama sizi ve sizin nezlınızde dıger tıp dışı yorum ve tavsıye yapanlara soluyorum.

bakın ilk bulastıgında herkes sudan cıkmıs balıga donuyo,olmadık yerlerden şifa arıyo,doktorların aynı ilacı verdıgını bıle bıle,bir sürü farklı doktorlara gidip bi umut belkı farklı birsey duyarımda uçuklarım durur dıye umutlanıyor.Ama bunların hepsi kabullenme aşamasındakı dalgalanmalarımız.
yani artık siz de kabul edın,kabul edemeyen arkadaslar da etsın ve bu işi felaketlestırmeyın lutfen,
Yeni kapan arkadaslara diyorum,ilk 1bucuk-2 seneden sonra ınanın hem atak sıklıgınız azalıyor hem psıkolojınız buyuk oranda duzelıyor,burda her yazana ınanmayın yenı kapan arkadaslar.
şimdi bodrum36 abimiz diyebilirki,''o iş oyle degıl bak benım ataklarım azalmadı'',azalmayanda vardır elbet ama çok az bir orandır ve benım KENDIMCE FIKRIM de şudur,her buldugunuz tedavi yontemını denersenız,bunyenızın kendısının savasmasına bırakmazsanız hıc,ataklarınız sık olur tabı.
burda ne demek istiyorum,
velp kullandınız,ozon yaptınız,zaten aktar takvıyeleri almışsınızdır,e yenı arkadasın antıherpes ılacını da kullanıyorsunuz.
e siz hiç akışına bırakmamıssınızki işi.
arkadaslar bu işin tek ilacı ya valtrex ya asiklovir.psikolojınız duzelene kadar,yanı hsv li hayata alışana kadar kadar,ne kadar az atak o kadar iyi degıl mı?zaten ilk 2 seneden sonra ataklarınızda azalacagı ıcın,ilk 2 sene içinde cok mu atagınız oluyor,uzun donem baskılama yapabılırsınız doktor kontrolunde.Cunku dunyada tek kabul edılen ucuk ilacı valtrex ve asıklovir.
benım lafım arkadasın cıkarttıgı ilaca falan degıl,kim kime yardım edıyosa Allah razı olsun fakat ztn arkadas da yazmıstı,ilacın içindekiler aslında bagısıklıgımıza iyi gelen birtakım aktarlarda satılan urunlerın bırlestırılmıs,hap formuna getırılmıs hali.ben demıyorumkı içmeyın,hatta fayası olabılır içindekılerden oturu
ama ben ıcer mıyım ben içmem.
neden ıcmem,saglık bakanlıgı onayı yok,ama benım derdim o arkadasın urunune karsı olmak degıl,ben rus asısını da kullanmam.neden kullanmam cunku dunya saglık orgutu onayı yok o aşının da.
rus aşısı kesın cozum olsa hiç bir türk yazmaz mıydı,hiç bir amerıkalı yazmaz mıydı,hıç bir danımarkalı yazmaz mıydı cozum bu dıye?
hepınız ozel doktorlara gıttık dıyosnuz,hangı doktor ''git rus aşısı ol'' dıye tavsıe verebılır?hıc bırı.

36bodrum abi,herpes konusunda bızden tecrubelı olabıırsın,ama tavsıyeler konusunda daha dıkkatlı olalım,emın olmadıgımız seylerı kullanmak ıcın tavsıyelerde bulunmayalım,bunu tüm üye arkadaslara soyluyorum.
''kıbrısta havuzun tabelasında yazıyodu ;bulasıcı hastalıgı olan giremez'' diye yorum gordum ben.
peki dudagında ucuk olan girmiyor mu havuzaSmile
dişçiye telefon acıp ''genital bolgeye de ışın tedavısı uyguluyo musunuz dedim'' diye yorum gordum ben.
e yenı uye arkadaslar zaten tecrubesız,kımısı hsv nın şu şu hucrelerını guclendırmemız lazım vsvs yazmıs,kımısı aşı calısmalarını takıp edıp lınk atıyor,ama onları anlayısla karsılıyorum.Çünkü onlar yenıler ve daha kabullenme asamasına gecemedıler,gayet normal.

arkadaslar,
ozetleyecek olursam,ilk 1 senenız psikolojik olarak kotu gecer,sonrakı 1 senenızde aaklar azaır ama oyle delı gbı azalma degılde,en azından oyle su toplamıs kabarcık gbı cıkmaz artık,2. senenın sonunda ise hem cok ufak cıkar hemde cok nadir cıkar artık.
acı dedıklerı sey,ilk atak harıcı zaten yok;bama karıncalanma işide 1-2 sene sonra zaten komple gecıyo,yanı ilk atak harıcı olan butun ''agrı'' dıyenlerın dedıgı agrı,sınek ısırıgından hallıce.
moralınızı yuksek tutun,siz aynı sizsiniz.

Son olarak ,diceksınızkı,madem ınanmıyorsun bu forumda yazılan tavsıyelere,derdin ne senın,okuma burayı,yazma arkadas dıceksınız.
tum samımıyetımle soyluyorum,yenı ucuklu arkadaslar ıcın soyluyorum,korkmayın gececek bu psıkoljı,burda anlatılanlar gbı felaket bırsey degıl bu ve burda yazılan cogu sey de dogru degıl dıye,yenı ucukluları bır nebze olsun rahatlatmak ıcın yazdım.
umaım yapıcı alırsıız bu soyledıklerımı.Ve bunu tek 1 kişiye soylemıyorum,lutfen yanlıs anlasılmasın.
herkese iyi gunler

(31-05-2024, Saat: 10:43)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazdıklarınıza hem imza atarım, hem de mesleki olarak desteklemek isterim ki virüsler ile savaş öyle sadece onu bunu içerek olmuyor. Çünkü virüsün geçirdiği mutasyon, varyatı, bulunduğu bölge, sizde bulunan kronik hastalıklar, virüs tipi, metabolik yapınız, mikrobiyata vs bütün bunlar ve daha niceleri etkili. Bakın hiç birşey yapmayıp bir vürisü tamamen yok eden bünyede var literatürde, ne yaparsa yapsın hiç bir sonuca ulaşamayan da var. Ama daha öncede bahsettim, adam diyor ki izmir'de herbalist var işi çözmüş diyor baktım adam 100 gr geven kökü 50 gr şu 50 gr bu diyor, ya böyle bişey yok bakın başka organ ve dokularınızdan olursunuz. Biz de mesleki tecrübelerimizden bunları naçizane belirtmek zorundayız. Şimdi diyeceksiniz ki solgar vs satıyor iyi de adamların formülasyonları, bilimsel raporları, izinleri ve literatürleri mevcut ki onlarında fayda zarar durumu hala şüpheli. Kişinin ne yiyip içeceği kişinin özğürlüğü ama topluma sunum yapmaya kalkıyorsa ve bu artarsa bu halk sağlığı problemi olur ve yasal yaptırımla da sonuçlanabilir. Ya burda sorup soruşturduğum doğru dürüst test ve tanı almayıp hangi tip virüse sahip olduğu bile kesin olmayıp , panikle ve bilgisizce herşeyi yapmaya çalışan bir çok kişi gördüm ve aynı zamanda bundan faydalanmaya çalışan yalancı hastalar da gördüm. Allah'tan böyle mantıklı insanlarda var bakın adam ne diyor asiklovir, valasiklovir diyor zaten bunlar dışında bişey olsa çoktan günümüz dünyasında trend olurdu. Saygılarımla

(31-05-2024, Saat: 10:43)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazdıklarınıza hem imza atarım, hem de mesleki olarak desteklemek isterim ki virüsler ile savaş öyle sadece onu bunu içerek olmuyor. Çünkü virüsün geçirdiği mutasyon, varyatı, bulunduğu bölge, sizde bulunan kronik hastalıklar, virüs tipi, metabolik yapınız, mikrobiyata vs bütün bunlar ve daha niceleri etkili. Bakın hiç birşey yapmayıp bir vürisü tamamen yok eden bünyede var literatürde, ne yaparsa yapsın hiç bir sonuca ulaşamayan da var. Ama daha öncede bahsettim, adam diyor ki izmir'de herbalist var işi çözmüş diyor baktım adam 100 gr geven kökü 50 gr şu 50 gr bu diyor, ya böyle bişey yok bakın başka organ ve dokularınızdan olursunuz. Biz de mesleki tecrübelerimizden bunları naçizane belirtmek zorundayız. Şimdi diyeceksiniz ki solgar vs satıyor iyi de adamların formülasyonları, bilimsel raporları, izinleri ve literatürleri mevcut ki onlarında fayda zarar durumu hala şüpheli. Kişinin ne yiyip içeceği kişinin özğürlüğü ama topluma sunum yapmaya kalkıyorsa ve bu artarsa bu halk sağlığı problemi olur ve yasal yaptırımla da sonuçlanabilir. Ya burda sorup soruşturduğum doğru dürüst test ve tanı almayıp hangi tip virüse sahip olduğu bile kesin olmayıp , panikle ve bilgisizce herşeyi yapmaya çalışan bir çok kişi gördüm ve aynı zamanda bundan faydalanmaya çalışan yalancı hastalar da gördüm. Allah'tan böyle mantıklı insanlarda var bakın adam ne diyor asiklovir, valasiklovir diyor zaten bunlar dışında bişey olsa çoktan günümüz dünyasında trend olurdu. Saygılarımla

Hakkı kardes ben sana o izmirli adam isi cözmüş demedim iddia eder anlamında söyledim böyle bir sey okudugum icinde sadece bilgilendirmek istedim

HAKKI123 - linkli kullanıcıya;
Kişiliğim gereği tartışmalardan kaçan biri olduğum için
Şimdiye kadar ki
Hiç bir olumsuz yoruma cevap yazmadım.
Tüm tahriklere rağmen sessiz kalmaktan yanaydı tercihim,
Fakat
( ve aynı zamanda bundan faydalanmaya çalışan yalancı hastalar da gördüm )
Muhtemelen burada bahsettiğin
'Faydalanmaya çalışan yalancı hasta' ben olduğum için artık sabrımın tüm sınırlarını aşmış bulunmaktasın...
Nazarımda cevap verilmeye bile layık insanlar değilsiniz ama bu sayede gelişmeleri merakla takip eden insanlara açıklama niyetiyle benimde söyleyeceklerim var.
Öncelikle 'yalancı hasta' diye tanımladığınız ben bir seneden fazladır bu siteye aktif olarak takip ediyorum.
Ürünüm eline ulaşan kişilerde telefon numaram var dileyene e-nabız'dan rahatsızlığımızla alakalı doktor kayıtlarımı tüm detaylarıyla paylaşırım!!!
"SAĞLIK BAKANLIĞINDA GÖREVLİYMİŞSİN"
Varsa tıbben bı çözümünüz, bı tedaviniz buyrun sunun bizlere evimi satma pahasına da olsa bu illetten kurtulmak için razıyım ve sabırsızlıkla belki bir gün diye bekliyorum.
Israrla sağlık bakanlığı onayı tabirini kullanıp ürüne karşı çıkanlar var,
Bahsi geçen ürün İLAÇ değil
GIDA TAKVİYESİDİR !!!
Tarım ve Gıda bakanlığı sorumluluğunda
Ve izinleri alınmıştır.
Elimde arı sütü polenle bakanlığınıza baş vuruya gelsem
Bana nerenizle güleceğinizi sende bende çok iyi biliyoruz.

Konu altında ki ürünü kullanıp düşüncelerini bildiren insanlara olumsuz yönde tavsiye ve nasihatlerde bulunmandan tiksindim artık !!!

Kullanıcılarımdan ikisi HEMŞİRE
İkisi ÖĞRETMEN biri Asker,
Hepsi makam mevki sahibi işinde gücünde,
Çoluk çocuk sahibi insanlar...
Bu kişiler kendilerine neyin zararlı neyin faydalı olduğunu ayırt edebilecek seviyede insanlar,
kendilerinin nelere alerjileri bulunup bulunmadığını bilen insanlar...
Bı olumsuzluk veya yan etki gördüleri zaman kullanmayı kesecek kapasiteye sahip insanlar !!!
Burada ısrarla çok bilmişlik etmenize,
İnsanlar bir şey bilmiyormuş gibi sürekli akıl vermenize BİR defadan fazla hakkınız yoktur.
Lütfen insanları aptal yerine koymayı bırakın
Biz hepimiz neyin doğru
Neyin yanlış olduğunun zaten farkındayız.

Kullanıcıların hepsi kendi hayatlarıyla
Kendi tükettikleriyle alakalı kararları verebilecek olgunluktalar.

Bizler tercihimizi ürünü kullanmaktan yana kullandık.
Ve şeffaf bir şekilde tüm gelişmeleri buradan olumlu da olsa olumsuz da olsa, merak eden arayış içinde olan insanlarla paylaşıyoruz.

Bu iki aylık zaman dilimi boyunca şükürler olsun hiç bir olumsuz durum, yan etki yahut alerji gibi bir durumla karşılaşmadık.
Aksine çok güzel haberler alıp 
Çok güzel gelişmelerde yaşadık 

Lütfen artık konu altında gelişmelerden haberdar eden kullanıcılara olumsuz nasihatlerde bulunmaktan vazgeçin.

Başarısızlıkla sonuçlanmasını görmek istiyorsanız,
Olumsuz sonuçlar, Olumsuz dönüşleri duymak istiyorsanız eğer.
Lütfen sabır ve duayla bekleyin ki
Kullanıcıların şikayetçi olacağı zamanlar gelsin.

Elinden geleni ardına koyarsan
Adam değilsin !!!
Hadi şimdi çık git nereye neyin başvurusunda bulunuyorsan bulun,
Böylelikle de herkes öğrenmiş olur
Ürün yasal mıdır, değil midir.
Vergileri ödeniyor mu
Ödenmiyor falan.
Bu arada reklam yada ürünü pazarlama gayretimin olmadığını,
Kimseden tek kuruş talep etmediğimi herkes biliyor

Yemedi mi,
Hadi git nereye şikayet ediyorsan et
Madem hem sağlık bakanlığı çalışanısın,
Hem insanların sağlığını düşünüyorsun !!!
Hadi durma git şikayet et te görelim ne kadar samimisin
Şikayet ette adamlık sende kalsın
- ürün kullanıcılarım belli
İsteyen olursa tüm yasal evrakları
Üretim izin belgeleri
Faturalar içerikler ve süreçlerle alakalı tüm bilgileri kendilerine göndereceğim.
Buyursun varsa talep eden
İstesin benden

Boş yapma da icraat göster.
Elinden ne gelebiliyorsa bir an bile ardına koyma da delikanlı görelim,
Bu forum sitesiyle alâkalı bı pok yiyemezsin
Admin zaten en başında konuyu açarken ürünle alakalı tüm uyarıları yapmış
Herkese kullanmayın diye açıklayıcı tüm izahlarda bulunmuş,
Sadece benim internet siteme erişim yasağı koydurtabilirsin
Onu da başarabilmiş olabilirsen demek ki davanda ve şikayetlerinde haklıymışsın diyeceğiz...

Senin talebin benim için hiç hükmündedir

Ürünümü talep etmiş kullananlardan kim isterse istesin rica ettikleri tüm evrakları kendileriyle paylaşacağım,

Sana da artık susmak düşer !!!

1.860 TL kargo bedeliyle ödeme yaptılar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes sürekli ağrı yapar mı Dünyam 21 4,382 30-07-2025, Saat: 20:58
Son Yorum: BulutEfe
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 22,365 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar HopeFul 39 11,652 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,557 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,686 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi