Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTİ HERPES
Ürün bedava, bu kargo bedeli.
Sağ olsunlar bunu sorun eden olmadı henüz

Yasa dışı ticaret ?
Şaka mısın, bela mısın
Rahatsız mısın
Hadi yeter musallat olduğun git belanı başka yerden ara

(31-05-2024, Saat: 14:08)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Admin bu gerçekse şuan bu sayfa yasadışı bir ticarete sebebiyet vermektedir . Tavsiyem bu ticarete engel olman yönündedir. Çünkü mevcut başlıkta aleni olarak reklam ve tanıtımı yapılmış ve fiyat bilgisi girilmiştir.

Bu nasıl kargo bedelidir ya. Bodrum 36 bu konuya bir açıklama getirimisin. 1860 liraya nasıl bir kargo geldi acaba. Gerçekten samimi olarak söylüyorum biraz vicdanınız varsa insanların sağlığıyla oynamayın yazık ya başka da bişey yazmayacağım artık. Herşey orta da . Hoşçakalın
Banada kargo bedeli 120 tl geldi kardeş sen biraz abartıyor musun anlamadım

(31-05-2024, Saat: 20:21)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Banada kargo bedeli 120 tl geldi kardeş sen biraz abartıyor musun anlamadım
Pardon 1200 tl dıcektım

Sema hanım,
İstanbul'da yaşadığınız için
Kargo ücreti size uygun çıkmış.

Bodurumlu abimiz bı yanlış anlaşılma olmasın lütfen,

Siz Muğla'da yaşıyorsunuz
İstanbul'dan Muğla'ya
Biraz mesafe olduğu için sizin kargo bedeliniz 1.860 lira civarında çıktı.

Yanlış anlaşılma olmasın lütfen
Aklınıza olumsuz bir şey gelmesin.

Kargo bedelleri arasında ki
Fiyat farkı mesafe farkından kaynaklıdır,
Her hangi bir art niyetimiz bulunmamaktadır...
Saygılar

Hiç güleceğim yoktu ? arkadaşlar kusura bakmayın da, yani kibar kelime bulamıyorum, akli olarak sıkıntınız mı var? Siz hiç hayatınızda kargo gönderdiniz mi acaba? Istersen Edirneden ülkenin bir ucuna yolla altı üstü küçük bir kutu, 3 kutu da ilaç. Ağır değil yer kaplayan bir şey değil. Maks çıksa çıksa 200tl çıkar. 1200 1900,siz kafayı mı yediniz bir de buna inandınız mı bu ücretleri ödediniz mi? Biraz durun da akıllı düşünün ya.

Ya insanlar eticaret kurup, küçük bir ürünü satıp, mesela 250 tl, komisyonlar da düşüp, kargo ücreti de ödeyip adama gönderip kar elde edebiliyor. Hic 1900tl kargo ücreti olur mu? Sehir içi esya mı taşıyorsunuz? Eticaret yapanlar zarar mı ediyor o zaman? 250 ye ürünü sat komisyon öde bir de 2000tl kargo ücreti öde, zarar eder batarsın kim bu işi yapar?

Bir ay konu sakindi. Ama ellerindeki takviyeler bitince, adiosa dan bir emir geldi. Foruma beni ve ürünümü öv, ben de ikinciyi ücretsiz yollıyım diye. Tak, hemen başladınız konuya yorum atmaya bos övgüler yağdırmaya. Sonra aldınız 2. paketi. Sanki aklımız yok anlamıyoruz olanları.

Bunlara inanan varsa elimde satılık köprü var, her gün binlerce araç geçiyor. Uyguna satabilirim

Adiosa, işim bu demiştin, işin ne söyler misin? Aktar mı? En kötü fitoterapi belgesi falan göster. Daha oğul otuyla melisanin aynı olduğunu bilmiyorsun. Gojo berry falan hicbir bilgin yok yani, yorumlarından belli.

(31-05-2024, Saat: 10:13)dünbugün Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 36bodrum36 Bey,
inananın ben artık sıkıldım boyle yorumlardan.
ben de 2 seneden fazladır hsv liyim,ama o sıkıntılı surec gectı,ardı ardına ataklar vs.
cıkmıyor mu cıkıyor ama eskısı gbı degıl.sizin yorumlarınızı takıp edıyorum ama sizi ve sizin nezlınızde dıger tıp dışı yorum ve tavsıye yapanlara soluyorum.

bakın ilk bulastıgında herkes sudan cıkmıs balıga donuyo,olmadık yerlerden şifa arıyo,doktorların aynı ilacı verdıgını bıle bıle,bir sürü farklı doktorlara gidip bi umut belkı farklı birsey duyarımda uçuklarım durur dıye umutlanıyor.Ama bunların hepsi kabullenme aşamasındakı dalgalanmalarımız.
yani artık siz de kabul edın,kabul edemeyen arkadaslar da etsın ve bu işi felaketlestırmeyın lutfen,
Yeni kapan arkadaslara diyorum,ilk 1bucuk-2 seneden sonra ınanın hem atak sıklıgınız azalıyor hem psıkolojınız buyuk oranda duzelıyor,burda her yazana ınanmayın yenı kapan arkadaslar.
şimdi bodrum36 abimiz diyebilirki,''o iş oyle degıl bak benım ataklarım azalmadı'',azalmayanda vardır elbet ama çok az bir orandır ve benım KENDIMCE FIKRIM de şudur,her buldugunuz tedavi yontemını denersenız,bunyenızın kendısının savasmasına bırakmazsanız hıc,ataklarınız sık olur tabı.
burda ne demek istiyorum,
velp kullandınız,ozon yaptınız,zaten aktar takvıyeleri almışsınızdır,e yenı arkadasın antıherpes ılacını da kullanıyorsunuz.
e siz hiç akışına bırakmamıssınızki işi.
arkadaslar bu işin tek ilacı ya valtrex ya asiklovir.psikolojınız duzelene kadar,yanı hsv li hayata alışana kadar kadar,ne kadar az atak o kadar iyi degıl mı?zaten ilk 2 seneden sonra ataklarınızda azalacagı ıcın,ilk 2 sene içinde cok mu atagınız oluyor,uzun donem baskılama yapabılırsınız doktor kontrolunde.Cunku dunyada tek kabul edılen ucuk ilacı valtrex ve asıklovir.
benım lafım arkadasın cıkarttıgı ilaca falan degıl,kim kime yardım edıyosa Allah razı olsun fakat ztn arkadas da yazmıstı,ilacın içindekiler aslında bagısıklıgımıza iyi gelen birtakım aktarlarda satılan urunlerın bırlestırılmıs,hap formuna getırılmıs hali.ben demıyorumkı içmeyın,hatta fayası olabılır içindekılerden oturu
ama ben ıcer mıyım ben içmem.
neden ıcmem,saglık bakanlıgı onayı yok,ama benım derdim o arkadasın urunune karsı olmak degıl,ben rus asısını da kullanmam.neden kullanmam cunku dunya saglık orgutu onayı yok o aşının da.
rus aşısı kesın cozum olsa hiç bir türk yazmaz mıydı,hiç bir amerıkalı yazmaz mıydı,hıç bir danımarkalı yazmaz mıydı cozum bu dıye?
hepınız ozel doktorlara gıttık dıyosnuz,hangı doktor ''git rus aşısı ol'' dıye tavsıe verebılır?hıc bırı.

36bodrum abi,herpes konusunda bızden tecrubelı olabıırsın,ama tavsıyeler konusunda daha dıkkatlı olalım,emın olmadıgımız seylerı kullanmak ıcın tavsıyelerde bulunmayalım,bunu tüm üye arkadaslara soyluyorum.
''kıbrısta havuzun tabelasında yazıyodu ;bulasıcı hastalıgı olan giremez'' diye yorum gordum ben.
peki dudagında ucuk olan girmiyor mu havuzaSmile
dişçiye telefon acıp ''genital bolgeye de ışın tedavısı uyguluyo musunuz dedim'' diye yorum gordum ben.
e yenı uye arkadaslar zaten tecrubesız,kımısı hsv nın şu şu hucrelerını guclendırmemız lazım vsvs yazmıs,kımısı aşı calısmalarını takıp edıp lınk atıyor,ama onları anlayısla karsılıyorum.Çünkü onlar yenıler ve daha kabullenme asamasına gecemedıler,gayet normal.

arkadaslar,
ozetleyecek olursam,ilk 1 senenız psikolojik olarak kotu gecer,sonrakı 1 senenızde aaklar azaır ama oyle delı gbı azalma degılde,en azından oyle su toplamıs kabarcık gbı cıkmaz artık,2. senenın sonunda ise hem cok ufak cıkar hemde cok nadir cıkar artık.
acı dedıklerı sey,ilk atak harıcı zaten yok;bama karıncalanma işide 1-2 sene sonra zaten komple gecıyo,yanı ilk atak harıcı olan butun ''agrı'' dıyenlerın dedıgı agrı,sınek ısırıgından hallıce.
moralınızı yuksek tutun,siz aynı sizsiniz.

Son olarak ,diceksınızkı,madem ınanmıyorsun bu forumda yazılan tavsıyelere,derdin ne senın,okuma burayı,yazma arkadas dıceksınız.
tum samımıyetımle soyluyorum,yenı ucuklu arkadaslar ıcın soyluyorum,korkmayın gececek bu psıkoljı,burda anlatılanlar gbı felaket bırsey degıl bu ve burda yazılan cogu sey de dogru degıl dıye,yenı ucukluları bır nebze olsun rahatlatmak ıcın yazdım.
umaım yapıcı alırsıız bu soyledıklerımı.Ve bunu tek 1 kişiye soylemıyorum,lutfen yanlıs anlasılmasın.
herkese
slm kabullenme konusunda başlayalım ben hiç birzaman teslimiyetci olmadım cezavi yattım işkence gördüm  eyvallah etmedim 500 yaşasam yine çare ararım benim kişiligim bu ben saldırırım sen kaçarsın  eskisi gibi çıkmıyor diyorsun ben 40 sene olduCarp herpes was meant to get rid of Australia's worst ...aynı havuzda mantar kapmıyormusun balıkların herpes oldugunu biliyormusun  yüzlerce makale var  burda yurt dişindan sağlıkcı bir bayan vadı neden ben vardı yüzlerce dolar verip gıda takviyesi getirdiler onların dolandırıcı oldugu belliydi defalarca dedim burda bir dolandırıcılık yok adam para talep etmiyor faydasınıda zamanlayazarız şimdi faydası olsa tırolmüsünüz onuda bilmiyorum gercek hastaysanız yalvarmanız lazım ürünü istemek için

lazer içinde ozaman vidosunu atmıştım

Bu arada kargo bilgileri adı altında, adınız soyadınız adresiniz tc niz, bütün bilgilerinizi vermek zorunda kalıyorsunuz. Arkadaşa iki laf söylendi hemen çıldırdı
Kafası atıp, sizi bir gün ifşa edebilir. Elinde tüm bilgileriniz var, güle oynaya vermişsiniz. Üstüne bir de ücret ödemişsiniz :d dikkatli olun yani ifşalanabilirsiniz, makam mevki sahibi insanlarsınız

(31-05-2024, Saat: 21:58)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç güleceğim yoktu ? arkadaşlar kusura bakmayın da, yani kibar kelime bulamıyorum, akli olarak sıkıntınız mı var? Siz hiç hayatınızda kargo gönderdiniz mi acaba? Istersen Edirneden ülkenin bir ucuna yolla altı üstü küçük bir kutu, 3 kutu da ilaç. Ağır değil yer kaplayan bir şey değil. Maks çıksa çıksa 200tl çıkar. 1200 1900,siz kafayı mı yediniz bir de buna inandınız mı bu ücretleri ödediniz mi? Biraz durun da akıllı düşünün ya.

Ya insanlar eticaret kurup, küçük bir ürünü satıp, mesela 250 tl, komisyonlar da düşüp, kargo ücreti de ödeyip adama gönderip kar elde edebiliyor. Hic 1900tl kargo ücreti olur mu? Sehir içi esya mı taşıyorsunuz? Eticaret yapanlar zarar mı ediyor o zaman? 250 ye ürünü sat komisyon öde bir de 2000tl kargo ücreti öde, zarar eder batarsın kim bu işi yapar?

Bir ay konu sakindi. Ama ellerindeki takviyeler bitince, adiosa dan bir emir geldi. Foruma beni ve ürünümü öv, ben de ikinciyi ücretsiz yollıyım diye. Tak, hemen başladınız konuya yorum atmaya bos övgüler yağdırmaya. Sonra aldınız 2. paketi. Sanki aklımız yok anlamıyoruz olanları.

Bunlara inanan varsa elimde satılık köprü var, her gün binlerce araç geçiyor. Uyguna satabilirim

Adiosa, işim bu demiştin, işin ne söyler misin? Aktar mı? En kötü fitoterapi belgesi falan göster. Daha oğul otuyla melisanin aynı olduğunu bilmiyorsun. Gojo berry falan hicbir bilgin yok yani, yorumlarından belli.

şüpelihasta anlamadınmı burdan dedim dolandırıcılık yok diye kargo parası olmayan varsa göndereyim diye adiosaya sordum 60 tl tutanda oldu 100 tutanda dedi kızdıgı için öyle yazmış  birde eski hastalar degil hep yeni hesap açmış kişiler saldırıyor birşeyler dönünüyor ama hayırlısı

Düpedüz dolandırıcılık işte hala anlamıyor musun bir de savunuyorsun. 1900tl kargo parası mı çıkar siz kafayı mı yediniz? Yurt dışına göndersen bile o kadar tutmaz.

He dostum dolandırıcılık değil. Tamam siz böyle devam edin

(31-05-2024, Saat: 22:02)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: slm kabullenme konusunda başlayalım ben hiç birzaman teslimiyetci olmadım cezavi yattım işkence gördüm  eyvallah etmedim 500 yaşasam yine çare ararım benim kişiligim bu ben saldırırım sen kaçarsın  eskisi gibi çıkmıyor diyorsun ben 40 sene olduCarp herpes was meant to get rid of Australia's worst ...aynı havuzda mantar kapmıyormusun balıkların herpes oldugunu biliyormusun  yüzlerce makale var  burda yurt dişindan sağlıkcı bir bayan vadı neden ben vardı yüzlerce dolar verip gıda takviyesi getirdiler onların dolandırıcı oldugu belliydi defalarca dedim burda bir dolandırıcılık yok adam para talep etmiyor faydasınıda zamanlayazarız şimdi faydası olsa tırolmüsünüz onuda bilmiyorum gercek hastaysanız yalvarmanız lazım ürünü istemek için

lazer içinde ozaman vidosunu atmıştım
rus aşısı için adminde dahil rusyaya bile gitmeyi düşündük deselerki abd de çare yürüyerek giderim gercekten sen kisinki bana kabullen deme cüretini gösteriyorsun sanene istedigim şeyi denerim sen kabullen otur oturdugun yerde sesin çıkmasın belki bir dr bulamıyacagı şeyi başkası bulur bu ara acı bademe bir arkadaşımı götürdüm dr dudagında uçuk var oynayıp duruyor elinide yüzüne gözüne vuruyor bukadar her dr hr şeyi biliyormu sanıyorsunuz  benim çare aramama engel olamazsın çare aramayacaktık niye kuruldu bu site kimsenin kolundan tutup bir yere götürmüyoruz kimsenin ağzını açıp birieyler zornan vermuyoruz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes sürekli ağrı yapar mı Dünyam 21 4,382 30-07-2025, Saat: 20:58
Son Yorum: BulutEfe
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 22,365 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar HopeFul 39 11,653 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,557 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,686 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi