Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTİ HERPES
(22-05-2024, Saat: 00:15)AdiosA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıymetli dostlara selam olsun,
Bu sabah ki durum açıklamamamdan sonra majan10 linkli abimden cevapsız arama gördüm,
Aradığımda ilk üzücü haberle karşılaştım.
Üzücü olmasının benim ruh halimde ki sebebi maddi kayıplarım yada gelecekteki kazanç telaşlarım değil böylesi güzel bir insanın üzülmüş olmasıydı,
Onun üzülmesi üzülmeme sebepti.
Kendisi ve diğer sohbet imkanı bulabildiklerim iyi biliyordur bı pazarlama kaygım yada kazanç telaşım yoktur.
Öncelikli maksadım;
Kendimden bildiğim ızdıraplara bı nebze de olsa derman olmaktır.
Bu zahmetli ve masraflı yolculuğa çıktığım gün ki en öncelikli maksadım insanların hayır duasına kavuşmaktı.
Ürün ortaya çıkabilsin diye altımdaki araba parası kadar masraf yaptım,
Ve aylarca koşturmaca telaşla günlerim geçti.
Pazarlama taktikleri uygulamaktansa aynı dertten muzdarip insanlara ücretsiz gönderip onlarda fayda görürse eğer satış yapmaya başlarız niyetiyle bismillah dedim.
Şükürler olsun rabbim bu zorlu ve uzun süreçte 
( ki adminimiz bizzat şahittir gelişmelere )
Çok güzel haberler almakta kısmet oldu,
Açıklayıcı olsun diye gereksiz uzatmış olabilirim ama bunları herkesin bilmesini isterim !!!
Bu hafta sonu majan10 abim İstanbul'a geldiğini bana haber verince en azından bı kahve içelim diye ziyaretine gittim,
Kendisi için çok stresli günlerdeydi,
Ve üzgündü onun üzgünlüğünü taaaa ciğerlerimde yaşamış biri olarak;
Buradan gelişmeleri takip eden herkese,
Kendisi ürüne leke gelmesin diye!!
Israrlı ricama rağmen uçuk çıkardığını yoruma yazmadı,
Durumdan haberdar olan başka bı kullanıcımız inşallah siteye yazmaz demesine rağmen.
Kendisinin de yazmamasına rağmen
Benim haberim oldu
Herkesin haberi olsun
İki ay'a yakın bir zamandır bugün ilk üzücü haberi aldık
Majan10 linkli abim yaşadığı aşırı stres üzerine üzüntü ve umutsuzluktan sonra bir kaç günlük uykusuzluk ve alkol tüketiminin ardından uçuk çıkardı...
Öncelikle kendisinden sonra hepimizden ricamdır lütfen umutsuzluğa düşmeyelim
Umutsuzluk şeytandandır.
Benim halen umudum var
Mevcuttaki bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar çok az insanla aramızda ki iştişarelerle
bugün olmasa da yarın hepimizi rahatlayacak bir çıkış yolunu şafi olan Rabbim
Bu sitede ki bulaştırmaktan çekinip ömürlerini heba eden kullanırına nasip edecektir.
Bugün telefonda konuştuk bende istedim. Yakın takipte kalıp sürecin nasıl ilerlediği hakkında bilgi vercem

Evet küçük de olsa iki noktada çıktı. Stres alkol ve uykusuzluk yoğundu belki de ondan.sağlıklı da beslenemedim... Ama çok ufak ve çabuk kabuk bağladı geçme aşamasında.Ben faydası olduğunu düşünüyorum ama yine de biraz üstüste olumsuzluklara bağladım ondan yazmakta kararsız kaldım ama tamamen geçtiğinde geçme gününü belirtip yazacaktım sanırım 4 günde lezyonlar tamamen geçer. Herkese sağlıklımgünler dilerim. Ayrıca güzel düşğnceleri ve bana bakış açısı için de Adiosa kardeşime çok teşekkür ederim. Karşılıklı bu duygular. Hastalığın en iyi yanı seninle tanıştırması oldu.

Bir de arkadaşlar sanırım ben biraz fazla ürün kullanıyorum l-lisene papivir sabah akşam 2 kapsül Adiosanın gönderdikleri ve yağ sürüyorum.. Bunların da yan etkisi olabilir.. L-lisine i keseceğim. Solgarın lesitine kullandığımda hiç çıkmamıştı... Ona dönerim belki. Lesitine deneyin derim ama

(17-05-2024, Saat: 13:50)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anti herpes kullanan arkadaşlar bu yedi kişi bir ayı geçti hiç kimsenin atak yaşamaması çok güzel bende sorun yok diger 6 kişi durum nasıl işallah sorun yoktur bundan sonra hafdada bir soracagım cevap verirseniz sevinirim

etkisini öğrenmek için hepimiz bilgi verirsek bir fikir oluşur

Abi ürünü bayramdan beridir kullanıyorum bende hiç bitmeyen kaşıntı vardı dayanamıyordum şükür kaşıntı batma hepsi bitti geçen hafta denemek istedim ilaca ara versem ne olur diye bikac gün içmedim yine kaşıntı başladı doktorun verdiği biokadın isminde fitil vardı onu kullandım hiç işe yaramadı sonra yine ürünü geri kullanmaya başladım hemen kesti kaşıntıyı bide bende her regli zamanında uçuk olurdu o dönemde ilk defa uçuk çıkmadı iki ay olacak çok rahatım üründen memnunum inşallah herkese faydalı olur

ezgiulusoy kardeşim bilgilendirmen için tşk majan10 kardeşiminde dedigi gibi adiosa olsun majan10 olsun dosluklar gelişti dertleşe biliyoruz ikinizide tanıdıgım için çok tşk hepimize şifa dilıyorum sizin kalbinizin güzel oldugunu biliyorum

arkadaşlar bu ürünün etkisini anlamak için düzenli kullanmak gerekli 3 gün kullanıp 5 gün kullanma etkisini anlayamayız birde yanılırız isteyen arkadaşlar lütfen düzenli kullansın kullanmayanlarda istemesin burda bir 20 kişi düzenli kullansa 3 ay sonra tek benim yada 3 kişinin yorumu ile bir yere varamayız 20 kişinin yorumu daha inandırıcı olur ürünü alıp kullanmayan veya arasıra kulalan kişilerin yorumuna nasıl itibar edecegiz kimse kimseyi dolandırmıyor kargo parasını soranlar oluyormuş gercekten kargo parası olmayan varsa vereyim okadar masraflı ürünü bedava gönderiyor

Çok haklısın sayın abim burada emek ve özveriyle bir çaba var biz de dikkat edip düzenli kullanalım. Arkadaşın iyi niyetinden bemim şüphem yok

Arkadaşlar merhaba ben ürünü dün kullanmaya başladım henüz. Ve farkında olmadan lezyon çıkmış aksama kdr farkettim çok kötüydüm her zamanki ataklarım gibi çünkü bir gün öncesi çok kötü stresli inanılmaz bir gün geçirdik ailecek cikacaginida biliyordum. Neyse ben ilacı içmiştim zaten çıktığını farkedincede iki kez asiklovir krem sürdüm inanılmaz kaşıntı ve batma oluyor zaten bende neyse moralim bozuldu tabi uyudum sabah kalktigimda batma kaşıntı yoktu. Yok yani birseyim diyorum ki demekki her batma şiddetli kaşıntı olduğunda ben herpes geçiriyorm sanmışim. Yada geçiriyordum gerçekten ilacdan dolayi mi bilmiyorum ama bugün birşeyim kalmadı hemde hiç birşeyin kalmadı imkansız yani o kaşıntı batma sonrası bende lezyon çıkar yani ben sık.atak.yasayan biriyim sigara kahve fazla tüketiyorum. Düzenli kullanmaya karar verdim dünkü gelismeden sonra inşaallah sürekli bilgi vericemm buradan

(29-05-2024, Saat: 20:16)hopelove07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba ben ürünü dün kullanmaya başladım henüz. Ve farkında olmadan lezyon çıkmış aksama kdr farkettim çok kötüydüm her zamanki ataklarım gibi çünkü bir gün öncesi çok kötü stresli inanılmaz bir gün geçirdik ailecek cikacaginida biliyordum. Neyse ben ilacı içmiştim zaten çıktığını farkedincede iki kez asiklovir krem sürdüm inanılmaz kaşıntı ve batma oluyor zaten bende neyse moralim bozuldu tabi uyudum sabah kalktigimda batma kaşıntı yoktu. Yok yani birseyim diyorum ki demekki her batma şiddetli kaşıntı olduğunda ben herpes geçiriyorm sanmışim. Yada geçiriyordum gerçekten ilacdan dolayi mi bilmiyorum ama bugün birşeyim kalmadı hemde hiç birşeyin kalmadı imkansız yani o kaşıntı batma sonrası bende lezyon çıkar yani ben sık.atak.yasayan biriyim sigara kahve fazla tüketiyorum. Düzenli kullanmaya karar verdim dünkü gelismeden sonra inşaallah sürekli bilgi vericemm buradan
Merhaba Arkadaşlar tüm yöntemler yalan dolan tek gerçek bağışıklık sistemi herpes hastalığına 3 yıl önce yakalandım ilk 2 yıl çok zorlu bi psikolojik savaş verdim ataklarım bitiyor ve daha bir ayımı tamamlamadan 2. Atağımı geçiyordum çok sık atak geçirmeye başladım çok araştırma yaptım İstanbul’da gitmediğim klinik doktor kalmadı bir çok tedavi yöntemi denedim sigarayı alkolü dahi bırakıp spora başladım ama nafile ataklarım dinmedi anladımki aşı çıkana kadar kesin bi sonucu olmıcak ve araştırmalarımda tek faydalı olacak şeyi öğrendim oda bağışıklık sistemini  güçlendirmek ve vücudumu bi şekilde temizlemek oldu sonra araştırmalarımın sonucunda glutatyon ve yanında bir çok multivitamin takviyesi olan bir kür tedavisine başladım bunu bir çok doktor ile konuştum çoğu insan hasta olmadanda bunu kullanıyormuş insan vücudunda bağışıklık konusunda çok güçlü bi antioksidan dediler ve kendileri bile ara sıra taktırıyorlarmış doktor önerisi ile gönül rahatlığı ile kullandım ilk ay yükleme dozu uyguladım haftada bir kere olacak şekilde ve sonrasında ayda bir kere olacak şekilde tedavime devam ettim ve şu anda 13. Ayımda hala atak geçirmedim serumuda en son 2 ay önce taktırdım bu süre içerisinde ara ara alkol ve sigara kullanımım olmasına rağmen en ufak bi uçuk dahi çıkmadı psikolojik anlamda çok iyi bi duruma geldim kesin bi çözüm olmasada bu hastalığa sahip olan herkes bağışıklık sistemini çok güçlü tutması lazım ve bulduğum en iyi yöntem bu oldu glutatyonun vücutta mıknatıs rolü görüp hücre içi kan ve tüm sistemlerdeki ağır metal,civa ve benzeri tüm zararlı maddeleri vücuttan atmakta en önemli rolü oynayan bi moleküldür belki hastalığı tamamen atmasada en azından hastalığımın çoğunu temizleme konusundada çok iyi bir rol oynadığına inanıyorum tabi bunun yanında yine serum halinde bir çok multivitamin takviyeside aldım bu bir seansta uygulanan bir kür yöntemi özel hastanelere gidip 4000-5000 bin tl ye kazıklanmayın bu tedaviyi evde sağlık adına daha uyguna gelip evde uygulayan kişiler oluyor ben öyle yaptım güvenirliğinden emin olduğunuz kliniklerden yada kişilerden bu tedaviyi almanızı öneririm  çünkü bu biraz pahalı ve piyasada yan sanayi ürünü olan bi ilaç dikkat edin paranızı boşuna harcamayın benim şuanda bu hastalığa karşı tek savaşım bağışıklık sistemimi güçlü tutup vücudumu temizlicek yöntemler bulmaktı en mantıklı ve doğru olanın bu olduğuna inandım ve 13 aydır hiç atak geçirmedim herkes tüm araştırmalarını yapıp bu yöntemi denemesini şiddetle öneriyorum inşallah benim gibi sizde bu beladan uzaklaşır kalite hayatınıza tekrar dönüş sağlarsınız

(11-04-2024, Saat: 16:27)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AdiosA kullanıcısı tarafından bahsi geçen aşağıda verilen linkteki ürün;
https://www.antiherpes.com.tr/
Forum kullanıcıları tarafından kullanılmak üzere bir şekilde tedarik edildiyse eğer, kullanmamalarını tavsiye ederim.
Eğer kullanmakta kararlılarsa mutlaka doktorlarına danışıp öyle kullanmalılar.

Bitkisel takviye ürünleri tamamiyle masum değildir. İçerisinde bulunan her hangi bir maddeye karşı vucudunuzun alerjisi olabilir ve istenmeyen sonuçlar alabilirsiniz.

Bilimsel araştırmalar yapılmamış ve makaleleri olmayan ürünleri kullanmamalısınız.

AdiosA kullanıcısını da foruma üye olan diğer kullanıcılar kadar tanımaktayım sadece. Aramızda her hangi bir maddi manevi menfaat ya da husumet bulunmamaktadır.
Forumda üründen bahsederek tanıtımını yaptığı ve bazı kullanıcılara ücretsiz deneme imkanı sağlamasından dolayı bu açıklamayı ve uyarıyı yapma gereği hissettim.

Web sitesinde belirtilen aşağıdaki ürünler (3 Adet farklı ürün):
1. Vital Mina Herpes Counter
2. Vital Mina Herpes Protection
3. Vital Mina Herpes CareFree

Yukarıda bahsedilen bu ürünlerin kullanımından doğabilecek her hangi bir olumsuzluktan forum sorumlu tutulamaz.
Kullanmak tamamiyle kendi insiyatifinizdedir.
Ürünleri doktora danışmadan ve doktor önerisi olmadan kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.

Evet, bizi hem fiziki hem de psikolojik olarak zorlayan bir virüsle muhattabız. Maalesef ki bizi bu virüsün etkilerinden tam olarak kurtarabilen bir ilaç henüz geliştirilmedi. HSV den dolayı zorluklar yaşayan bir çok enfekte kişi riskler alarak farklı tedavi yöntemleri denemek istiyor. Fakat bilinmesi gerekiyor ki bu tip denemeler sizi HSV konusunda daha zor şartlara götürebilir hatta belki de başka daha riskli ve hatta hayatınıza mal olabilecek hastalıklara sebebiyet verebilir.

Kesinlikle dotor önerisi ve kontrolü olmadan sağlık bakanlığı tarafından onaylanmamış ilaç ya da takviyeleri kullanmamalısınız.

Buna benzer açıklamalar ve uyarılar farklı konular altında bir çok kere benim tarafımdan ya da diğer forum kullanıcıları tarafından yapıldı. Ürün bildiğim kadarıyla ilk defa bu forumda bahsedildiği için böyle bir uyarı yapma gereği hissettim.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Merhaba Arkadaşlar tüm yöntemler yalan dolan tek gerçek bağışıklık sistemi herpes hastalığına 3 yıl önce yakalandım ilk 2 yıl çok zorlu bi psikolojik savaş verdim ataklarım bitiyor ve daha bir ayımı tamamlamadan 2. Atağımı geçiyordum çok sık atak geçirmeye başladım çok araştırma yaptım İstanbul’da gitmediğim klinik doktor kalmadı bir çok tedavi yöntemi denedim sigarayı alkolü dahi bırakıp spora başladım ama nafile ataklarım dinmedi anladımki aşı çıkana kadar kesin bi sonucu olmıcak ve araştırmalarımda tek faydalı olacak şeyi öğrendim oda bağışıklık sistemini  güçlendirmek ve vücudumu bi şekilde temizlemek oldu sonra araştırmalarımın sonucunda glutatyon ve yanında bir çok multivitamin takviyesi olan bir kür tedavisine başladım bunu bir çok doktor ile konuştum çoğu insan hasta olmadanda bunu kullanıyormuş insan vücudunda bağışıklık konusunda çok güçlü bi antioksidan dediler ve kendileri bile ara sıra taktırıyorlarmış doktor önerisi ile gönül rahatlığı ile kullandım ilk ay yükleme dozu uyguladım haftada bir kere olacak şekilde ve sonrasında ayda bir kere olacak şekilde tedavime devam ettim ve şu anda 13. Ayımda hala atak geçirmedim serumuda en son 2 ay önce taktırdım bu süre içerisinde ara ara alkol ve sigara kullanımım olmasına rağmen en ufak bi uçuk dahi çıkmadı psikolojik anlamda çok iyi bi duruma geldim kesin bi çözüm olmasada bu hastalığa sahip olan herkes bağışıklık sistemini çok güçlü tutması lazım ve bulduğum en iyi yöntem bu oldu glutatyonun vücutta mıknatıs rolü görüp hücre içi kan ve tüm sistemlerdeki ağır metal,civa ve benzeri tüm zararlı maddeleri vücuttan atmakta en önemli rolü oynayan bi moleküldür belki hastalığı tamamen atmasada en azından hastalığımın çoğunu temizleme konusundada çok iyi bir rol oynadığına inanıyorum tabi bunun yanında yine serum halinde bir çok multivitamin takviyeside aldım bu bir seansta uygulanan bir kür yöntemi özel hastanelere gidip 4000-5000 bin tl ye kazıklanmayın bu tedaviyi evde sağlık adına daha uyguna gelip evde uygulayan kişiler oluyor ben öyle yaptım güvenirliğinden emin olduğunuz kliniklerden yada kişilerden bu tedaviyi almanızı öneririm  çünkü bu biraz pahalı ve piyasada yan sanayi ürünü olan bi ilaç dikkat edin paranızı boşuna harcamayın benim şuanda bu hastalığa karşı tek savaşım bağışıklık sistemimi güçlü tutup vücudumu temizlicek yöntemler bulmaktı en mantıklı ve doğru olanın bu olduğuna inandım ve 13 aydır hiç atak geçirmedim herkes tüm araştırmalarını yapıp bu yöntemi denemesini şiddetle öneriyorum inşallah benim gibi sizde bu beladan uzaklaşır kalite hayatınıza tekrar dönüş sağlarsınız

(29-05-2024, Saat: 20:58)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim sabahtan beri kopyala yapıştırla bütün sayfalara yapıştırdın. Sanırım yeteri kadar kişiye ulaşmışsındır. Birincisi glutatyon direk olarak hücreye giremez, parçalanması gerekli. S asetil glutatyon gibi öncü glutatyon hücreye girer ve bu işe yarayabilir o da en çok hsv 1 üzerine etkilidir, bununla ilgili yayınlar vardır hatta. Bir de evde sağlık adı altında gerekli diploma , sertifika ve izinlere sahip olmayanların İV olarak kişinin vücuduna birşeyleri ev ortamında zerk etmesi çok tehlikelidir, b vitaminiyle alerji geçirip ölenler var ya bu iş böyle yapılırmı, ya da bu tavsiye edilir mi? Tavsiye ettiğiniz kişinin izinleri var mı? Gün geçmiyor ki bu ortamda bazı şüpheli ve tehlikeli öneriler artıyor bu insan sağlığı için tehlike arz etmeye başlıyor mesleki olarak bunu yapanları uyarmak zorundayım lütfen, birbirinize tecrübelerinizi aktarın ama halk sağlığını tehlikeye düşürecek tavsiyelerde bulunmayın rica ediyorum.
 Asıl siz insanlara umut satmayın daha sağlık bakanlığı onayı olmayan bir ilacı öneriyorsunuz insanlara yalandan bi sayfa açmışlar 3 tane ilaç koymuşlar ne olduğu belli bile değil benim yöntemimi illa ucuza maletmenize gerek yokla hastaneye gidin onlarda yapıyor ilaç pahalı bi ilaç olduğu için ben öyle bi öneride bulundum yoksa tabikide herkes güvendiği yerlerde yaptırsın bu işi ama burda asıl amaç bağışıklık onu anlatıyorum sizde yalandan ilaçları insanla önerin ancak benim önerdiğim şeyin faydaları belli takslikli ilaçlar vitaminler sizin önerdikleriniz ne olduğu daha belli değil insanları kandırmayın

(29-05-2024, Saat: 22:17)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hiçbir ilaç önermiyorum burda tam aksine karşıyım beni takip etmemiştiniz, ayrıca ben zaten sağlık bakanlığında görev yapıyorum ve bu tür şeylere bakış açımı bu gurupta beni takip edenler bilir. Benim tek tavsiyem stresten uzak olmak, düzenli beslenip yaşamak ve ruhsat almış doktor reçeteli tedavileri uygulamaktır. Burdan kim insanlara boş umut satıyorsa hepsinin karşısındayım. Sen bugün pazarlamacı gibi daldın ortama her sayfaya reklamı koydun, eminim ki özelden mesaj aldın ya da alacaksın ve sonra İstanbul'daki güya tanıdık sağlıkçına yönlendireceksin insanları. Sa glutatyon hariç dışardan glutatyon takviyesi hsv 2 üzerinde kanıtlanmış bir aktivasyona sahip değildir. Sa glutatyon ise hsv 1 üzerine etkilerini gösteren çalışmalar mevcuttur. Bilimsel konuşuyorum ben.

Admin adam bu anti herpesi benim önerdiğimi düşünüyor arkadaşa bilgi vermeni rica ederim.

Ayrıca ben buradan önerilen antiherpes denilen şeylerinde bilinmeden tüketilmesine karşıyım ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü bitkisel takviyeler sanıldığı kadar masum değildir. Özellikle bitki yaprakları bitkinin boşaltım organdır ve bazı faydalı bileşikler yanında birçok zararlı kimyasalıda bitki burada biriktirip boşaltır. Yani yararlı bişey alacağım diye bir çok zararıda alabilirsiniz. Örneğin ben meslek hayatımda bir annenin 2 yaşındaki bebeğine antibiyotik yanında bir çok bitkisel çay vererek bebeğini böbreğinin birinden ettiğini, 1000 üzerinde ast, alt testlerini gördüm bilmem bu yeterlimi. Yani her yaklaşım ettik ve sağlıklı olmayabilir benden uyarması.

Ben tedavi ediyor demedim siz hastalığa yakalandınızmı bilmiyorum ama yakalanan insanlar bilir mesela nezle olmadan önce hasta olmadan hatta covid olmadan önce yada çok alkol içtikten sonraki günlerde hemen atak geçiriyordum mantıken düşünürsen insanların hastaladanmadan önceki süreçte bağışıklıkığı düşer bağışıklık düştüğü için hemen ataklar başlardı bu bende hep böyleydi başkasını bilmem bende çok yöntem denedim ama çaresi olmayan şu zamanda tek mantıklı şey bağışıklık güçlendirmek bağışıklılığın güçlüyse atakları baskılarsın bu kadar basit ben kendi yaşadıklarımdan yola çıktım sizin ilminizden biliminizden önce bir çok doktora gittim yeteri kadar ilim bilim dinledim sadece boş beleş yöntemler onlarında elinden gelen bişey yok çünkü ben sadece insanlara bağışıklığını yüksek tutacak şeyler yapmalarını öneriyorum ve internette bağışıklık güçlendirici takviye yaz zaten glutatyon ve multivitamin çıkıyor başka bişey biliyorsan söyle onuda yaptırıcam söz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes sürekli ağrı yapar mı Dünyam 21 4,385 30-07-2025, Saat: 20:58
Son Yorum: BulutEfe
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 22,365 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar HopeFul 39 11,663 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,558 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,688 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi