23-05-2024, Saat: 14:36
(22-05-2024, Saat: 00:15)AdiosA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıymetli dostlara selam olsun,Bugün telefonda konuştuk bende istedim. Yakın takipte kalıp sürecin nasıl ilerlediği hakkında bilgi vercem
Bu sabah ki durum açıklamamamdan sonra majan10 linkli abimden cevapsız arama gördüm,
Aradığımda ilk üzücü haberle karşılaştım.
Üzücü olmasının benim ruh halimde ki sebebi maddi kayıplarım yada gelecekteki kazanç telaşlarım değil böylesi güzel bir insanın üzülmüş olmasıydı,
Onun üzülmesi üzülmeme sebepti.
Kendisi ve diğer sohbet imkanı bulabildiklerim iyi biliyordur bı pazarlama kaygım yada kazanç telaşım yoktur.
Öncelikli maksadım;
Kendimden bildiğim ızdıraplara bı nebze de olsa derman olmaktır.
Bu zahmetli ve masraflı yolculuğa çıktığım gün ki en öncelikli maksadım insanların hayır duasına kavuşmaktı.
Ürün ortaya çıkabilsin diye altımdaki araba parası kadar masraf yaptım,
Ve aylarca koşturmaca telaşla günlerim geçti.
Pazarlama taktikleri uygulamaktansa aynı dertten muzdarip insanlara ücretsiz gönderip onlarda fayda görürse eğer satış yapmaya başlarız niyetiyle bismillah dedim.
Şükürler olsun rabbim bu zorlu ve uzun süreçte
( ki adminimiz bizzat şahittir gelişmelere )
Çok güzel haberler almakta kısmet oldu,
Açıklayıcı olsun diye gereksiz uzatmış olabilirim ama bunları herkesin bilmesini isterim !!!
Bu hafta sonu majan10 abim İstanbul'a geldiğini bana haber verince en azından bı kahve içelim diye ziyaretine gittim,
Kendisi için çok stresli günlerdeydi,
Ve üzgündü onun üzgünlüğünü taaaa ciğerlerimde yaşamış biri olarak;
Buradan gelişmeleri takip eden herkese,
Kendisi ürüne leke gelmesin diye!!
Israrlı ricama rağmen uçuk çıkardığını yoruma yazmadı,
Durumdan haberdar olan başka bı kullanıcımız inşallah siteye yazmaz demesine rağmen.
Kendisinin de yazmamasına rağmen
Benim haberim oldu
Herkesin haberi olsun
İki ay'a yakın bir zamandır bugün ilk üzücü haberi aldık
Majan10 linkli abim yaşadığı aşırı stres üzerine üzüntü ve umutsuzluktan sonra bir kaç günlük uykusuzluk ve alkol tüketiminin ardından uçuk çıkardı...
Öncelikle kendisinden sonra hepimizden ricamdır lütfen umutsuzluğa düşmeyelim
Umutsuzluk şeytandandır.
Benim halen umudum var
Mevcuttaki bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar çok az insanla aramızda ki iştişarelerle
bugün olmasa da yarın hepimizi rahatlayacak bir çıkış yolunu şafi olan Rabbim
Bu sitede ki bulaştırmaktan çekinip ömürlerini heba eden kullanırına nasip edecektir.