Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Velp Tablet
Kendiniz de doktora gidip böbrek fonksiyonları için test isteyebilir ve ürik asit miktarına baktırabilirsiniz.
Kullandığınız bir tansiyon ilacı var mı?

(23-04-2024, Saat: 00:11)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendiniz de doktora gidip böbrek fonksiyonları için test isteyebilir ve ürik asit miktarına baktırabilirsiniz.
Kullandığınız bir tansiyon ilacı var mı?

Hayır yok

İyi o zaman. İçiniz rahat etmezse dediğim testleri yaptırabilirsiniz

(23-04-2024, Saat: 00:00)Pançoo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bugün başladım doktor direk verdi kullan dedi kan tahlili bile yapmadı belki bir ay sonra yapacak. Ben valtrex içemiyorum yan etkisi fazla dayanamıyorum. Velpten de korkmuştum ilk gün tek tek içiyorum bir etkisine bakmak için sadece biraz huzursuz etti ikişer tane içtiğimde bakcam nasıl olcak. Eczacıyla konuştum eğer velpin yan etkisi fazla olursa birde ahcc dene ikiside aynı yola çıkıyor ama ahcc gıda takviyesi
Ahcc ben kullandım 2 ay boyunca günde 6 adet etkisini göremedim

(23-04-2024, Saat: 00:19)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahcc ben kullandım 2 ay boyunca günde 6 adet etkisini göremedim
Bence bu kişiden kişiye fark ediyor bağışıklık olayı biraz karışık hpvliyiz comda bir çok kişi ahcc ile hpvyi atmışlar atamayanlar da var. Beslenme alışkanlıkların özellikle kan grubun çok önemli araştırınca iş baya karışık aslında herpesin başka bir tedavisi daha var ama radikal bir yöntem oldugu için yazamıyorum

(23-04-2024, Saat: 00:03)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ürik asit seviyen normalse, gut gibi bir hastalığın yoksa kullanabilirsin. Böbreklerin iyi çalışıyorsa, taş yoksa kullanabilirsin. Böbrek taşı yapabilir çok uzun süre kullanırsan. Zaten doktorun belirtmiştir nasıl kullanacağını.

Ben reçeteyi detaylı okudum ordada nasıl kullanman gerektiği yazıyo en son testlere baktığımda o değerler normaldi ama çok öncenin testleri bir sıkıntı olursa test yaptırır baktırırım zaten ilaç bitiminde ben test yaptırcam

(17-04-2023, Saat: 22:23)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: velp antiviral degil takviye gibi birşey bagışıklık etki eden birşey hpv ye de etkisi var antiviral olsa hpv ye etki etmez ben zaten vucuttan atacak diye kullanmıyorum yüzde 10 etki etse bile kullanırım sonuçta bir ilaç şirketinin çıkardıgı birşey saçma sapan şeylere inanıyorsunuzda yok afrikadan biri yazmış virüsü yok ediyormuş birde ulaşa bilecegimiz birşey bildigim tek türkiyede satılıyor

Bu Afrika olayı var evet Facebook instgram da var bir kaç kişi 100 dolar istiyor ne kadar doğru ama bilmiyorum

(29-04-2023, Saat: 15:07)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 14 gün oldu 10 gün daha kullanacagım yan etki şimdilik olmadı iki kutu bitirmiş olacagım etkisi ise o iğne ucu gibi batma gitti zaten lezyon yokken başlamıştım anti viral ilaçlardan daha iyi. ilaç bitiminden sonra tekrar gözlemleyecegim şu an için hsv nin batma yanma gibi berlirti veren etkileri yüzde 90 gitti ilaç bittikten sonra tekrar nezam hsv nin berlirtileri çıkar takip edecegim antiviralden farklı çalışıyor şu ana kadar iyi

Varmı bir gelişme kardeşim

(17-01-2024, Saat: 04:16)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ala fotodinamik tedavi ile hpv türleri ve herpes 2 temizleniyor 4-6 hafta içerisinde bu tedaviye ek olarak virülans çok yüksek ise velp de veriyor dr lar fakat 2 kutu 21 gün kullanılması lazım

Ala fotodinamik tedaviyi araştırın.
Varmi bir gelişme sena hanim

(11-05-2024, Saat: 05:57)...mda... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Varmi bir gelişme sena hanim

Forumu iyi okuyun lütfen. Fotodinamik tedavi fos çıktı

(10-11-2023, Saat: 12:42)Herpesben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba.. Foruma bugun uye oldum. Basliklari incelerken bu linke denk geldim ve bu arastirmayla ilgili aranan tum vasiflari karsiladigimi (yas, saglik durumu, lokasyon, atak sayisi vb) ve sans eseri yasadigim sehirde de (yurtdisi) arastirma alani oldugunu ogrendim. Basvurumu yapip gonderdim, eminim ki benimle iletisime gececeklerdir, elbette burdan sizlerle gelismeleri paylasacagim. Fakat, deneklerden biri olmak da oyle kolay degil anladigim kadariyla. Basvururken benden 3 ay boyunca her gun 2 kez genital ve anal suruntu almami, 15 ay boyunca totalde 10 kez cagirildigimda laboratuvar ziyaretlerine katilmami ve 12 kez de telefonla aranip gorusme yapmami kabul etmem istendi. Uzun soluklu ve mesaketli bir gonulluluk gibi gorunuyor.
şuan nasıl gidiyor peki ? sizce cözüm odaklı mı olabilcek durumda?

(11-05-2024, Saat: 05:57)...mda... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Varmi bir gelişme sena hanim
Merhaba
Bende o tarihten bu zamana 1 kere çıkar gibi oldu ama içleri su dolu olmadı, hemen ozon jeli sürdüm, ertesi gün yıkarken soyuldu.acı hiç hissetmedim.popo kısmımda sivilce gibi şeyler çıkıyor deriyi gerince yayılımı herpesi andırıyor ama değil de gibi sadece sivilce gibi ve kendiliğinden yok oluyor.Arada ozonjeli kullanıyorum.Son durumum bu şekilde.

(11-05-2024, Saat: 20:49)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumu iyi okuyun lütfen. Fotodinamik tedavi fos çıktı

Fos derken hpv yi 6 seans da negatife çevirdi bende,  4 tip birden üstelik.Hsv 2 için virüs yükünü azaltıyor sanırım atak sayısını ve süremi baya uzattı.Ben test sonuçlarımı hem hpv için hem de hsv için igg ve igm lerimi paylaşmıştım.

(23-04-2024, Saat: 00:00)Pançoo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bugün başladım doktor direk verdi kullan dedi kan tahlili bile yapmadı belki bir ay sonra yapacak. Ben valtrex içemiyorum yan etkisi fazla dayanamıyorum. Velpten de korkmuştum ilk gün tek tek içiyorum bir etkisine bakmak için sadece biraz huzursuz etti ikişer tane içtiğimde bakcam nasıl olcak. Eczacıyla konuştum eğer velpin yan etkisi fazla olursa birde ahcc dene ikiside aynı yola çıkıyor ama ahcc gıda takviyesi
Merhaba
Velp rusyada 6 ay kullanılıyormuş Rusyadaki ismi groprinosin miş,  etken maddesi inosin.Ama burda dr lar 2 kutu kullandırıyor ve adı Velp, böbrek taşı mevzusuna.Bende 2 kutu kullandım problem yaşamadım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Velp carolgolden 4 1,871 27-12-2024, Saat: 08:58
Son Yorum: Ahmet3434

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi