Arkadaşlar selam. ABD Dünya Sağlık Örgütü'nden ayrıldıktan sonra bazı ülkelerden peş peşe tedavi bulma haberleri gelmeye başladı. Birçok kanser hastalığının tedavisi bulundu. Alzheimer için de bir tedavi yönteminin bulunduğu haberi geldi bugün. HPV için de umut dolu bir haber geldi son dönemde tedavisinin bulunduğu yönünde. Sonrasında Güney Afrika'da HIV koruyucu aşısı umut veren ilerleme kat etmiş ve daha aklıma gelmeyen bir sürü haber gördüm bazı hastalıklar ve tedavileriyle ilgili. Bizim iş ne olacak? HSV-2 için de güzel bir haber bekliyorum, acaba böyle bir haber görür müyüz yakın zamanda? İnsanlar sosyal medyada ABD WHO'dan ayrıldıktan sonra gelmeye başladı bu haberler, zaten öncesinde bulunmuştu birçoğunun tedavisi vs. şeyler diyorlar. Var mı bilgisi fikri olan, nedir bu durum?
Konuyu Oyla:
|
ABD DSÖ'den Ayrıldıktan Sonra Hastalıklara Tedavi Haberleri: HSV-2 İçin Umut Var
|
|
09-02-2026, Saat: 23:48
Konu Güncel Özeti: Konuyu başlatan kullanıcı, ABD'nin Dünya Sağlık Örgütü'nden ayrılmasının ardından kanser, Alzheimer, HPV ve HIV gibi hastalıkların tedavileriyle ilgili artan haberleri sorgulamakta ve özellikle HSV-2 için bir tedavi umudu olup olmadığını sormaktadır. Cevaplardan birinde, HSV-2 için RVX adlı terapötik bir aşının Faz 1 aşamasında olduğu ve su çiçeği-zona aşısı mantığıyla çalıştığı belirtilmiştir. Başka bir kullanıcı, ilaç şirketlerinin karlılık nedeniyle tedavileri engellediği yönünde komplo teorileri paylaşmıştır. Daha sonra bir kullanıcı yeni tanı aldığını ve şiddetli semptomlar yaşadığını belirterek yardım istemiş; diğer kullanıcılar sitedeki kaynakları incelemesini ve kefir ile Valtrex kullanımını önermiştir. Tartışma, HSV-2 için onaylanmış bir tedavi olmadığı ancak deneysel aşı çalışmalarının sürdüğü sonucuna varmıştır. Kullanıcılar, semptom yönetimi için dinlenme ve bazı doğal yöntemlerin faydalı olabileceğini paylaşmıştır. Genel olarak, konu başlığındaki haberlerin doğruluğu sorgulanmış ve HSV-2 için umut veren ancak henüz erken aşamadaki gelişmelerden bahsedilmiştir. Ek Bilgiler:
HSV-2 için henüz kesin bir tedavi bulunmamakla birlikte, terapötik aşı çalışmaları devam etmektedir. Örneğin, RVX olarak bilinen aşı, su çiçeği-zona aşılarına benzer bir mantıkla geliştirilmekte olup şu anda Faz 1 aşamasındadır. Bu aşı, atak sıklığını ve şiddetini azaltmayı hedeflemektedir. Ayrıca, pek çok hastalığın tedavisine yönelik araştırmalar sürmektedir ancak medyada çıkan haberlerin abartılı olabileceği unutulmamalıdır. Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.
10-02-2026, Saat: 20:11
Hocam gerçekten bu söylentileri hiç duymamıştım ama mantıklı geldi açıkçası. İnşallah güzel haberler gelir her hastalık için.
10-02-2026, Saat: 21:26
Evet, dünya sağlık örgütünden gizli Asya ülkelerinde yapılan sağlık çalışmalarında birçok hastalığın tedavisi bulunduğu yönünde haberler epeydir. var, hatta herkesi tedavisini bulduğunu söyleyip söyleyip.ölü bulunan doktorlar. lar var araştırırsanız bulabilirsiniz bence birçok hastalığın çaresi bulunuyor ama ilaç şirketleri gerçekten pazarda ciddi bir para olduğu için önünü engelliyor. ben artık böyle düşünmeye başladım
10-02-2026, Saat: 21:32
https://t.co/nkD5zL0QiZ rational aşı üç doz her ay bir doz olarak hazır gibi gözüküyor
Şimdi RVX tedavisi, Münih'teki LVATE tıp merkezinde ve Honduras'ın Roatan bölgesindeki Prospera'daki GARM kliniğinde özel hastalara sunulmaktadır. Enjeksiyonların maliyetinin yanı sıra, üç aşı için klinikte gitmeniz gerekecek.
11-02-2026, Saat: 00:39
(10-02-2026, Saat: 21:32)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://t.co/nkD5zL0QiZ rational aşı üç doz her ay bir doz olarak hazır gibi gözüküyor Şimdi araştırdım çok umut verici bir çalışma. Su çiçeği zona aşılarındaki mantık. Birer ay arayla 3 doz oluyorsun atakları lezyonları belirgin şekilde azaltıyormuş fakat şuan 1. Fazdaymış çalışma. 2. Ve 3. Fazda daha fazla insan üzerinde denediklerinde nasıl sonuçlar çıkacak göreceğiz umarım başaralı olurlar. Aşıyı olmak isteyen olabiliyormuş sanırım fakat deneysel amaçlı diyor.
12-02-2026, Saat: 16:46
Bu ağrı niye bitmiyor hiç arkadaşlar
13-02-2026, Saat: 21:10
16-02-2026, Saat: 08:44
Batman yanma sıcaklık tahriş ağrı
28-02-2026, Saat: 22:22
Merhaba arkadaşlar yeni tanı aldım dün mantar zannettim virüsmüş ne bu arkadaşlar neye dikkat etmek gerekiyor çok fazla ağrı ve yara var şuanda genital bölgem çakmak çaksam yanacak gibi öyle bir sıcaklık yani geçiyormu bunlar neler yapmam lazım
01-03-2026, Saat: 23:51
(28-02-2026, Saat: 22:22)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar yeni tanı aldım dün mantar zannettim virüsmüş ne bu arkadaşlar neye dikkat etmek gerekiyor çok fazla ağrı ve yara var şuanda genital bölgem çakmak çaksam yanacak gibi öyle bir sıcaklık yani geçiyormu bunlar neler yapmam lazım Öncelikle geçmiş olsun. Sitede konular başlıklar var hepsini incele teker teker çok faydalı bilgiler var. |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Velp Tablet Kullanan Var mı? Herpes ve HPV Tedavisinde Yeni Umut | 125 | 53,469 |
10-03-2026, Saat: 16:38 Son Yorum: Papo23 |
||
| HSV-2 için Fotodinamik Tedavi Deneyimi: Yeni Bir Umut Mu? | 103 | 37,701 |
13-07-2025, Saat: 11:24 Son Yorum: Aysell |
||
|
|
BioNTech'in Herpes Aşısı BNT163 Faz 1 Denemesi Başladı: Umut Verici Gelişmeler | 37 | 14,309 |
20-06-2025, Saat: 00:20 Son Yorum: Gokhun330 |
|
| Herpes İçin Bitkisel Tedavi: İbrahim Gökçek ve Bentonit Deneyimleri | 2 | 1,713 |
10-05-2024, Saat: 12:37 Son Yorum: cipiaresss |
||
| Herpes İçin Bitkisel Tedavi: İbrahim Gökçek ve Bentonit Hakkında Bilgi | 0 | 1,135 |
09-05-2024, Saat: 11:49 Son Yorum: ...mda... |
||
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |