Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulaştırmış olabilir miyim?
Merhabalar, iki sene önce ilk atağımı yaşadım kimden nasıl bulaştı bilmiyorum fakat il atağım esnasında 1 senelik bir ilişkim vardı. İlişkimde eğer ondan almadıysam 3 senelik birlikteliğimizde hiç karlı tarafa bulaştırmadım. Korunmasız ilişkilerimiz de oldu. Ayrıldıktan bir sene sonra kadar ilk defa farklı biriyle ilişkim oldu. İlişki sırasında aktif lezyonum yoktu uzun zamandır da hiç atak geçirmediğim için aklımda olan bir durum değildi. Karşı tarafla korunarak ilişkiye girdik ve ilişki tek seferdi o esnada bende aktif lezyon, batma gibi durumlar yoktu. Karşı tarafa bulaştırmış olmaktan çok korkuyorum. Yaklaşık 20 gün oldu herhangi bir belirtisi yok onunla durumu paylaşmadım. Vicdan azabından ölüyorum ve eğer bulaşırsa diye kendimi çok kötü hissediyorum. Ona bulaştırmış olma ihtimalim var mı? Korunduk dediğim gibi varsa da yüzde kaç ihtimal bulaşır yardımcı olursanız çok sevinirim. Kadın taraf olduğım için erkeğe geçme olasılığının biraz daha düşük olduğu söyleniyor.Haftalardır gözüme uyku girmiyor bulaştırmış mıyımdır?

Tek gecelik bir ilişkiyse ve anlattığın gibi korunma yaşandıysa geçmemiştir, valtrex kullandın mı?

(26-10-2025, Saat: 04:06)captaina330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tek gecelik bir ilişkiyse ve anlattığın gibi korunma yaşandıysa geçmemiştir, valtrex kullandın mı?

Valtrex bulaşmayı mı engelliyor

Bulaşmış olsa çoğunlukla 3 güne hasta olur lezyon çıkarırdı. Takmayın böyle kafanıza kendinize yazik ediyorsunuz. Bu kadar takıp üzülürseniz de atak yaşama şansınız daha fazla stresten üzüntüden.

Evet valtrex bulaşmayı azaltır, tamamen engellemez ama.

(25-10-2025, Saat: 18:40)Abrts5694 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, iki sene önce ilk atağımı yaşadım kimden nasıl bulaştı bilmiyorum fakat il atağım esnasında 1 senelik bir ilişkim vardı. İlişkimde eğer ondan almadıysam 3 senelik birlikteliğimizde hiç karlı tarafa bulaştırmadım. Korunmasız ilişkilerimiz de oldu. Ayrıldıktan bir sene sonra kadar ilk defa farklı biriyle ilişkim oldu. İlişki sırasında aktif lezyonum yoktu uzun zamandır da hiç atak geçirmediğim için aklımda olan bir durum değildi. Karşı tarafla korunarak ilişkiye girdik ve ilişki tek seferdi o esnada bende aktif lezyon, batma gibi durumlar yoktu. Karşı tarafa bulaştırmış olmaktan çok korkuyorum. Yaklaşık 20 gün oldu herhangi bir belirtisi yok onunla durumu paylaşmadım. Vicdan azabından ölüyorum ve eğer bulaşırsa diye kendimi çok kötü hissediyorum. Ona bulaştırmış olma ihtimalim var mı? Korunduk dediğim gibi varsa da yüzde kaç ihtimal bulaşır yardımcı olursanız çok sevinirim. Kadın taraf olduğım için erkeğe geçme olasılığının biraz daha düşük olduğu söyleniyor.Haftalardır gözüme uyku girmiyor bulaştırmış mıyımdır?

Benim 2 farklı kadınla ilişkşm oldu lezyon yokken ikisinde de herhangi bir problem görülmedi henüz ilişkiye gireli de baya oldu3-4 ay kendilerine söylemiştim zaten durumu. Kabul edip yaptık ve şuan hiç bir problem yok onlarda

(26-10-2025, Saat: 12:10)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulaşmış olsa çoğunlukla 3 güne hasta olur lezyon çıkarırdı. Takmayın böyle kafanıza kendinize yazik ediyorsunuz. Bu kadar takıp üzülürseniz de atak yaşama şansınız daha fazla stresten üzüntüden.

Evet valtrex bulaşmayı azaltır, tamamen engellemez ama.

Daha önce bir tedavi görmedim. Doktorum çok ilgisizdi bir sefer atak yaşadım şiddetli olarak o zaman doktora gitmiştim. Bana karşı tavrı çok çirkindi ve biraz travmatik olduğu için tekrar doktora gidemedim, gittiğim doktorda bir tedavi önermedi zaten. Tamamen tedavisi olmadığı için hayat boyunca bu virüsü taşıyacağımı söyledi.Genel olarak yememe içmememe ve bağışıklığımı yüksek tutmaya dikkat ediyorum. Uzun süre atak geçirmediğim oldu. Tekrar bir doktora gidip daha düzenli bir tedavi görmek istiyorum. Ama o ilişki esnasında herhangi bir ilaç kullanmıyordum. Sadece dediğim gibi çok uzun zamandır lezyonum yoktu ve korunduk o esnada gerçekten uzun süredir aklımda olan bir durum değildi. Bir belirtisi olsa eminim söylerdi 20 gün falan oldu herhangi bir belirtisi yok. Tek temasta lezyonsuz ve korunarak ilişkide bulaşma ihtimali düşük mü? Ne yapacağım bilmiyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum her sabah ve her akşam aklımda bunlar var sadece psikolojik olarak hiç iyi değilim. Bir nebze de olsa kendimi rahatlatmaya çalışıyorum forumlarda vs.

(26-10-2025, Saat: 13:25)Abrts5694 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce bir tedavi görmedim. Doktorum çok ilgisizdi bir sefer atak yaşadım şiddetli olarak o zaman doktora gitmiştim. Bana karşı tavrı çok çirkindi ve biraz travmatik olduğu için tekrar doktora gidemedim, gittiğim doktorda bir tedavi önermedi zaten. Tamamen tedavisi olmadığı için hayat boyunca bu virüsü taşıyacağımı söyledi.Genel olarak yememe içmememe ve bağışıklığımı yüksek tutmaya dikkat ediyorum. Uzun süre atak geçirmediğim oldu. Tekrar bir doktora gidip daha düzenli bir tedavi görmek istiyorum. Ama o ilişki esnasında herhangi bir ilaç kullanmıyordum. Sadece dediğim gibi çok uzun zamandır lezyonum yoktu ve korunduk o esnada gerçekten uzun süredir aklımda olan bir durum değildi. Bir belirtisi olsa eminim söylerdi 20 gün falan oldu herhangi bir belirtisi yok. Tek temasta lezyonsuz ve korunarak ilişkide bulaşma ihtimali düşük mü? Ne yapacağım bilmiyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum her sabah ve her akşam aklımda bunlar var sadece psikolojik olarak hiç iyi değilim. Bir nebze de olsa kendimi rahatlatmaya çalışıyorum forumlarda vs.

Doktorunuzu değiştirin gidin doktor a şuan ömür boyu taşıyacağız gibi görünüyor. Kötü bi hastalık değil bizimkisi dudaktakinin genitali. Bulaş olmamıştır diye düşünüyorum. Az önce de yazdım farklı bir yoruma ben iki kadınla farklı zamanlarda oldum fakat herhangi bir geri bildirim almadım. Onlar bunu biliyorlardı bu arada. İletişimim de hala olduğu için biliyorum geçmediğini ama söylemenizde fayda var bi ilişki durumunda tek gece de olsa

Başka doktoru da deneyebilirsiniz baskilama tedavisi verebilir valtrex ile. Dedigim gibi cok buyuk ihtimal bulaşmamıştır zaten takmayın kafaya 20 gün olmus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi