25-10-2025, Saat: 18:40
Merhabalar, iki sene önce ilk atağımı yaşadım kimden nasıl bulaştı bilmiyorum fakat il atağım esnasında 1 senelik bir ilişkim vardı. İlişkimde eğer ondan almadıysam 3 senelik birlikteliğimizde hiç karlı tarafa bulaştırmadım. Korunmasız ilişkilerimiz de oldu. Ayrıldıktan bir sene sonra kadar ilk defa farklı biriyle ilişkim oldu. İlişki sırasında aktif lezyonum yoktu uzun zamandır da hiç atak geçirmediğim için aklımda olan bir durum değildi. Karşı tarafla korunarak ilişkiye girdik ve ilişki tek seferdi o esnada bende aktif lezyon, batma gibi durumlar yoktu. Karşı tarafa bulaştırmış olmaktan çok korkuyorum. Yaklaşık 20 gün oldu herhangi bir belirtisi yok onunla durumu paylaşmadım. Vicdan azabından ölüyorum ve eğer bulaşırsa diye kendimi çok kötü hissediyorum. Ona bulaştırmış olma ihtimalim var mı? Korunduk dediğim gibi varsa da yüzde kaç ihtimal bulaşır yardımcı olursanız çok sevinirim. Kadın taraf olduğım için erkeğe geçme olasılığının biraz daha düşük olduğu söyleniyor.Haftalardır gözüme uyku girmiyor bulaştırmış mıyımdır?