Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Velp Tablet Kullanım Süresi ve Ürik Asit Etkisi Hakkında Deneyimler

Merhaba, doktorum bana iki hafta aralıklarla toplamda 3 ay kullanmam için velp tablet verdi. Fakat 3 ay fazla olmaz mı? Ürik asidi yükselttiğini okudum. Ben iki kutu kullanıp duruma bakayım diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp bitiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ne kadar kullandığı konusunda?

Ek Bilgiler: İlaç kullanımında doktorun önerdiği süreye uymak önemlidir. Doktorunuz ilacı reçete ederken sağlık durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı dikkate almıştır. İlacı erken bırakmak veya dozu değiştirmek tedavinin etkinliğini azaltabilir. Yan etkiler konusunda endişeleriniz varsa mutlaka doktorunuza danışın. Ayrıca, ürik asit seviyeleri hakkında bilgi almak için doktorunuz gerekli testleri isteyebilir. Unutmayın, bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(25-12-2024, Saat: 20:17)carolgolden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, doktorum bana iki hafta aralıklarla toplamda 3 ay kullanmam için velp tablet verdi. Fakat 3 ay fazla olmaz mı? Ürik asiti yükselttiğini okudum. Ben iki kutu kullanıp duruma bakayım diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp bitiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ne kadar kullandığı konusunda?

Ben kullandım bı faydasını görmedim.Sizi bilemem

(26-12-2024, Saat: 10:52)mutsuzpanda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kullandım bı faydasını görmedim.Sizi bilemem

Siz 3 kutu mu kullanmıştınız?

(26-12-2024, Saat: 23:27)carolgolden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz 3 kutu mu kullanmıştınız?

Hayır tek kutu verdi önce.Bayagi ağır bir ilaç.O dönem iyi geldi fakat kalıcı bir çözüm değil bence velp.Valtrexin daha güçlü hali gibi.İlaçlardan çok fazla verim alamıyorum ben kişiden kişiye değişir ilaçlarla atak süresini çok fazla uzatan kişiler de var.Cok garip ama ben ne zaman kafama taksam cikiyor ne zaman takmazsam eğer hayatımda daha önemli sorunlarım varsa çıkmıyor Big Grin

(25-12-2024, Saat: 20:17)carolgolden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, doktorum bana iki hafta aralıklarla toplamda 3 ay kullanmam için velp tablet verdi. Fakat 3 ay fazla olmaz mı? Ürik asiti yükselttiğini okudum. Ben iki kutu kullanıp duruma bakayım diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp bitiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ne kadar kullandığı konusunda?

Merhaba bende kullandım 2 kutu günlük 4 veya 6  adet olacak şekilde faydasını görmedim kullandığım sürede atak yaşamadım sonrası yine aynı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Velp Tablet Kullanan Var mı? Herpes ve HPV Tedavisinde Yeni Umut Ozgurb 125 55,185 10-03-2026, Saat: 16:38
Son Yorum: Papo23
Shocked Herpes Ataklarından Kurtulma: Valtrex Baskılama Tedavisi ve Deneyimler kadirm 7 1,743 06-09-2025, Saat: 21:13
Son Yorum: Aysell
Exclamation Genital Uçuk Vücutta Başka Yerde Çıkar mı? Deneyimler Gülsümm 2 1,128 17-07-2025, Saat: 08:06
Son Yorum: Aysell
  Herpes İçin Bitkisel Tedavi: İbrahim Gökçek ve Bentonit Hakkında Bilgi ...mda... 0 1,188 09-05-2024, Saat: 11:49
Son Yorum: ...mda...
  Asiviral Krem Kullanımı ve Yan Etkileri: Deneyimler ve Alternatif Çözümler ghost1907 6 2,415 20-03-2024, Saat: 17:45
Son Yorum: Haldun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi