Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Herpes Aşı Çalışmaları: Umut Var mı? Son Gelişmeler
Konu Güncel Özeti: Konuyu başlatan kullanıcı, genital herpes aşı çalışmalarının durumunu ve umut olup olmadığını sormaktadır. İlk yanıtta bir kullanıcı, aşının bir an önce çıkmasını dilediğini ancak zor göründüğünü belirtmiştir. Bir başka kullanıcı, 21. yüzyılda bu kadar zor olmaması gerektiğini ifade etmiştir. Üçüncü yanıt, çalışmaların devam ettiğini, en erken 2023-2024'te çıkabileceğini, BioNTech ve Çin'de gelişmeler olduğunu, mRNA teknolojisiyle umut verici ilerlemeler kaydedildiğini, stres ve şekerden uzak durulması gerektiğini söylemiştir. Dördüncü yanıt, tedavi bilgisi olursa paylaşılmasını rica etmiş ve telefon numarasını yazmıştır. Beşinci yanıt, acele edilmemesi gerektiğini, tedavinin 10-100 yıl sürebileceğini, beklentiye girilmemesini tavsiye etmiştir. Altıncı yanıt, GoodRX'ten bir haber linki paylaşmış ve rahatlatıcı olduğunu belirtmiştir. Son yanıt ise teşekkür ederek, bazılarının hala bu durumu kabullenmeye çalıştığını ifade etmiştir. Genel tartışma, henüz piyasada bir aşı olmadığı ancak umut verici gelişmeler yaşandığı yönündedir. Hastalar sabırlı olmayı ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını sürdürmeyi önermektedir.

Herpes aşılarını takip eden var mı, ne durumda, umut var mı arkadaşlar?

Ek Bilgiler:

Herpes Aşı Çalışmalarında Son Durum

Dünya genelinde birçok aşı adayı klinik denemelerde ilerlemektedir. Özellikle mRNA teknolojisi, COVID-19 aşısındaki başarısının ardından herpes için de umut vadetmektedir. BioNTech ve diğer biyoteknoloji şirketleri, hem tedavi edici hem de koruyucu aşılar üzerinde çalışmaktadır. Çin'de de alternatif yaklaşımlar test edilmektedir. Ancak kesin bir çıkış tarihi vermek zordur; uzmanlar 2024-2025 yılları arasında bir lansman olabileceğini öngörmektedir.

Hastalarla paylaşılan deneyimler, stres ve şeker tüketiminin atakları tetikleyebileceğini göstermektedir. Bu nedenle sağlıklı yaşam alışkanlıkları önemlidir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

İnşallah bir an önce çıkar.
Ama zor gibi gözüküyor.

(25-07-2022, Saat: 21:34)izmitli41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herpes aşılarını takip eden var mi ne durumda umut var mi arkadaslar

Gerçekten artık 21.yy da bu kadar zor olmamalı….

Çalışmalar devam ediyor, en kısa sürede çıkacağını ümit ediyorum.. En erken 2024-23'de olabilir. Biontech çalışmalara başladı, Çin'de gelişmeler var, olumlu neticelenecek gibi. mRNA teknolojisiyle gelişmeler oluyor. Kısacası bu psikolojiyle yaklaşın bu hastalığa ve stresten en önemlisi şekerden uzak durun. Çünkü şeker'in tetiklediğini düşünüyor ve seziyorum. Keza lezyon oluşumunda da etkisinin olduğunun kanısındayım.

Şimdi bir tarif vereceğim.

21 gün brokoli kürü yapmayı öneriyorum. Akabinde her gün 1 limon suyu içmelisiniz.

100 gram brokoli'de ortalama 100mg C vitamini değeri var. 1 limonda ise ortalama 50 mg C vitamini bulunuyor.

Kürün uygulanma tarifi:
250 gram brokoloyi ve 1 litre suyu (içme suyu) bir tencerenin içerisine dökün. Akabinde kaynamaya bırakın. Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika bekletin. Ardından ocağı kapatıp dinlenmesine (soğumasına bırakın)

Bu suyu iki bardak olacak şekilde bölün. 1 bardağını sabah aç karna için. Diğer bardağı ise aynı şekilde diğer sabah olacak şekilde tüketin. Geri kalan suyu ise herpes çıkan yerinize pamuklarla pres yapın. Yaptığınız her pamuklu dokunuşu çöpe atıp, yenisiyle pres yapın.

Yani dokundurduğunuz pamuğu farklı bir bölgeye asla temas ettirmeyiniz. Her bir pamuk her bir bölge olarak düşünebilirsiniz. Bunu bu şekilde 21 gün ara vermeden yapınız.

Ardından; hem bağışıklığınızın güçlenmesi hem de herpesle mücadele de daha hızlı ve verimli sonuç alacağınıza inanıyorum. ABD tarafında brokoli tarlaları 1970'lerde fazlasıyla vardı ve onlar brokoliye yatırım yapıyorlardı. Denemekten zarar gelir mi hayır? Bilim'de hiçbir şeyin %100 garantisi yoktur!

Bunun haricinde not olarak: Bu brokoli kürünü yaparken; portakal, çikolata tüketmemeye özen gösterin.

Daha sonra? 21 gün'den sonra ara verip 3 ay kullanmayın. Günlük 1 limondan fazla tüketimde sağlamayın. Limonda bildiğimiz üzere asit vardır. Mide için de çok olumlu değildir. O yüzden bunları gözeterek ilerleme kaydedebilirsiniz.

Ben denedim, olumlu sonuç aldım. Umarım sizlerde bu sonuçlarla yüzleşirsiniz.

Ek-düzenleme: sık orgazm'da lezyon oluşumunu tetikliyor, çıkarma sıklığı artabiliyor.

(19-11-2022, Saat: 10:16)Umut07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyer bir tedavi bilgisi alırsanız lütfen bilgi verin05013784807

arkadaş o kadar acele etme tedavisi kimbilir ne zaman bulunur belki 10 belki 100 belki daha uzun . çıktı çıkıyor gibi beklenti içine girme kafayı bozarsın

https://www.goodrx.com/conditions/herpes...e-progress

Detaylı anlatım olmuş, 4 gün önce yayınlanmış bir haber , bilmedigimiz şeyler degl ama rahatlatıcı paylaşıyim dedim

Çok teşekkürler, sonuçta bazılarımız hala yolun başında. kabullenmeye çalışıyoruz bu durumu.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital Herpes Tedavisinde Psikiyatrist ve İlaç Kullananların Deneyimleri cipiaresss 2 592 30-06-2026, Saat: 19:17
Son Yorum: patates
  ASİRAX / ASİMPLEX Enjeksiyon: Genital Uçukta Damar Yolu Kullanımı kadirm 8 2,100 13-04-2026, Saat: 23:39
Son Yorum: cipiaresss
  Genital Herpes Tedavisi: Ozon ve Biorezonans Deneyimleri jimmmy 662 345,292 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
  Genital Herpes ve Sigara: Deneyimler ve Etkileri Aysell 7 2,000 21-09-2025, Saat: 23:35
Son Yorum: mutsuzpanda
  Genital Herpes Dudak Uçuğunu Tetikler mi? Hüseyin 8 2,206 24-08-2025, Saat: 20:41
Son Yorum: Hüseyin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi