Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küba aşısı HEBERTRANS labolife 2herp
(23-02-2026, Saat: 20:58)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İbrahim bey bu aşının gercekten herpese faydası olduğu kanıtlanmış birşey mi

Öyle olsa herkes alır

Merhabalar,
Aşının üreticisi olan Küba GENETİK MÜHENDİSLİK VE BİYOTEKNOLOJİ MERKEZİ’nin Hebertrans Aşısına dair çalışmaları inceleyebilirsiniz. Kesin çözüm yada kesin tedavi cevabını verme yetkim
yok. Sadece belirli hastalıklarla ilgili olarak başarılı ve olumlu sonuçlar gösteren bilimsel çalışmalar mevcut.

https://www.cigb.edu.cu/en/product/hebertrans-2/

(23-02-2026, Saat: 20:49)İbrahim Ş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Şüpheli hasta, rumuzunuzda hayata ve insanlara şüpheyle baktığınız anlaşılabiliyor. Bana ve işime dair hiç bir şey fikrin yok. Beni Dolandırıcılıkla itham ettiniz. Araştırırsan şüphelerin ortadan kalkacaktır. Kimse kimseyi dolandırmacak. şüphe etme lütfen. İyi akşamlar
Hadi hadi geç bunları. Gidin başka insanların hayalleriyle oynayın şurda hastalıkla uğraşıyorlar bir de sizle uğraşacaklar. Bari biraz özen ver senaryona inandırıcı olsun. Zekanız ne sizin ya cocuk mu kandırıyorsunuz

sen ne kadara getiriceksin ibrahim ş

(Dün, Saat: 00:10)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hadi hadi geç bunları. Gidin başka insanların hayalleriyle oynayın şurda hastalıkla uğraşıyorlar bir de sizle uğraşacaklar. Bari biraz özen ver senaryona inandırıcı olsun. Zekanız ne sizin ya cocuk mu kandırıyorsunuz

Şüpheli hasta, kelimelerini kullanırken dikkat et. Kelimeler ve agız zana ait hitap ettiğin kişi benim. Ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum. Senin zekan kadar benim kariyerim ve yaşım var. Bir daha bu tür kelimeler duymayacağım senden….

(Dün, Saat: 00:10)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hadi hadi geç bunları. Gidin başka insanların hayalleriyle oynayın şurda hastalıkla uğraşıyorlar bir de sizle uğraşacaklar. Bari biraz özen ver senaryona inandırıcı olsun. Zekanız ne sizin ya cocuk mu kandırıyorsunuz

Şüpheli hasta, kelimelerini kullanırken dikkat et. Kelimeler ve agız zana ait hitap ettiğin kişi benim. Ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum. Senin zekan kadar benim kariyerim ve yaşım var. Bir daha bu tür kelimeler duymayacağım senden….

(Dün, Saat: 01:40)Can2616 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen ne kadara getiriceksin ibrahim ş

Merhaba Can Bey, öncelikle Sen değil sanırım  Siz diyecektiniz. Aşılarla ilgili olarak ise, aşılar istanbulda hazır şekilde ofisimizde mevcut. Talep ederseniz gelip inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi günler.

Önce Türkçe yazmayı becer ondan sonra kariyerim var gibi yalanların arkasına saklanırsın. Sen kimsin de kimi tehdit ediyorsun?
Ayrıca ilk mesajımda kimseyi belirtmedim dolandırıcı diye. Hemen siz atladınız ve üstünüze alındınız Big Grin 3 günlük hesap, taktikler hep aynı.

(Dün, Saat: 12:54)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önce Türkçe yazmayı becer ondan sonra kariyerim var gibi yalanların arkasına saklanırsın. Sen kimsin de kimi tehdit ediyorsun?
Ayrıca ilk mesajımda kimseyi belirtmedim dolandırıcı diye. Hemen siz atladınız ve üstünüze alındınız Big Grin 3 günlük hesap, taktikler hep aynı.
Siz orda şüpheli olarak kalmaya devam edin ✌️

(Dün, Saat: 09:57)İbrahim Ş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Can Bey, öncelikle Sen değil sanırım  Siz diyecektiniz. Aşılarla ilgili olarak ise, aşılar istanbulda hazır şekilde ofisimizde mevcut. Talep ederseniz gelip inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi günler.

Aferin, böyle sökülmeye başla. Ne halt olduğun ortaya çıkıyor ibrahim

Bu adama zaten inanan varsa dolandırılsın, hiç yazmana bile gerek yok. Yapay zeka ve internet elinin altında olan insan bu tarz umut tacirlerine inanıyorsa ohhooo...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zona ve su çiçeği aşısı dodanby 5 1,180 09-06-2025, Saat: 23:25
Son Yorum: Kızılejder
  Zostavax Aşısı Hakkında NarPnr 4 5,104 16-10-2021, Saat: 09:51
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi