Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küba aşısı HEBERTRANS labolife 2herp
(01-10-2025, Saat: 17:04)Nostresnoherpes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Stres yapmasaniz çok derine inmeseniz atak gecirmezsiniz macera arıyorsunuz

Güvenli birşey olsa programlar çoğu ülke

Kişiden kişiye değişen birsey bu ortada hicbirsey yokken bjle aniden atak geçiriyorsun ayrıca bazı kişilerde genital lezyondan daha farklı sorunlarda ortaya çıkabiliyor

(01-10-2025, Saat: 18:21)Elegante Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben alırım küba'ya gidip gelme daha pahalı

Mantıklı

(06-09-2025, Saat: 21:12)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu aşıyı yaptıran varmı türkiyeyede getirtebiliyormuşuz ufaktan bı araştırma yaptım 

Genital organlarda, yüzde ve diğer bölgelerde sık tekrarlayan herpes bulunan hastalar üzerinde yapılan pilot çalışma sırasında, 6 hafta boyunca Hebertrans uygulandıktan sonra, görülme süresi 1-5 güne düşmüş, gözlem yılı boyunca nüksler ortadan kalkmış (%28) ve azalmış (%43) olmuştur. Tüm vakalarda klinik tablo artık çok ciddi değildi. Bu sonuç kontrollü kör çalışma ile kanıtlanmıştır. 18 haftalık tedaviden sonra nükslerde ve lezyonların süresinde önemli bir azalma meydana geldi. 18 ay sonra, Hebertrans alan hastalar tamamen iyileşmiş (%67) veya durumları iyileşmiştir (%33). Tekrarlayan enfeksiyonlu mukoza herpesi ve hücre immün yetmezliği olan çocuklarda, Herbertrans kullanımının lezyonların iyileşme süresini kısaltmada, nüks sayısını azaltmada ve hücre immünite göstergelerinin normale dönmesinde veya iyileştirilmesinde başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, herpes meningoensefalitinin ciddi vakalarının tedavisinde de ilerleme kaydedilmiştir. Herpes keratitinde, kör çalışmada Hebertrans'ın antiviral tedaviyle birlikte düzenli kullanımı, komplikasyonların (üveit, kornea distrofisi) ortaya çıkma sıklığında azalma (p≤0,008) ve lezyonların iyileşme süresinde kısalma (p ≤0,002) sağlad 

Yüzde 67 tamamen iyilesme güzel bir yüzde bence ve hep şunu merak ediyorum hani bu hastalığa sahip olanların çoğu ya ömründe birkez uçuk çıkarıyor yada farkında bile deği.peki neden bizim ki böyle ayda bir çıkıyor bende bunu hücresel bağışıklık mı zayıf yada ne bilim işte 
BİDE BU LABOLİFE 2HERP VAR oda baya iddalı duruyor bunlardan kullanan bu işi kökten çözen yani uzun süredir lezyon çıkarmayan yokmu 1 sene 2 sene

(06-09-2025, Saat: 21:12)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu aşıyı yaptıran varmı türkiyeyede getirtebiliyormuşuz ufaktan bı araştırma yaptım 

Genital organlarda, yüzde ve diğer bölgelerde sık tekrarlayan herpes bulunan hastalar üzerinde yapılan pilot çalışma sırasında, 6 hafta boyunca Hebertrans uygulandıktan sonra, görülme süresi 1-5 güne düşmüş, gözlem yılı boyunca nüksler ortadan kalkmış (%28) ve azalmış (%43) olmuştur. Tüm vakalarda klinik tablo artık çok ciddi değildi. Bu sonuç kontrollü kör çalışma ile kanıtlanmıştır. 18 haftalık tedaviden sonra nükslerde ve lezyonların süresinde önemli bir azalma meydana geldi. 18 ay sonra, Hebertrans alan hastalar tamamen iyileşmiş (%67) veya durumları iyileşmiştir (%33). Tekrarlayan enfeksiyonlu mukoza herpesi ve hücre immün yetmezliği olan çocuklarda, Herbertrans kullanımının lezyonların iyileşme süresini kısaltmada, nüks sayısını azaltmada ve hücre immünite göstergelerinin normale dönmesinde veya iyileştirilmesinde başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca, herpes meningoensefalitinin ciddi vakalarının tedavisinde de ilerleme kaydedilmiştir. Herpes keratitinde, kör çalışmada Hebertrans'ın antiviral tedaviyle birlikte düzenli kullanımı, komplikasyonların (üveit, kornea distrofisi) ortaya çıkma sıklığında azalma (p≤0,008) ve lezyonların iyileşme süresinde kısalma (p ≤0,002) sağlad 

Yüzde 67 tamamen iyilesme güzel bir yüzde bence ve hep şunu merak ediyorum hani bu hastalığa sahip olanların çoğu ya ömründe birkez uçuk çıkarıyor yada farkında bile deği.peki neden bizim ki böyle ayda bir çıkıyor bende bunu hücresel bağışıklık mı zayıf yada ne bilim işte 
BİDE BU LABOLİFE 2HERP VAR oda baya iddalı duruyor bunlardan kullanan bu işi kökten çözen yani uzun süredir lezyon çıkarmayan yokmu 1 sene 2 sene

Merhabalar, Hebertrans Küba Sağlık Bakanlığının özel izniyle temin edilir ve özel taşıma çantasıyla 2 ile 8 derece arasında taşınabilir. Bu nedenle temini zordur. Fakat özel taşıma çantalarıyla tedarik edilebiliyor.

Merhabalar, Hebertrans Küba Sağlık Bakanlığının özel izniyle temin edilir ve özel taşıma çantasıyla 2 ile 8 derece arasında taşınabilir. Bu nedenle temini zordur. Fakat özel taşıma çantalarıyla tedarik edilebiliyor.

Türkiye'de birkaç aracı firma var 6-10 bin dolar arası istiyorlar bu aşıyı getirmeye aman dikkatli olsun asi yaptıracak olanlar kubaya gidip yaptırmak daha uygundur tabiki önce araştırılmalı uzman tavsiyesi alınmalı

(20-02-2026, Saat: 21:17)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye'de birkaç aracı firma var 6-10 bin dolar arası istiyorlar bu aşıyı getirmeye aman dikkatli olsun asi yaptıracak olanlar kubaya gidip yaptırmak daha uygundur tabiki önce araştırılmalı uzman tavsiyesi alınmalı

Hebertrans 25 doz olan ve her hafta düzenli olarak aynı gün uygulanan bir aşı. Uygulama süresi Tam 6 ay sürüyor. Kübaya uçak bileti, konaklama, transfer, Klinik muayene kaydı aşı ücreti zaten 6 bin usd’yi buluyor ve geçiyor.

Sık sık Küba’ya seyahat ediyorum. Son seyahatimde 2 kutu Hebertrans 25 adetli kutu getirdim. Talep eden varsa iletişime geçebilir.

İşe yarıyor mu bu madem yarıyorsa millet niye aşı aşı diye ağlıyor

Yeni dolandırıcımız hayırlı olsun arkadaşlar. Keşke biraz emek gösterseniz çok basit duruyor taktikleriniz

(23-02-2026, Saat: 17:06)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni dolandırıcımız hayırlı olsun arkadaşlar. Keşke biraz emek gösterseniz çok basit duruyor taktikleriniz

Merhaba Şüpheli hasta, rumuzunuzda hayata ve insanlara şüpheyle baktığınız anlaşılabiliyor. Bana ve işime dair hiç bir şey fikrin yok. Beni Dolandırıcılıkla itham ettiniz. Araştırırsan şüphelerin ortadan kalkacaktır. Kimse kimseyi dolandırmacak. şüphe etme lütfen. İyi akşamlar

İbrahim bey bu aşının gercekten herpese faydası olduğu kanıtlanmış birşey mi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zona ve su çiçeği aşısı dodanby 5 1,180 09-06-2025, Saat: 23:25
Son Yorum: Kızılejder
  Zostavax Aşısı Hakkında NarPnr 4 5,104 16-10-2021, Saat: 09:51
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi