Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küba aşısı HEBERTRANS labolife 2herp
(13-09-2025, Saat: 10:14)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hacım yazdim ya 1 kere kullandım diye oda ilk çıktığında şubattan beri cikmiyor yazdim ilac kullanmadım

Şanslısın benim için lezyon yoksa sorun yok şahsen ben bu şekilde düşünüyorum sinirlerde yerleşir kalirmiş flan hikaye benim için ben sadece bu yaraları görmek istemiyorum

(13-09-2025, Saat: 12:07)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şanslısın benim için lezyon yoksa sorun yok şahsen ben bu şekilde düşünüyorum sinirlerde yerleşir kalirmiş flan hikaye benim için ben sadece bu yaraları görmek istemiyorum

Bilmiyorum bana oyle geliyor ki bu bagisiklik bana gore herseyi yenebilir sinire yerleşiyor falan hikaye geliyor banada birçok hastalık için bunu dediler tamamen kaliyor falan sonradan dediler ki oyle bir durum yokmus yeniyormus vücut 1 kac arkadasla konuştum 2 sene çıkmayan varmış bence ben inanıyorum bu tamamen bitiyor yada bagisiklik ciktigi yeri tıkıyor falan bana oyle geliyor yani

(13-09-2025, Saat: 12:40)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmiyorum bana oyle geliyor ki bu bagisiklik bana gore herseyi yenebilir sinire yerleşiyor falan hikaye geliyor banada birçok hastalık için bunu dediler tamamen kaliyor falan sonradan dediler ki oyle bir durum yokmus yeniyormus vücut 1 kac arkadasla konuştum 2 sene çıkmayan varmış bence ben inanıyorum bu tamamen bitiyor yada bagisiklik ciktigi yeri tıkıyor falan bana oyle geliyor yani
Daha hastalığı teşhis edecek doğru düzgün bir testleri bile yok sahtekar bunların hepsi testler bı negatif bir pozitif çıkıyor uçuk olan insanların bazıları hiç uçuk çıkarmıyorsa demekki bağışıklik herşeyi yenebilir su çiçeğide omurgada sinirlerde kaliyo diyorlar hpv hsv zona su çiçeği ona tedavisi yok diyorlar da bakacaz Allah büyük

herbtrans kullanıpta yorum gönderene raslamadım zannedersem 5 senedir var nasıl olsa yorum olurdu küba sağlık gibi siteler onbin euro istiyorlar 18 doz için daha ziyede bu kanser için kullanılıyor sırbistanda bir kılınıktede uyguluyorlar orda çok daha ucuz oldugunu düşünüyorum

(15-09-2025, Saat: 01:06)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herbtrans kullanıpta yorum gönderene raslamadım zannedersem 5 senedir var nasıl olsa yorum olurdu küba sağlık gibi siteler onbin euro istiyorlar 18 doz için daha ziyede bu kanser için kullanılıyor sırbistanda bir kılınıktede uyguluyorlar orda çok daha ucuz oldugunu düşünüyorum

Bencede orda daha ucuz Peki Ne dersin sence işe yararmı atak önlermi

yüzde 67 önlüyor diyor ilacı kullanırkenmi yoksa ömür boyumu bence ilacı kullanırken önlüyordur ömür boyu olup olmadıgını herbtrans sitesinde tlf numarası var ingilizce bilen arkadaşlar görüşüp bilgi alsada bizede iletse

(15-09-2025, Saat: 01:21)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yüzde 67 önlüyor diyor ilacı kullanırkenmi yoksa ömür boyumu bence ilacı kullanırken önlüyordur ömür boyu olup olmadıgını herbtrans sitesinde tlf numarası var ingilizce bilen arkadaşlar görüşüp bilgi alsada bizede iletse
Etki kalıcılığı: Tedavi sonrası immün yanıt aylarca (en az 18 ay) sürebilir, relapsları azaltır. Ancak kronik herpes virüsü (HSV) latent (uykuda) kalabildiği için, etki kalıcı olmayabilir; periyodik tekrar tedavisi gerekebilir. Yan etkiler minimaldir (enjeksiyon yerinde hafif kızarıklık, 1-2 gün sürer).

Aşıları olduktan sonra bağışıklığın tam yanıt vermesi 18 ay sürüyormuş. Tam etkisi ne kadar sürer kişiden kişiye göre değişir diyor. Benim tahminim 3-5 yıl güzel etki gösterir bu aşı.

https://www.cubamedic.net/en/ sırbistanda cuba medic şubesi mail atan arkadaşlar oldu dönüş yapmadılar tlf var fiyat alabilen arkadaşlar olursa bildirsinler sırbistana vize yok kübadan cok daha yakın maliyet öğrenelim

Hebertrans Hakkında Bilgilendirme

Merhaba,

Hebertrans ilacını herpes tedavisinde kullanan hastalarımız bulunmaktadır.
Ödeme tamamlandıktan sonra ilaç Küba’dan temin edilmekte ve İstanbul’da teslim edilmektedir.

Tedavi planı:

Toplam 16 doz (3 aylık tedavi)

1. ay: 8 doz

2. ve 3. aylar: 8 doz

İstanbul teslim fiyatı: 6.500 €.
Bir sitenin bana yazdığı ve herpes ile ilgili hiçbir bilimsel konuşma yok,hemen satayım derdindeler ilacı kesin getirirlermi meçhul dikkatli olalım lütfen

Yani Küba’da 15 dolar olan aşıya 6500 Euro çok ilginç Küba’ya gidip aşı olmak daha mantıklı hem Kübayı görüp gezmiş oluruz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zona ve su çiçeği aşısı dodanby 5 953 10-06-2025, Saat: 00:25
Son Yorum: Kızılejder
  Zostavax Aşısı Hakkında NarPnr 4 4,811 16-10-2021, Saat: 10:51
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi