Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küba Aşısı Hebertrans ve Labolife 2herp ile Herpes Tedavisi Mümkün mü? Deneyimle
Konu Güncel Özeti: Konu başlatıcı, Küba'da geliştirilen Hebertrans aşısı ve Hollanda menşeli Labolife 2herp haplarının herpes tedavisindeki etkinliğini sorgulamış ve Türkiye'ye getirilip getirilemeyeceğini sormuştur. İlk mesajda pilot çalışma sonuçları paylaşılmış, yüksek iyileşme oranlarından bahsedilmiştir. Bazı kullanıcılar bu tedavilere ilgi göstermiş, getirtme konusunda yardım teklif etmiştir. Diğer kullanıcılar ise bu ürünlerin bilimsel olarak kanıtlanmadığını, etkili bir aşı olmadığını savunmuştur. Tartışma ilerledikçe kullanıcılar kişisel deneyimlerini ve araştırmalarını paylaşmış, bazıları yan etki ve dozaj bilgisi talep etmiştir. Bir kullanıcı, Hebertrans'ın bağışıklık sistemini uyardığını ancak kesin bir tedavi olmadığını belirtmiştir. Başka bir kullanıcı, 2026 yılı sonunda çıkması beklenen Pritelivir ilacından bahsetmiştir. Sonuç olarak, ortak bir görüşe varılamamış, ancak çoğu kullanıcı mevcut tedavilerden memnun olmadığını ve yeni seçenekler aradığını ifade etmiştir. Konu, bir kullanıcının doktora gideceğini belirterek sonlanmıştır.

Arkadaşlar bu aşıyı yaptıran var mı? Türkiye'ye de getirtebiliyor muyuz? Ufaktan bir araştırma yaptım. Genital organlarda, yüzde ve diğer bölgelerde sık tekrarlayan herpes bulunan hastalar üzerinde yapılan pilot çalışma sırasında, 6 hafta boyunca Hebertrans uygulandıktan sonra, görülme süresi 1-5 güne düşmüş, gözlem yılı boyunca nüksler ortadan kalkmış (%28) ve azalmış (%43) olmuştur. Tüm vakalarda klinik tablo artık çok ciddi değildi. Bu sonuç kontrollü kör çalışma ile kanıtlanmıştır. 18 haftalık tedaviden sonra nükslerde ve lezyonların süresinde önemli bir azalma meydana geldi. 18 ay sonra, Hebertrans alan hastalar tamamen iyileşmiş (%67) veya durumları iyileşmiştir (%33). Tekrarlayan enfeksiyonlu mukoza herpesi ve hücre immün yetmezliği olan çocuklarda, Herbertrans kullanımının lezyonların

Ek Bilgiler: Herpes simpleks virüsü (HSV) vücutta ömür boyu kalır, ancak antiviral ilaçlar atak sıklığını ve şiddetini azaltabilir. Yaygın tedaviler arasında asiklovir, valasiklovir ve famsiklovir bulunur. Hebertrans ve Labolife 2herp gibi ürünler henüz birçok ülkede resmi olarak onaylanmamıştır ve kullanımları doktor kontrolünde olmalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, stres yönetimi, sağlıklı beslenme ve yeterli uyku herpes ataklarını azaltmaya yardımcı olabilir. Ayrıca, bazı kişilerde L-lisin, çinko ve probiyotikler gibi takviyeler faydalı olabilir, ancak bilimsel kanıtlar sınırlıdır. Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(13-09-2025, Saat: 11:07)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şanslısın benim için lezyon yoksa sorun yok şahsen ben bu şekilde düşünüyorum sinirlerde yerleşir kalirmiş flan hikaye benim için ben sadece bu yaraları görmek istemiyorum

Bilmiyorum bana oyle geliyor ki bu bagisiklik bana gore herseyi yenebilir sinire yerleşiyor falan hikaye geliyor banada birçok hastalık için bunu dediler tamamen kaliyor falan sonradan dediler ki oyle bir durum yokmus yeniyormus vücut 1 kac arkadasla konuştum 2 sene çıkmayan varmış bence ben inanıyorum bu tamamen bitiyor yada bagisiklik ciktigi yeri tıkıyor falan bana oyle geliyor yani

(13-09-2025, Saat: 11:40)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmiyorum bana oyle geliyor ki bu bagisiklik bana gore herseyi yenebilir sinire yerleşiyor falan hikaye geliyor banada birçok hastalık için bunu dediler tamamen kaliyor falan sonradan dediler ki oyle bir durum yokmus yeniyormus vücut 1 kac arkadasla konuştum 2 sene çıkmayan varmış bence ben inanıyorum bu tamamen bitiyor yada bagisiklik ciktigi yeri tıkıyor falan bana oyle geliyor yani
Daha hastalığı teşhis edecek doğru düzgün bir testleri bile yok sahtekar bunların hepsi testler bı negatif bir pozitif çıkıyor uçuk olan insanların bazıları hiç uçuk çıkarmıyorsa demekki bağışıklik herşeyi yenebilir su çiçeğide omurgada sinirlerde kaliyo diyorlar hpv hsv zona su çiçeği ona tedavisi yok diyorlar da bakacaz Allah büyük

herbtrans kullanıpta yorum gönderene raslamadım zannedersem 5 senedir var nasıl olsa yorum olurdu küba sağlık gibi siteler onbin euro istiyorlar 18 doz için daha ziyede bu kanser için kullanılıyor sırbistanda bir kılınıktede uyguluyorlar orda çok daha ucuz oldugunu düşünüyorum

(15-09-2025, Saat: 00:06)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herbtrans kullanıpta yorum gönderene raslamadım zannedersem 5 senedir var nasıl olsa yorum olurdu küba sağlık gibi siteler onbin euro istiyorlar 18 doz için daha ziyede bu kanser için kullanılıyor sırbistanda bir kılınıktede uyguluyorlar orda çok daha ucuz oldugunu düşünüyorum

Bencede orda daha ucuz Peki Ne dersin sence işe yararmı atak önlermi

yüzde 67 önlüyor diyor ilacı kullanırkenmi yoksa ömür boyumu bence ilacı kullanırken önlüyordur ömür boyu olup olmadıgını herbtrans sitesinde tlf numarası var ingilizce bilen arkadaşlar görüşüp bilgi alsada bizede iletse

(15-09-2025, Saat: 00:21)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yüzde 67 önlüyor diyor ilacı kullanırkenmi yoksa ömür boyumu bence ilacı kullanırken önlüyordur ömür boyu olup olmadıgını herbtrans sitesinde tlf numarası var ingilizce bilen arkadaşlar görüşüp bilgi alsada bizede iletse
Etki kalıcılığı: Tedavi sonrası immün yanıt aylarca (en az 18 ay) sürebilir, relapsları azaltır. Ancak kronik herpes virüsü (HSV) latent (uykuda) kalabildiği için, etki kalıcı olmayabilir; periyodik tekrar tedavisi gerekebilir. Yan etkiler minimaldir (enjeksiyon yerinde hafif kızarıklık, 1-2 gün sürer).

Aşıları olduktan sonra bağışıklığın tam yanıt vermesi 18 ay sürüyormuş. Tam etkisi ne kadar sürer kişiden kişiye göre değişir diyor. Benim tahminim 3-5 yıl güzel etki gösterir bu aşı.

https://www.cubamedic.net/en/ sırbistanda cuba medic şubesi mail atan arkadaşlar oldu dönüş yapmadılar tlf var fiyat alabilen arkadaşlar olursa bildirsinler sırbistana vize yok kübadan cok daha yakın maliyet öğrenelim

Hebertrans Hakkında Bilgilendirme

Merhaba,

Hebertrans ilacını herpes tedavisinde kullanan hastalarımız bulunmaktadır.
Ödeme tamamlandıktan sonra ilaç Küba’dan temin edilmekte ve İstanbul’da teslim edilmektedir.

Tedavi planı:

Toplam 16 doz (3 aylık tedavi)

1. ay: 8 doz

2. ve 3. aylar: 8 doz

İstanbul teslim fiyatı: 6.500 €.
Bir sitenin bana yazdığı ve herpes ile ilgili hiçbir bilimsel konuşma yok,hemen satayım derdindeler ilacı kesin getirirlermi meçhul dikkatli olalım lütfen

Yani Küba’da 15 dolar olan aşıya 6500 Euro çok ilginç Küba’ya gidip aşı olmak daha mantıklı hem Kübayı görüp gezmiş oluruz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Valtrex Baskılama Tedavisi Kullananların Deneyimleri kadirm 8 1,947 05-12-2025, Saat: 18:27
Son Yorum: husame
  Modoks Kullanımı Sonrası Mycoplasma Hominis Tedavisi Deneyimi Kızılejder 4 1,104 11-10-2025, Saat: 08:26
Son Yorum: Kızılejder
  Zona Aşısı Yaptırmalı mıyım? Deneyimler ve Öneriler dodanby 5 1,598 09-06-2025, Saat: 23:25
Son Yorum: Kızılejder
  Sülük Tedavisi Lezyon İçin Faydalı mı? Deneyimler Ahmet3434 3 1,478 24-12-2024, Saat: 19:36
Son Yorum: Can2616
  Herpes Virüsü Aşısı Çalışmaları Devam Ediyor: Son Gelişmeler Sunflower 10 3,819 15-08-2024, Saat: 06:09
Son Yorum: Suphelihasta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi