Yorumları: 152
Konuları: 2
(14-03-2025, Saat: 12:10)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Test nasıl olurda olduğu halde negatif çıkar anlam veremiyorum üzerinden kaç ay geçmiş en iyi testi yeterli sürede yaptırmışız ama negatif ortada bir sıkıntı var çözemiyoruz.
Buradaki herkes istediğini soyleyebilir bana ama,en az 2 kez test yaptırıp negatif sonuç alan hala ben herpesliyim ben neden negatifim diyenler hep kendini kandırıyor arkadaşlar teste güvenin defalarca test yaptırdığınızı söylüyorsunuz doğru mu yalan mı bilmiyorum test yaptırdığınızı söyleyenler sizlersiniz ama devamlı negatif alıyorsanız güvenin emin olun yok. Başka birşeylerin üstüne gidin buna takıntı yapıp hala b.. varmış gibi bunun uzerine gidiyorsunuz cidden sinirleniyorum artık hep aynı kişiler aynı konulardan bahsediyor tamam sizi de anlayabiliyorum ancak defalarca test yaptırdığınızı söylüyorsunuz ne istiyorsunuz negatif negatif negatif demekki yok ARKADAŞIM.
(14-03-2025, Saat: 15:16)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Samet bu dediğin sadece bende olsa sıkıntı bende derim haklısın derim ama burada benim gibi 4-5 tane kişi var hadi bende yok ta negatif çıkıyor diğerlerinde neden nasıl oluyorda negatif çıkıyor
Tüm hatalı testler sizin için özenle seçilip ayrıldığı ve denendiği içindir böyle devam.
Yorumları: 114
Konuları: 1
Rep Puanı:
6
Kan testleri yine de negatif gelebiliyor. Bilgili bir doktora sorarsan o da aynısını söyler hsvli olsan bile kan testin negatif gelebiliyor çok güvenilir değil. Tekte pozitif geldiniz diye herkeste durum böyle olacak değil.
Western blot testi yapılmalı. Ama yine de en garantisi pcr testidir. Yabancı forumları okursan yine bu bilgiye ulaşacaksın. Lezyondan sürüntüyle alınan pcr testin negatif geliyorsa, örnek de doğru zamanda alınmışsa, o zaman evet negatif derim.
(14-03-2025, Saat: 20:06)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kan testleri yine de negatif gelebiliyor. Bilgili bir doktora sorarsan o da aynısını söyler hsvli olsan bile kan testin negatif gelebiliyor çok güvenilir değil. Tekte pozitif geldiniz diye herkeste durum böyle olacak değil.
Western blot testi yapılmalı. Ama yine de en garantisi pcr testidir. Yabancı forumları okursan yine bu bilgiye ulaşacaksın. Lezyondan sürüntüyle alınan pcr testin negatif geliyorsa, örnek de doğru zamanda alınmışsa, o zaman evet negatif derim.
Siz satranç oynamaya devam edin cevap vermek istemiyorum.
Yorumları: 114
Konuları: 1
Rep Puanı:
6
Senin semptomlarını ve hikayeni bilmiyorum ama genital hsv1 olmuş olamaz mısın? Hem ağız bölgesine hem de genital bölgeye hsv1 bulaşmış olabilir