Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sadece Test yaptıranlar
Hsv2-Hsv1 testinizi temastan ne kadar süre sonra hangi labaratuvarda ve hangi yöntemle yaptırdınız. 
Bu konu başlığına sadece test yaptıranlar yorum yapar ve deneyimleri anlatırsa test ile ilgili insanların aklında fazla soru işareti kalmayacaktır.

(04-02-2025, Saat: 01:54)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv2-Hsv1 testinizi temastan ne kadar süre sonra hangi labaratuvarda ve hangi yöntemle yaptırdınız. 
Bu konu başlığına sadece test yaptıranlar yorum yapar ve deneyimleri anlatırsa test ile ilgili insanların aklında fazla soru işareti kalmayacaktır.

Benim üç senem dolacak her sene birer kere toplam üç kere test yaptirdim hepsi negatif çıktı.Bazen diyorum başka bir şey mi diye ama semptomlar çok benziyor.Onun dışında vajinal suruntu de alindi onda da bı şey cikmadi.Cok enteresan gerçi bu herpes muamma bir konu.

(04-02-2025, Saat: 01:54)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv2-Hsv1 testinizi temastan ne kadar süre sonra hangi labaratuvarda ve hangi yöntemle yaptırdınız. 

Bende şuanlık üç test hepsini farklı laboratuvarlarda yaptırdım bunlardan birincisini temastan 3 ay sonra ıgg ve ıgm, ikincisini  4 ay sonra ıgg ve ıgm, üçüncüsünü 6 ay sonra  ıgg, ıgm ve ıgg ıgm westr blot yöntemiyle yaptırdım hepsi negatif çıktı ama semptomlar kesinlikle hsv2 doktorların kesinlikle gözle teşhisine güvenmiyorum çünkü bana bir hastalık belirleyemediler

(05-02-2025, Saat: 01:25)mutsuzpanda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim üç senem dolacak her sene birer kere toplam üç kere test yaptirdim hepsi negatif çıktı.Bazen diyorum başka bir şey mi diye ama semptomlar çok benziyor.Onun dışında vajinal suruntu de alindi onda da bı şey cikmadi.Cok enteresan gerçi bu herpes muamma bir konu.

Hangi labaratuvarda yaptırdın

(05-02-2025, Saat: 10:27)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende şuanlık üç test hepsini farklı laboratuvarlarda yaptırdım bunlardan birincisini temastan 3 ay sonra ıgg ve ıgm, ikincisini  4 ay sonra ıgg ve ıgm, üçüncüsünü 6 ay sonra  ıgg, ıgm ve ıgg ıgm westr blot yöntemiyle yaptırdım hepsi negatif çıktı ama semptomlar kesinlikle hsv2 doktorların kesinlikle gözle teşhisine güvenmiyorum çünkü bana bir hastalık belirleyemediler

3. ayda Synova İzmir şubesi 4. Ayda Erbil tıp merkez Ankara 5.5 ayda düzen Lab İstanbul westr ve ıgg ıgm şeklinde testleri yaptırdım hepsi negatif sen hangi lablarda test yaptırdın. Pozitif sonuç alanlar hangi lablarda test yaptırıyor?

Arkadaşlar sizde içi sıvı dolu kabarcıklar oluşuyor mu nasıl bir şikayetiniz var her batma kaşınma herpes olmadığını biliyorsunuzdur umarım başka konular üzerine de gidebilirsiniz

(05-02-2025, Saat: 10:27)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende şuanlık üç test hepsini farklı laboratuvarlarda yaptırdım bunlardan birincisini temastan 3 ay sonra ıgg ve ıgm, ikincisini  4 ay sonra ıgg ve ıgm, üçüncüsünü 6 ay sonra  ıgg, ıgm ve ıgg ıgm westr blot yöntemiyle yaptırdım hepsi negatif çıktı ama semptomlar kesinlikle hsv2 doktorların kesinlikle gözle teşhisine güvenmiyorum çünkü bana bir hastalık belirleyemediler

Dostum ben medicanda muayene oldum doktora lezyon varken gittim baktı özel kamera ile inceledi bunlar hsv değil dedi tahriş olmuş vs geçiştirdi güvenmedim mavi laboratuvar gittim orada pozitif cıktı

(09-04-2025, Saat: 01:42)Kızılejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum ben medicanda muayene oldum doktora lezyon varken gittim baktı özel kamera ile inceledi bunlar hsv değil dedi tahriş olmuş vs geçiştirdi güvenmedim mavi laboratuvar gittim orada pozitif cıktı

Peki temastan ne kadar süre sonra yaptırdınız ? Igm mi yoksa igg mi pozitif çıktı  ?

(23-02-2025, Saat: 21:53)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

(23-02-2025, Saat: 22:21)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sizde içi sıvı dolu kabarcıklar oluşuyor mu nasıl bir şikayetiniz var her batma kaşınma herpes olmadığını biliyorsunuzdur umarım başka konular üzerine de gidebilirsiniz

Genellikle çoğunluğun sıkıntısı defaten tesler yapılsada negatif lakin batma yanma kaşıntı elektriklenme hissi. Senin dediğin gibi herpes değilse sadece bilgi amaçlı bu belirtileri yapacak hastalık türleri nelerdir. Zaten durum ortada her doktor herpes konusunda aynı bilgiye sahip değil. Belki senin bildiklerin başkası için tedavi yol izleme konusunda umut kaynağı olur

Merhaba bundan 6-7 ay önce cybh testimi galen de yaptırmıştım sadece hsv 2 ıgm negatif ıgg pozitif çıkmıştı. Bu ay mavi lab da yaptırdım testler hsv 2 ıgm ve ıgg negatif geldi durumu mavi lab a bahsedince kendi yaptıkları testlere güvenerek para almadan tekrar doğrulama testi yaptılar bugün sonuçlar geldi ıgg ve ıgm yine negatif. Bu durumda ne yapmam lazım yine güvenemedim ortada kaldım asemptomatik geçiriyorum zannediyordum. Benzer bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen…

(14-04-2025, Saat: 16:10)Umtrk2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba bundan 6-7 ay önce cybh testimi galen de yaptırmıştım sadece hsv 2 ıgm negatif ıgg pozitif çıkmıştı. Bu ay mavi lab da yaptırdım testler hsv 2 ıgm ve ıgg negatif geldi durumu mavi lab a bahsedince kendi yaptıkları testlere güvenerek para almadan tekrar doğrulama testi yaptılar bugün sonuçlar geldi ıgg ve ıgm yine negatif. Bu durumda ne yapmam lazım yine güvenemedim ortada kaldım asemptomatik geçiriyorum zannediyordum. Benzer bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen…
Hsv1 için ne diyor peki? Uzun zamandır atak geçirmiyorsanız ve negatif geldiyse kafaya takmanıza gerek yok bence

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TEST VE SÜREÇ sadecebilgi71 44 3,122 21-04-2025, Saat: 23:06
Son Yorum: 35can59
  Hsv test ve belirti 8game8 3 1,589 20-06-2023, Saat: 10:24
Son Yorum: Onr1234
  Herpes ve Evlilik Testi ? Herpes and Marriage Health Test jimmmy 5 4,854 05-03-2022, Saat: 14:46
Son Yorum: Purplepapaya
  Test? zagor 6 3,500 01-10-2020, Saat: 00:08
Son Yorum: Herpes prensesi
  Test yanılma payı İzmirliadam35 8 4,218 20-06-2020, Saat: 01:24
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi