Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEST VE SÜREÇ
Herkese merhaba 1 ay önce cinsel ilişkim oldu . HSV2 için endişeleniyorum ancak nasıl bir hastalık olduğu hakkında bir fikrim yok tek bilgim ilk 20 gün içinde genelde ortaya çıktığı yönünde . Bazı yerlerde de 16.hafta Igg ve Igm testinin kesin sonuç verdiği yönünde . Penisimde herhangi bir ağrı hissetmedim bu 1 ay içinde ancak psikolojik olarak endişeleniyorum . Nasıl bir süreç izlemeliyim şimdiden teşekkür ederim .

Hsv için endişelenmeni sağlayan semptomların neler peki?

(12-03-2025, Saat: 06:29)sadecebilgi71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba 1 ay önce cinsel ilişkim oldu . HSV2 için endişeleniyorum ancak nasıl bir hastalık olduğu hakkında bir fikrim yok tek bilgim ilk 20 gün içinde genelde ortaya çıktığı yönünde . Bazı yerlerde de 16.hafta Igg ve Igm testinin kesin sonuç verdiği yönünde . Penisimde herhangi bir ağrı hissetmedim bu 1 ay içinde ancak psikolojik olarak endişeleniyorum . Nasıl bir süreç izlemeliyim şimdiden teşekkür ederim .

Endişelenme , ufak kızarıklık ile başlayan ve uçuk , sivilce şeklinde bir şey görürsen doktor a test yaptır. Ama bu süre de kesin hastalık kaptım diye düşünme. Ilişkş anlamında zorlar ve kişiden kişiye ufak tefek ağrıları oluyor değişken. Kaptım diye düşünüp kendini paralama. Çok kötü bi hastalık değil ama işte yine de engelliyor ilişki anlamında. Umarım kapmamışsındır

(12-03-2025, Saat: 06:29)sadecebilgi71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba 1 ay önce cinsel ilişkim oldu . HSV2 için endişeleniyorum ancak nasıl bir hastalık olduğu hakkında bir fikrim yok tek bilgim ilk 20 gün içinde genelde ortaya çıktığı yönünde . Bazı yerlerde de 16.hafta Igg ve Igm testinin kesin sonuç verdiği yönünde . Penisimde herhangi bir ağrı hissetmedim bu 1 ay içinde ancak psikolojik olarak endişeleniyorum . Nasıl bir süreç izlemeliyim şimdiden teşekkür ederim .

hiçbir semptom göstermiyorsun. Herhangi bir şikayetin yok. Durduk yerde psikolojini bozma. Çok istiyorsan 16. haftada IGG testi yaptır. Ancak o testin de az da olsa yanlış pozitif verme ihtimali var. Ayrıca %60 ihtimalle tip-1 pozitif çıkacak. Bu seferde tip-1 dudakta mı genital bölgede mi diye endişe edeceksin. Bence hiç kafaya takma. Muhakkak endişe etmek istiyorsan HSV dışında cinsel yolla bulaşan bin türlü hastalık var. Onları da istersen kafaya takabilir, kendine işkence edebilirsin Smile

(12-03-2025, Saat: 13:09)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hiçbir semptom göstermiyorsun. Herhangi bir şikayetin yok. Durduk yerde psikolojini bozma. Çok istiyorsan 16. haftada IGG testi yaptır. Ancak o testin de az da olsa yanlış pozitif verme ihtimali var. Ayrıca %60 ihtimalle tip-1 pozitif çıkacak. Bu seferde tip-1 dudakta mı genital bölgede mi diye endişe edeceksin. Bence hiç kafaya takma. Muhakkak endişe etmek istiyorsan HSV dışında cinsel yolla bulaşan bin türlü hastalık var. Onları da istersen kafaya takabilir, kendine işkence edebilirsin Smile

Hocam tip-1 zaten hemen hemen her insanda var ondan yana bir korkum yok . HSV2’den endişe etme sebebim diğer CYBHler gibi olmaması . Diğer cybhlerin hepsi ilk 1 ay testinde çıkıyor (HPV) hariç . Ben HSV2’yi de büyük oranda ilk 1 ay çıkıyor diye biliyorum belirti olarak . Ancak HSV2 IGG 4. ay bilgisi buldum 9. ay bilgisi buldum bu kafamı çok karıştırdı . Burada bu illeti çeken arkadaşlardan bilgi alayım dedim ancak cinsel ilişkiden ne kadar sonra enfekte olduğuyla ilgili sadece 1 kişinin yazısına rastladım o da ilk 1 ay içinde olmuş .

(12-03-2025, Saat: 16:38)sadecebilgi71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam tip-1 zaten hemen hemen her insanda var ondan yana bir korkum yok . HSV2’den endişe etme sebebim diğer CYBHler gibi olmaması . Diğer cybhlerin hepsi ilk 1 ay testinde çıkıyor (HPV) hariç . Ben HSV2’yi de büyük oranda ilk 1 ay çıkıyor diye biliyorum belirti olarak . Ancak HSV2 IGG 4. ay bilgisi buldum 9. ay bilgisi buldum bu kafamı çok karıştırdı . Burada bu illeti çeken arkadaşlardan bilgi alayım dedim ancak cinsel ilişkiden ne kadar sonra enfekte olduğuyla ilgili sadece 1 kişinin yazısına rastladım o da ilk 1 ay içinde olmuş .

Şu an neredeyse kendisinde lezyon görenler var akabinde forumdaki kişilerin yarısının testi negatif, bu konu aşırı muamma. Lezyonları semptomları yaşıyor, lakin testte cıkmıyor. Bu sorun çözülse herkes mutlu olacak. 6 ay sonra yaptıranda var, bir yıl sonra yaptıranda var. Ama negetif.

(12-03-2025, Saat: 16:56)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu an neredeyse kendisinde lezyon görenler var akabinde forumdaki kişilerin yarısının testi negatif, bu konu aşırı muamma. Lezyonları semptomları yaşıyor, lakin testte cıkmıyor. Bu sorun çözülse herkes mutlu olacak. 6 ay sonra yaptıranda var, bir yıl sonra yaptıranda var. Ama negetif.
Ben onların çoğunun test yaptırdığına inanmıyorum teste güvenmeyen test yaptırmamıştır birincisi yanlış ise ikincisi yanlış olma ihtimali çok az

(12-03-2025, Saat: 16:56)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu an neredeyse kendisinde lezyon görenler var akabinde forumdaki kişilerin yarısının testi negatif, bu konu aşırı muamma. Lezyonları semptomları yaşıyor, lakin testte cıkmıyor. Bu sorun çözülse herkes mutlu olacak. 6 ay sonra yaptıranda var, bir yıl sonra yaptıranda var. Ama negetif.

Hocam anladığım kadarıyla ilk çıktığı zaman zaten aşırı ağrı ve kaşıntı yapıyormuş . Bu yüzden hayatımın bir yerinde çıkarsa bu hastalık bu semptomları göz önüne alarak tedavi ve tanı için doktora giderim . Ama bu belirtileri hayatımın herhangi bir yerinde görene kadar konuyu kapatmak en iyisi galiba .Benim penis yapım damarlı olduğu için başta kan toplanan yeri HSV2 sanmıştım o yüzden bu korku oluştu .

(12-03-2025, Saat: 17:09)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben onların çoğunun test yaptırdığına inanmıyorum teste güvenmeyen test yaptırmamıştır birincisi yanlış ise ikincisi yanlış olma ihtimali çok az

+  Negatifse negatiftir başka bi problemin üstüne de gidilebilir eğer ki lezyon var ise. Burada kimse kabullenmiyor bunu.

İstisna durumlar hariç, genel olarak, kendimde ve çevremdekilerin hikayesi de bu yönde: Şüpheli temastan birkaç gün sonra, bende 2 gün bile sürmedi, lezyon çıkıyor. Grip benzeri semptomlar gösteriyorsun, halsizlik, lenf bezlerinde özellikle kasık bölgesinde şişlik oluyor. Bu semptomların hiçbiri sende olmadıysa şüphelenmeni gerektiren bir şey yok. Hayatının bir döneminde çok çok düşük bir ihtimal çıkabilir ama bu ihtimalle kafayı niye bozasın? Hsv olsaydın büyük ihtimal bu semptomları çoktan gösterirdin. Yaşamadıysan dert edecek bir şey yok.

Ayrıca negatifsen negatifsin diye bir şey yok!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sadece Test yaptıranlar Alp23425 9 1,033 15-04-2025, Saat: 01:34
Son Yorum: 35can59
  Hsv test ve belirti 8game8 3 1,589 20-06-2023, Saat: 10:24
Son Yorum: Onr1234
  Herpes ve Evlilik Testi ? Herpes and Marriage Health Test jimmmy 5 4,854 05-03-2022, Saat: 14:46
Son Yorum: Purplepapaya
  Test? zagor 6 3,500 01-10-2020, Saat: 00:08
Son Yorum: Herpes prensesi
  Test yanılma payı İzmirliadam35 8 4,218 20-06-2020, Saat: 01:24
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi