Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTİ HERPES
(31-05-2024, Saat: 22:02)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: slm kabullenme konusunda başlayalım ben hiç birzaman teslimiyetci olmadım cezavi yattım işkence gördüm  eyvallah etmedim 500 yaşasam yine çare ararım benim kişiligim bu ben saldırırım sen kaçarsın  eskisi gibi çıkmıyor diyorsun ben 40 sene olduCarp herpes was meant to get rid of Australia's worst ...aynı havuzda mantar kapmıyormusun balıkların herpes oldugunu biliyormusun  yüzlerce makale var  burda yurt dişindan sağlıkcı bir bayan vadı neden ben vardı yüzlerce dolar verip gıda takviyesi getirdiler onların dolandırıcı oldugu belliydi defalarca dedim burda bir dolandırıcılık yok adam para talep etmiyor faydasınıda zamanlayazarız şimdi faydası olsa tırolmüsünüz onuda bilmiyorum gercek hastaysanız yalvarmanız lazım ürünü istemek için

lazer içinde ozaman vidosunu atmıştım
rus aşısı için adminde dahil rusyaya bile gitmeyi düşündük deselerki abd de çare yürüyerek giderim gercekten sen kisinki bana kabullen deme cüretini gösteriyorsun sanene istedigim şeyi denerim sen kabullen otur oturdugun yerde sesin çıkmasın belki bir dr bulamıyacagı şeyi başkası bulur bu ara acı bademe bir arkadaşımı götürdüm dr dudagında uçuk var oynayıp duruyor elinide yüzüne gözüne vuruyor bukadar her dr hr şeyi biliyormu sanıyorsunuz  benim çare aramama engel olamazsın çare aramayacaktık niye kuruldu bu site kimsenin kolundan tutup bir yere götürmüyoruz kimsenin ağzını açıp birieyler zornan vermuyoruz

(31-05-2024, Saat: 22:21)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düpedüz dolandırıcılık işte hala anlamıyor musun bir de savunuyorsun. 1900tl kargo parası mı çıkar siz kafayı mı yediniz? Yurt dışına göndersen bile o kadar tutmaz.

He dostum dolandırıcılık değil. Tamam siz böyle devam edin

gercekten trölmüsünüz nasıl birşeysiniz 60 ile 100 tl arası gibi ödenmiş diyorum kaç kişiye gitmişse yemin ediyorum özelden yazsınlar ibanlarına atacagım admin bu yeni hesap acanları lütfen takip ediniz bunlar büyük ihtimal dolandırıcılık peşinde olan dr gibi birini yazmaya başlayacaklar kokusu çıkar fatodinamik gibi

(31-05-2024, Saat: 22:21)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düpedüz dolandırıcılık işte hala anlamıyor musun bir de savunuyorsun. 1900tl kargo parası mı çıkar siz kafayı mı yediniz? Yurt dışına göndersen bile o kadar tutmaz.

He dostum dolandırıcılık değil. Tamam siz böyle devam edin

Ben istanbuldan söyledim bana 120 lira tuttu hatta büyük kutu içinde geldi ve ben eski üyeyim

(31-05-2024, Saat: 22:32)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: rus aşısı için adminde dahil rusyaya bile gitmeyi düşündük deselerki abd de çare yürüyerek giderim gercekten sen kisinki bana kabullen deme cüretini gösteriyorsun sanene istedigim şeyi denerim sen kabullen otur oturdugun yerde sesin çıkmasın belki bir dr bulamıyacagı şeyi başkası bulur bu ara acı bademe bir arkadaşımı götürdüm dr dudagında uçuk var oynayıp duruyor elinide yüzüne gözüne vuruyor bukadar her dr hr şeyi biliyormu sanıyorsunuz  benim çare aramama engel olamazsın çare aramayacaktık niye kuruldu bu site kimsenin kolundan tutup bir yere götürmüyoruz kimsenin ağzını açıp birieyler zornan vermuyoruz

gercekten trölmüsünüz nasıl birşeysiniz 60 ile 100 tl arası gibi ödenmiş diyorum kaç kişiye gitmişse yemin ediyorum özelden yazsınlar ibanlarına atacagım admin bu yeni hesap acanları lütfen takip ediniz bunlar büyük ihtimal dolandırıcılık peşinde olan dr gibi birini yazmaya başlayacaklar kokusu çıkar fatodinamik gibi

Bende anlamadım bu konu neden bu kadar uzadı. Gereksiz tartışmalar içindeyiz neler dönüyor bilmiyorum. Hepimiz modern tıbbın çare bulamadığı herpese geleneksel tıpta çare bulmaya çalışıyoruz. Şahsi düşüncem valtrexin verdiği zararı hiçbir ürün veremez. Doktorun verdiği valtrex beni öldürüyordu nerdeyse. Kesinlikle bilimsel yoldan ayrılmayalım adiosanın ürettiği takviyenin uygun kullanımda bir zarar verecegini düşünmüyorum eğerki alerjiniz yoksa çünkü içindekilerin hepsini farklı yollarla kullandık test ettik zaten. Olaki yan etkisi olur bende bırakırım tabiki kullandıktan sonra testler yaptıracağım kötü bir gelişme varmı diye benim için önemli olan atak aralığını uzatmak. Rus aşısına gelince zamanı gelince yaptıracagım çünkü fda rusyadaki aşıları ve ilaçları onaylamaz bu bir siyasi durum.rusyanın ürettiği corona aşısı batıda kabul görmedi ama rusya tüm vatandaşlarına yaptı aşıyı ben ise bir çok yakınımı mrna aşısı olan biontech yüzünden kaybettim fda acil onay vermişti mesela. Diğer kullandığımız velp tablet fda onaylımı.  modern tıb bizi iyileştirmez ilaca mahkum eder. Eğer yediğimiz gıdalar herpesi tetikliyorsa bunun tam terside olabilir tükettiğimiz gıdalar atakları engelleyebilir. Bu yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerim kimseye adiosanın ürettiği takviyeyi  kullan ya da kulanma demiyorum. Kendi tercihim olarak kullanıp etkilerini burda paylaşacagım

(31-05-2024, Saat: 22:32)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: admin bu yeni hesap acanları lütfen takip ediniz bunlar büyük ihtimal dolandırıcılık peşinde olan dr gibi birini yazmaya başlayacaklar kokusu çıkar fatodinamik gibi

Hesabım yeni değil. Ben hesabı açtığımda, adiosa daha ürünü çıkarmamıştı. Oğul otu ve melisa otu kullanmaktaydı kendisi, ikisini farklı bitki sanıyordu. Daha kendisi, ne kadar süredir herpes olduğunu bilmiyor. 2 3 senedir herpesliyim diyor, sonra da 1 yıldır bu ilaçlar sayesinde atak yaşamıyorum diyor. Sonra birden çıktı ve işim bu diye konu açtı sen de inandın. Kimseye şu doktor bu ilaç diye önermedim her zaman bilimden yana oldum. 

Bilgi ve zeka seviyeniz zaten aşıya karşı çıkmanızdan, ölümleri aşıya bağlamanızdan belli oluyor. O yüzden burda ne anlatırsam anlatayım hiçbir fayda etmeyecek. Ne yapmak isterseniz yapın, paranızı sağlığınızı istediğiniz gibi kullandırtın

ne saçmalıyorsun burda aşı haberi veren en fazla benim ne anlatıyorsun adiosaya bir kuruş vermedim foto dinamiktede kandırıldık benden başka beş altı kişi daha gitti bunuda defelarca yazdım ne demek istiyorsunuz çare arama diyorsan sanane sen niye çare aramıyorsun diyormuyum sende bana niye çare arıyorsun diyemezsin manyakmısınız ölene kadar çare arayacagım sizene anti herpeside kullanacagım sanane gerceken kafan basmıyormu etkisi var yok yazarız dedik defalarca siz kimsiniz benim çare aramama özel hayatıma karışıyorsunuz

(31-05-2024, Saat: 23:47)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hesabım yeni değil. Ben hesabı açtığımda, adiosa daha ürünü çıkarmamıştı. Oğul otu ve melisa otu kullanmaktaydı kendisi, ikisini farklı bitki sanıyordu. Daha kendisi, ne kadar süredir herpes olduğunu bilmiyor. 2 3 senedir herpesliyim diyor, sonra da 1 yıldır bu ilaçlar sayesinde atak yaşamıyorum diyor. Sonra birden çıktı ve işim bu diye konu açtı sen de inandın. Kimseye şu doktor bu ilaç diye önermedim her zaman bilimden yana oldum. 

Bilgi ve zeka seviyeniz zaten aşıya karşı çıkmanızdan, ölümleri aşıya bağlamanızdan belli oluyor. O yüzden burda ne anlatırsam anlatayım hiçbir fayda etmeyecek. Ne yapmak isterseniz yapın, paranızı sağlığınızı istediğiniz gibi kullandırtın

Kardeşim sen ne anlatabilirsin ki çok şey biliyormuşsun gibi gelmiş burda bişeyler yazmaya çalışıyorsun. Neymiş farketmeyecekmiş sen neyi farkettirebilirsin ki. Bu platformda aşıya karşı kimse yok amacımız aşı çıkması . Ben bizzat rusyaya aşı için gidecem  ayrıca bilgi ve zekamızı ölçmek senin haddine mi sen mi biliyorsun doğruyu daha dün gelmişsin buraya ortalığı karıştırmaktan başka işiniz yok

Sana mı kalmış bizim bilgimiz zekamız...herkes olgunn kaç yaşında insanlar o kadar insan yazmış iti geldi diye. Herkesin kendi insiyatifinde. Herkes biliyor çareyi tıpta bilimsel çözümlerde aramayı ama var mı.... İnsanlar biraz olsun çare olması için çözüm arıyor burada.. Kullanmayacaksan kullanma.. Kaldı ki sen o kargp ücretlerine inandıysan ne deyim daha. Biz düşünemetiz o kargo ücretleriyle işin dolandırıcılık olduğunu ya

Birbirinizi kırmanın bir anlamı yok bende kullanmıyorum isteyen kullanır istemeyen kullanmaz zararıda karıda kullanana bizim birlikte neler yapabiliriz düşüncesinizde olmamıs lazım uzun süredir bayadır hatta girmiyodum şimdi görünce yazılanlark uzuldum .
bu ürünü üreten arkadaş zorla zatmıyor sonuçta isteyen alır istemeyen almaz .
hepiniz düşüncelerinizde haklı olabilirsiniz.
burası tartışma yeri değil.
ayrıca kimseyi ayırtmıyorum ve hiç biriinizi tanımıyorum.
fakat bodrum 36 eskiden beridiir takip ettiğim bildiğim kadaroyla aramızda belki en eski herpesli ve gecmiş konularda takip ettiğim kadar her seyi göze almış biri ona daha saygılı olmamız lazım.
bende ilk zamanlar da cok atak geçiriypsım 5 aydır hiç birşey kullanmama ragmen ve kafama göre yaşama ragmenn hiç bir atak batma kaşıntı olmadı.
birbirinizi kırmanın bir anlamı yok.
birbirimize faydalı olalım.
bu ürünü yapan kişiyle hiç bir muhabbetim yok 
adam zorla satmıuor isteyen 100000 veriri kendine kalmış.
eskiden hep faydalı şeyler konuşulurdu şimdi hep tartışma hep bi gerginlik.

Bende kargoya 120 TL verdim. Şüpheli hasta ve Hakkı isimli üye arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum , sürekli negatifsiniz ve eleştiri halindesiniz.Herkesin aklı ve tercihi var siz kullanmayın kullananlara da yorum yapmamalısınız.Adam kendince bir üretim yapmış ve paylaşmış ister kullanın ister kullanmayın.Ayrıca birileri sürekli otlardan, aşılardan konuşuyor ne kadar bilgili olduğu ile övünüyor.Bizim milletin genel hali kendisi bir şey yapmaz , üretmez ama konu eleştirmeye gelince en tecrübeli en bilgilidir.Bu arkadaş ilacı gönderdi iyi yorumlar geldi. ilk başta eleştirenler kenarda sessizce bekledi.Kargo ücretini duyunca başladılar saldırmaya.Siz kullanmayın zararı varsa da sizi etkilemez ama hayata sürekli negatif bakış açınızı burada Robin Hood gibi göstermeye çalışmayın .Herkesin kendine göre aklı var.

(01-06-2024, Saat: 02:50)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sağlık personeliyim ve böyle sahtekarlık görmedim. Burdan konuştuğum gerçek hasta hepestrk süphelihasta sunflower, dünbügün müydü ahmet3434 gibi ve daha niceleri sakın kotkmayın bu hastalıktan siz adam gibi adamsınız bu hastalık sizi yenemez koca  bir ömrünüz var çoluğunuz çocuğunuz bile olacak. Burdaki birçok başlık sizi ürkütmek için özel olarak yapılmış iyi olacaksınız. Modern tıptan ayrılmayın 2000 tl kargo alan adam PTT kargonun sayfasına baksa olayı anlar kapıda kargo nedir ya. Sahtekar bir sürü  it burayı mesken tutmuş korkmayın. Hsv 1 ilk yıldan sonra genital de sık sık tekrarlıyor diyorsa  ve 40 yıldır tekrarlıyor diyorsa inanmayın öyle bişey yok hsv 2 dir o eğer gerçekse. Çare modern tıpta bu soytarılara inanmayın paranıza yazık.
Kardeşim sen ne kadar boş konuşup laf kalabalığı yapıyorsun kimin gerçek hasta oldugu ne demek yıllardır ilk defa böyle şeylere denk geliyorum sağlık personeli olsan ne olur dermatoloğ olmadıgın sürece bir önemi yok. Ambulans şöförüde olabilirsin oda sağlık çalışanı. Hatta burdaki bazı arkadaşlar doktorlardan daha bilgili olduguna eminin herpes hakkında Smile gelmiş burda hsv1 ve hsv2 nin farkını söylüyor yapma ya bilmiyorduk çok sağol sen olmasan biz hiç bilmeyecektik

(01-06-2024, Saat: 02:50)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sağlık personeliyim ve böyle sahtekarlık görmedim. Burdan konuştuğum gerçek hasta hepestrk süphelihasta sunflower, dünbügün müydü ahmet3434 gibi ve daha niceleri sakın kotkmayın bu hastalıktan siz adam gibi adamsınız bu hastalık sizi yenemez koca  bir ömrünüz var çoluğunuz çocuğunuz bile olacak. Burdaki birçok başlık sizi ürkütmek için özel olarak yapılmış iyi olacaksınız. Modern tıptan ayrılmayın 2000 tl kargo alan adam PTT kargonun sayfasına baksa olayı anlar kapıda kargo nedir ya. Sahtekar bir sürü  it burayı mesken tutmuş korkmayın. Hsv 1 ilk yıldan sonra genital de sık sık tekrarlıyor diyorsa  ve 40 yıldır tekrarlıyor diyorsa inanmayın öyle bişey yok hsv 2 dir o eğer gerçekse. Çare modern tıpta bu soytarılara inanmayın paranıza yazık.
hakı123  40 senrdir birşey degişse 50 binden fazla para harcayıp ışın tedavisine niye gideyim hsv1 degil diyorsun kaçtane test yaptırdıgımı kaç prf gitdigimi ne biliyorsun siz ıgg nedir ıgm nedir bilmezken ben burda anlatıyordum senin yaşın kaç

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes sürekli ağrı yapar mı Dünyam 21 4,374 30-07-2025, Saat: 20:58
Son Yorum: BulutEfe
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 22,363 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar HopeFul 39 11,639 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,551 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,683 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: