Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Bölgede Kızarıklık ve HSV: Belirtiler Neler?

Merhaba benim genital bölgede kasıklara yakın yerde kızarıklık var, 3 haftadır var geçmiyor, üstü soyuluyor. Bugün de peniste bir kızarıklık ve ağrı oldu, geçti gibi ama ben hiç su kabarcığı hiç görmedim. Kanda da testler negatif geldi. Bir de HSV boyun ağrısı, kas eklem ağrısı yapar mı? Teşekkürler.

Ek Bilgiler: Genital herpes genellikle HSV-2 kaynaklıdır ancak HSV-1 de neden olabilir. En tipik belirti su dolu kabarcıklar olsa da bazı kişilerde sadece kızarıklık ve soyulma görülebilir. Testlerin negatif çıkması, enfeksiyonun henüz antikor oluşturmamış olmasından veya alınan örneğin yetersiz olmasından kaynaklanabilir. Kasık bölgesindeki kızarıklık başka deri hastalıklarından da (mantar, egzama) kaynaklanabilir. HSV ilk enfeksiyonda ateş, baş ağrısı, kas ve eklem ağrıları gibi sistemik belirtilere yol açabilir. Ancak bu belirtiler herkeste görülmez. Tedavi için doktorunuza danışmanız en doğrusudur.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(24-04-2023, Saat: 21:43)8game8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba benim genital bölgede kasıklara yakın yerde kızarıklık var 3 haftadır var geçmiyor üstü soyuluyor bugün de penisde bı kızarıklık agrı oldu geçti gibi ama ben hiç su kabarcıgı hiç görmedim kanda da testler negatif geldi.
Bİde hsv boyun ağrısı kas eklem ağrısı yapar mı teşekkürler

Ne olduğunu bulabildiniz mi. Ben de bu tarz yaşıyorum noktalar var kızarıklık gibi genel bi kızarıklık da var ve kaşıntı

Tekli kızarıklıklar folikülit(kıl kökü iltihabı) olabilir ben dermatoloğa gösterdiğimde folikülit demişti fucidin krem önerdi. Siz yine de dermatoloğa gösterebilirsiniz kesin tanı için

(24-04-2023, Saat: 21:43)8game8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba benim genital bölgede kasıklara yakın yerde kızarıklık var 3 haftadır var geçmiyor üstü soyuluyor bugün de penisde bı kızarıklık agrı oldu geçti gibi ama ben hiç su kabarcıgı hiç görmedim kanda da testler negatif geldi.
Bİde hsv boyun ağrısı kas eklem ağrısı yapar mı teşekkürler

Hocam Hsv 2 ıgg değeriniz kaç geldi ?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital HSV-2 Neden Sürekli Tekrarlar? Kızılejder 7 1,540 03-07-2026, Saat: 00:53
Son Yorum: Kimsizlik
  HSV Ayaklarda Yaralar Yapar mı? Belirtiler ve Deneyimler Dertler 7 1,439 01-01-2026, Saat: 23:33
Son Yorum: Burak06.
  HSV Belirtileri: Yüz ve Vücutta Batma, Genital Ağrı - 1.5 Yıldır Sürüyor Dertler 2 925 01-11-2025, Saat: 07:56
Son Yorum: Dertler
  Genital Herpes Atakları Farklı Bölgelere Yayılır mı? Deneyimler avbey02 22 7,291 07-04-2025, Saat: 22:28
Son Yorum: cipiaresss
  Genital Herpes Tedavisinde Kalıcı Çözüm Arayışı cipiaresss 18 6,904 07-10-2024, Saat: 22:56
Son Yorum: Hüseyin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi