Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hsv ayaklarda yarar yapar mı
Arkadaşlar 2 yıl oldu bu lanetle tanışalı bende hiç uçuk çıkmadı sadece genital bölgemde aşır derece batma oluyor. Dizlerimde aşağısında nokta nokta kırmız yaralar çıkıyor ama ağrısız yararlar ve aşır derecede sinir batması yaşıyorum. Yüzüm de ayaklarımda kalçalarımda karnımda boyumdan ve sırtımda çıldırmak üzereyim. Bu aralar sırıtımda çıkmaya başladı 3 nokta şeklinde çıkıyor batma olduğun  da çok kısa sürüyor aşırı derece dil yanması var 2024 eylül de şehir hastanesinde yapılan test sonuçlarım.
hvs 1 igg 45.3 pozitif.
hsv 1 igm 3.4 negatif.
hsv 2 igg 9.6 sınırda index diyor
hvs 2 igm 2.5 negatif 
hsv bu bu belirtiler neden olur mu bilgi sahibi olan biri aydınlatsın beni doktora gidiyorum bir seyin yok diyor ilaç felan kullanmadım ne yapmam gerekiyor

(08-12-2025, Saat: 09:26)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 2 yıl oldu bu lanetle tanışalı bende hiç uçuk çıkmadı sadece genital bölgemde aşır derece batma oluyor. Dizlerimde aşağısında nokta nokta kırmız yaralar çıkıyor ama ağrısız yararlar ve aşır derecede sinir batması yaşıyorum. Yüzüm de ayaklarımda kalçalarımda karnımda boyumdan ve sırtımda çıldırmak üzereyim. Bu aralar sırıtımda çıkmaya başladı 3 nokta şeklinde çıkıyor batma olduğun  da çok kısa sürüyor aşırı derece dil yanması var 2024 eylül de şehir hastanesinde yapılan test sonuçlarım.
hvs 1 igg 45.3 pozitif.
hsv 1 igm 3.4 negatif.
hvs 2 igm 2.5 negatif 
hsv bu bu belirtiler neden olur mu bilgi sahibi olan biri aydınlatsın beni doktora gidiyorum bir seyin yok diyor ilaç felan kullanmadım ne yapmam gerekiyor

Yok artık ayaklar mı ? kafayı yemissinjz

(08-12-2025, Saat: 09:26)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 2 yıl oldu bu lanetle tanışalı bende hiç uçuk çıkmadı sadece genital bölgemde aşır derece batma oluyor. Dizlerimde aşağısında nokta nokta kırmız yaralar çıkıyor ama ağrısız yararlar ve aşır derecede sinir batması yaşıyorum. Yüzüm de ayaklarımda kalçalarımda karnımda boyumdan ve sırtımda çıldırmak üzereyim. Bu aralar sırıtımda çıkmaya başladı 3 nokta şeklinde çıkıyor batma olduğun  da çok kısa sürüyor aşırı derece dil yanması var 2024 eylül de şehir hastanesinde yapılan test sonuçlarım.
hvs 1 igg 45.3 pozitif.
hsv 1 igm 3.4 negatif.
hvs 2 igm 2.5 negatif 

Yani burada herpes hakkında hep hic okumadigim gormedigim seyleri okuyorum.Ne kadar süredir herpesliyim bilmiyorum ama ilk çıkan yerlerden başka bi yerde çıktığını ne gördüm ne duydum.Ayaklara vuran bi ağrısı sızı rahatsızlıktan  hiç yaşamadım.

DUDAĞI ŞİŞEN OLDUMU HİÇ...? Benim bazen dudaklarım şişiyor bağışıklık düştüğünde

(31-12-2025, Saat: 10:16)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DUDAĞI ŞİŞEN OLDUMU HİÇ...? Benim bazen dudaklarım şişiyor bağışıklık düştüğünde

Sürekli dilimde ufak yara cikiyor 1 2 güne geçiyor sonra tekrar cikiyor o da hemen geçiyor ufacık beyaz ortası boş yaralar . Anlam veremiyorum

O tarz değilde hafif böyle soğuktan çatlar ya o şekilde sonra dilimle falan temas edince karincalaniyor sişiyor sonra

Hsv alakası yok sende başka bişey var herşeyi ona bağlama .

(01-01-2026, Saat: 23:09)ahmet0765 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv alakası yok sende başka bişey var herşeyi ona bağlama .

Alerji de olabilir bilmiyorum

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi