Yorumları: 12
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar 2 yıl oldu bu lanetle tanışalı bende hiç uçuk çıkmadı sadece genital bölgemde aşır derece batma oluyor. Dizlerimde aşağısında nokta nokta kırmız yaralar çıkıyor ama ağrısız yararlar ve aşır derecede sinir batması yaşıyorum. Yüzüm de ayaklarımda kalçalarımda karnımda boyumdan ve sırtımda çıldırmak üzereyim. Bu aralar sırıtımda çıkmaya başladı 3 nokta şeklinde çıkıyor batma olduğun da çok kısa sürüyor aşırı derece dil yanması var 2024 eylül de şehir hastanesinde yapılan test sonuçlarım.
hvs 1 igg 45.3 pozitif.
hsv 1 igm 3.4 negatif.
hsv 2 igg 9.6 sınırda index diyor
hvs 2 igm 2.5 negatif
hsv bu bu belirtiler neden olur mu bilgi sahibi olan biri aydınlatsın beni doktora gidiyorum bir seyin yok diyor ilaç felan kullanmadım ne yapmam gerekiyor
Yorumları: 52
Konuları: 0
(08-12-2025, Saat: 09:26)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 2 yıl oldu bu lanetle tanışalı bende hiç uçuk çıkmadı sadece genital bölgemde aşır derece batma oluyor. Dizlerimde aşağısında nokta nokta kırmız yaralar çıkıyor ama ağrısız yararlar ve aşır derecede sinir batması yaşıyorum. Yüzüm de ayaklarımda kalçalarımda karnımda boyumdan ve sırtımda çıldırmak üzereyim. Bu aralar sırıtımda çıkmaya başladı 3 nokta şeklinde çıkıyor batma olduğun da çok kısa sürüyor aşırı derece dil yanması var 2024 eylül de şehir hastanesinde yapılan test sonuçlarım.
hvs 1 igg 45.3 pozitif.
hsv 1 igm 3.4 negatif.
hsv 2 igg 9.6 sınırda index diyor
hvs 2 igm 2.5 negatif
hsv bu bu belirtiler neden olur mu bilgi sahibi olan biri aydınlatsın beni doktora gidiyorum bir seyin yok diyor ilaç felan kullanmadım ne yapmam gerekiyor
Yok artık ayaklar mı ? kafayı yemissinjz
DUDAĞI ŞİŞEN OLDUMU HİÇ...? Benim bazen dudaklarım şişiyor bağışıklık düştüğünde
O tarz değilde hafif böyle soğuktan çatlar ya o şekilde sonra dilimle falan temas edince karincalaniyor sişiyor sonra
Yorumları: 7
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
Hsv alakası yok sende başka bişey var herşeyi ona bağlama .
(01-01-2026, Saat: 23:09)ahmet0765 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hsv alakası yok sende başka bişey var herşeyi ona bağlama .
Alerji de olabilir bilmiyorum