Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homeopatik Tedavi Deneyimlerim ve Sonuçları
Konu Güncel Özeti: Konuyu başlatan üye, homeopatik bir tedaviye başladığını ve candida temizliği, hindistan cevizi yağı ile remedi içecekleri kullandığını anlatmıştır. Diğer üyeler iyi dileklerde bulunmuş, çinko ve zeytin yaprağı ekstratı gibi takviyeleri önermiştir. Başlık sahibi, tedavinin ilk ayında olumlu gelişmeler yaşadığını ancak aşırı yorgunluk sonrası uçuk çıkardığını belirtmiştir. Bazı üyeler, homeopatik tedavi ile negatife dönenler duyduklarını ifade ederek tedaviyi uygulayan kişi veya klinik hakkında bilgi istemiştir. Tedavi süreci devam etmekte olup kesin bir sonuca ulaşılamamıştır.

Arkadaşlar, homeopatik bir tedaviye başladım. Öncelikle daha önce deneyen oldu mu? Ben merak ettim, karşıma çıkınca da denemeye değer diye düşündüm. İlk aşama bir ay sürecek. Sabah, öğlen ve akşam içeceklerim var. Bir ayın sonunda tekrarlar ise bir ay daha devam edeceğim; eğer yine devam ederse farklı bir şeyler önerecek uzman kişi. İlk olarak candida temizliği yapılıyormuş. Bunun için ham hindistan cevizi yağı içiyorum. Sabah ve akşam da remedi içeceklerim var, içinde ne var bilmiyorum. Belirli sözlerim var, bunları söyleyerek içiyorum. Aslında mental ve fiziksel olarak çalışıyor bu içecekler. İnanmayanlar tabii ki olabilir ama ben inanmayı ve tedavi olmayı çok istiyorum, o yüzden olumsuz yorum yapacak kişiler sonsuza kadar sussun, yorum yazmasın. İki ayda bir ya da üç ayda bire bile düşürsem çok mutlu olacağım.

Ek Bilgiler: Homeopati, vücudun kendi kendini iyileştirme mekanizmasını uyarmayı hedefleyen bir tamamlayıcı tıp yöntemidir. Candida temizliği, bağırsak florasını düzenlemek için uygulanan bir diyet programıdır. Ham hindistan cevizi yağı, antimikrobiyal özellikleriyle bilinir ve candida diyetinde sıkça kullanılır. Remedi içecekleri, homeopatik prensiplere göre hazırlanmış su bazlı solüsyonlardır. Tedavi sürecinde zihinsel niyetin de önemli olduğu düşünülür. Bu tür alternatif yaklaşımlar, geleneksel tıbbın yanında destek amaçlı kullanılabilir. Her bireyin yanıtı farklı olabilir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(11-04-2021, Saat: 22:47)MutsuzHerpesli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar homeopatik bir tedaviye başladım. Öncelikle daha önce deneyen oldu mu? Ben merak ettim karşıma çıkınca da denemeye değer diye düşündüm. İlk aşama bir ay sürecek. Sabah öğlen ve akşam içeceklerim var. 1 ayın sonunda tekrarlar ise 1 ay daha devam edeceğim eğer yine devam ederse farklı birşeyler önerecek uzman kişi. İlk olarak candida temizliği yapılıyormuş. Bunun için ham hindistan cevizi yağı içiyorum. Sabah ve akşamda remedi içeceklerim var içinde ne var bilmiyorum. Belirli sözlerim var bunları söyleyerek içiyorum. Aslında mental ve fiziksel olarak çalışıyor bu içecekler. İnanmayanlar tabi ki olabilir ama ben inanmayı ve tedavi olmayı çok istiyorum o yüzden olumsuz yorum yapacak kişiler sonsuza kadar sussun yorum yazmasın. 2 ayda bir yada 3 ayda bire bile düşürsem çok mutlu olacağım. Henüz bir hafta oldu başlayalı umarım şifa olur. Tabi ki sonuçları paylaşacağım.

Allah şifa versin. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Ben güzel sonuçlar alacağına inanıyorum arkadaşım... Sonuçlarını da bizimle paylaşırsan çok seviniriz ...

Güzel yorumlarınız için teşekkürler umarım iyi bir sonuç alırım ve sizlerle de paylaşırım. Ufak bir tane çıkardım ama lazer sonrası Uykusuz ve gergin bir gece sonrası çıktı onu saymıyorum zaten yeni başladım Smile

Şiddetle çinko öneriyorum... Şimdi trendyoldan da zeytin yaprağı ekstratı sipariş verdim. Bakalım onu da deneyeceğim. Hem herpes hem corona vs için

(12-04-2021, Saat: 21:34)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şiddetle çinko öneriyorum... Şimdi trendyoldan da zeytin yaprağı ekstratı sipariş verdim. Bakalım onu da deneyeceğim. Hem herpes hem corona vs için

Umarım iyi gelir. Herkeste farklı şeyler iyi gelebiliyor tabi bende ikiside işe yaramadı maalesef. Umarım sana yarar.

(11-04-2021, Saat: 22:47)MutsuzHerpesli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar homeopatik bir tedaviye başladım. Öncelikle daha önce deneyen oldu mu? Ben merak ettim karşıma çıkınca da denemeye değer diye düşündüm. İlk aşama bir ay sürecek. Sabah öğlen ve akşam içeceklerim var. 1 ayın sonunda tekrarlar ise 1 ay daha devam edeceğim eğer yine devam ederse farklı birşeyler önerecek uzman kişi. İlk olarak candida temizliği yapılıyormuş. Bunun için ham hindistan cevizi yağı içiyorum. Sabah ve akşamda remedi içeceklerim var içinde ne var bilmiyorum. Belirli sözlerim var bunları söyleyerek içiyorum. Aslında mental ve fiziksel olarak çalışıyor bu içecekler. İnanmayanlar tabi ki olabilir ama ben inanmayı ve tedavi olmayı çok istiyorum o yüzden olumsuz yorum yapacak kişiler sonsuza kadar sussun yorum yazmasın. 2 ayda bir yada 3 ayda bire bile düşürsem çok mutlu olacağım. Henüz bir hafta oldu başlayalı umarım şifa olur. Tabi ki sonuçları paylaşacağım.

Merhabalar, süreç nasıl gidiyor? Başka bir atak yaşadın mı? Tedaviyi uygulayan kişiyi paylaşabilir misin ben de homeopatiye bakıyorum bu aralar

(12-04-2021, Saat: 21:34)Purplepapaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şiddetle çinko öneriyorum... Şimdi trendyoldan da zeytin yaprağı ekstratı sipariş verdim. Bakalım onu da deneyeceğim. Hem herpes hem corona vs için

çinko bagışıklıgı güçleştirici özelligi var. vuçutta eksik oluncada açık yaralara neden oluyor.  hsv nin çıkmasını kolaylaştırıyor. dermatolojik hastalıklarda çinkonun önemi diye kitap var biraz araştırdımsmile.png
.

Merhaba hangi marka ve nasıl kullanıyorsunuz? Teşekkürler

(11-05-2021, Saat: 12:27)Yönetmen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Merhaba hangi marka ve nasıl kullanıyorsunuz? Teşekkürler
Gnc zinc kullanıyordum. 3 ay kullandım atağım olmadı hiç. Akşam 20-21:00 saatleri arasında 1 tablet içiyordum. Şu an zeytin yaprağı ekstratı kullanıyorum. Yine akşam saatlerinde 1 tatlı kaşığı ekstratı suyla karıştırıp içiyorum. Atak yaşamadım. Ayrıca kilo verdiriyorSmileOnu da tavsiye ediyorum. Trendyolda sadece immunat firmasının ürününü bulabildim. Onu aldım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  IgG Negatif Lezyon Yok: HSV Antikor Test Sonuçları Ne Anlama Gelir? Sena11 70 16,035 31-08-2025, Saat: 09:47
Son Yorum: patates
  Egzema İçin Farklı Tedavi Önerileri ayt06 1 1,113 08-03-2025, Saat: 00:35
Son Yorum: Hakkı123
  HPV Tedavi Edilebilir mi? Belirtileri ve Korunma Yöntemleri pearlyy 3 1,535 05-03-2025, Saat: 15:16
Son Yorum: pearlyy
  Bacak Ağrısı ve Herpes: Belirtiler, Tedavi ve Deneyimler elifart2409@gmail.com 12 3,987 09-12-2024, Saat: 16:11
Son Yorum: Suphelihasta
  2 Yıl Sonra Lezyon Tekrar Çıktı: Tedavi ve Korunma Yolları Hayrettin 6 2,636 21-08-2024, Saat: 16:49
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi