Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genital Bölgede Batma ve Elektriklenme Hissi Neden Olur?

Arkadaşlar biraz uzun yazacağım. Yaklaşık 2 yıl önce herpes teşhisi yapılmıştı ilk lezyonda. Diğer çıkan lezyonlara kimse herpes diyemedi ama ben herpesden kaynaklı kıl kökü iltihabı benzeri sivilcemsi lezyonlar yaşadım, bunu net biliyorum zira kan testi de pozitif çıkmıştı. Uzatmayayım, benim esas sorunum batma hissi; birden ani bir batma, birkaç saniyelik batma ve elektrik çarpması gibi bir hissiyat, bu birkaç saniye sürüyor. Zaten bir dakika sürse dayanamazsınız. Bunu herpes tanısı aldıktan birkaç ay sonra genital bölgede hissetmeye, özellikle göbek altı ve genital bölgede hissetmeye başladım; günde birkaç kez, bazen 5-10 kez, hemen her gün. Daha sonra bu vücutta da olmaya başladı; sırtta, kolda, bacakta, karında vs. tabi genitalle birlikte. Son iki üç aydır ise ayak tabanlarında, ayak parmaklarında, ellerde...

Ek Bilgiler:Bu tür batma ve elektriklenme hissi, sinir uçlarıyla ilgili olabilir. Stres, yorgunluk gibi faktörler de tetikleyebilir. Herpes virüsü sinirlerde kalıcı olabilir ve zaman zaman bu tür hislere yol açabilir. Ancak her durumda bir nöroloji veya enfeksiyon hastalıkları uzmanına danışmak en doğrusudur.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Elektiriklenme ve yanma hissiyatı herpestendir.kullandigin takviyeler ve bagisikligin lezyon çıkmasını engelliyor ya da zonada nasil ki cok şiddetli sırt ağrıları oluyorsa herpesten sonra da atipik sinirsel çakmalar olabiliyor.kafanda büyütme dr dr gezmeye gerek yok bir şey cikmayacak .diger hastane koridoru yorumların biraz yanlış bir cok şikayet için gelen insanlar var mesela 17 yaşında tüylenme için de gelebilir illa cinsel yolla bulaşan hast. Gerekmiyor ...65 yaşındaki erkek erkektir yaş ile hic alakası yok..korunması gerekecegini bilmiyor ona da yapacak bir sey yok
Kilon varsa biraz ver ahcc guzel takviye biraz ara ver sonra devam edersn

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HSV1 Test Sonuçları: IgG ve IgM Pozitif Ne Anlama Gelir? Genital Bulaşma Riski Hüseyin 51 14,758 15-03-2026, Saat: 22:05
Son Yorum: nurbahar
  Genital Herpes ile Yaşamak: Deneyimler, Tedavi ve Sorular nopainnogain 11 3,953 11-03-2025, Saat: 00:18
Son Yorum: tuzluk
  Sünnet Derisi Batma Hissi: Valtrex Kullanırken Yanma ve Çözümler cipiaresss 0 755 23-02-2025, Saat: 15:02
Son Yorum: cipiaresss
  HSV Testleri Yanıltıcı Olabilir mi? Genital Siğil ve Lezyon Hikayesi Theseus 0 798 22-02-2025, Saat: 21:33
Son Yorum: Theseus
  Genital Herpes Menenjit ve Beyin İltihabına Yol Açar mı? Endişeler ve Gerçekler duzelicezbe 2 1,497 16-02-2025, Saat: 12:54
Son Yorum: Sametcann06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi