Yorumları: 4
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar ilk atak yaşadığım zaman 1 2 gün öncesinden sağ kasık ağrısı olmuştu 3 4 gün sürmüştü arkadaşında atak oldu. Yine iki gündür sağ kasığımda ağrı oluşmaya başladı. Sizlerde de bu şekilde bir ağrı oluyor mu? Herpes belirtilerinden midir? Tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi günler herkese.
Yorumları: 54
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Evet malesef lenfler sistigi icin ağrı oluyor bak şuan ben gece saat kaç uyanigim artık beynimi yedi bitirdi bu iğrenç illet hastalık canım acıyor artik
Yorumları: 4
Rep Puanı:
0
Tam geçiyor 1 2 ay sonra tekrar başlıyor 3 4 gün boyunca devam ediyor. Birde ayakta çalışıyoruz gün içerisinde çok zorluyor.
Yorumları: 11
Rep Puanı:
0
Evet benimde pelvik bolge ağrım oluyor her atakta ve çok sık atak geçirdiğim için atak yokken bile hissediyorum bazen sizin de oluyor mu. Çift taraflı pelvik agri rahim agrisi gibi sanki
Yorumları: 11
Rep Puanı:
0
Evet benimde pelvik bolge ağrım oluyor her atakta ve çok sık atak geçirdiğim için atak yokken bile hissediyorum bazen sizin de oluyor mu. Çift taraflı pelvik agri rahim agrisi gibi sanki
Yorumları: 165
Konuları: 11
Rep Puanı:
9
Herkezde farklı sergileyebilir lakin uçuk çıktıktan sonra en hızlı gecirebilmek için uygulanacak yöntemler nedir, hangi krem veya kurutmak için kullanılacak hangi yöntem
Furkosin ve docosanol hızlı yöntem deniliyor ama Türkiye'de satış mevcut değil
Yorumları: 18
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar bu ağrılara çözüm bulabildiniz mi ?
Nerdeyse sürekli karşılıklı kasık lenflerimde ağrı oluyor. Ara ara kuyruk sokumunda ağrı oluyor. Sosyal hayatı bu kadar etkilemesi cidden yıpratıcı