Arkadaşlar ilk atak yaşadığım zaman 1 2 gün öncesinden sağ kasık ağrısı olmuştu 3 4 gün sürmüştü arkadaşında atak oldu. Yine iki gündür sağ kasığımda ağrı oluşmaya başladı. Sizlerde de bu şekilde bir ağrı oluyor mu? Herpes belirtilerinden midir? Tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi günler herkese.
Evet malesef lenfler sistigi icin ağrı oluyor bak şuan ben gece saat kaç uyanigim artık beynimi yedi bitirdi bu iğrenç illet hastalık canım acıyor artik
Tam geçiyor 1 2 ay sonra tekrar başlıyor 3 4 gün boyunca devam ediyor. Birde ayakta çalışıyoruz gün içerisinde çok zorluyor.
Evet benimde pelvik bolge ağrım oluyor her atakta ve çok sık atak geçirdiğim için atak yokken bile hissediyorum bazen sizin de oluyor mu. Çift taraflı pelvik agri rahim agrisi gibi sanki
Evet benimde pelvik bolge ağrım oluyor her atakta ve çok sık atak geçirdiğim için atak yokken bile hissediyorum bazen sizin de oluyor mu. Çift taraflı pelvik agri rahim agrisi gibi sanki
(06-12-2024, Saat: 22:56)Zagor122 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet benimde pelvik bolge ağrım oluyor her atakta ve çok sık atak geçirdiğim için atak yokken bile hissediyorum bazen sizin de oluyor mu. Çift taraflı pelvik agri rahim agrisi gibi sanki
Evet arkadaşlar yaklaşık 3 senedir herpesliyım bu illet maalesef vücudun bir çok yerinde hissedilebilen kas ağrısı batma hissi bacaklarda ağrı kasıkda ağrı parmak uçlarında ve vücudun bir çok yerinde iğne batma hissi ve daha birçok belirtiler oluyor bunlar herpes pozitifseniz maalesef herpesden
çözüme ğelince valtreks en az 2 -3 ay 2x500 mğ kullanmak gerekiyor bu ağrılar %90 azalıyor en azından bende böyle oldu 2-3 ay sonra dozu düşürmek gerekiyor 1x500 mğ gibi
bu arada kan tahlillerinize baktırmayı ihmal etmeyelim lütfen doktor konturulunde olsun herşey ilaçlar bildiğiniz üzre herkezde aynı masumlukta olmaya bilir
Herkezde farklı sergileyebilir lakin uçuk çıktıktan sonra en hızlı gecirebilmek için uygulanacak yöntemler nedir, hangi krem veya kurutmak için kullanılacak hangi yöntem
Furkosin ve docosanol hızlı yöntem deniliyor ama Türkiye'de satış mevcut değil
Arkadaşlar bu ağrılara çözüm bulabildiniz mi ?
Nerdeyse sürekli karşılıklı kasık lenflerimde ağrı oluyor. Ara ara kuyruk sokumunda ağrı oluyor. Sosyal hayatı bu kadar etkilemesi cidden yıpratıcı