Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar
Öncelikle merhaba 
Ürünün sahibi arkadaşıyla aranızda ilk iletişime geçen olmuşumdur. Kendisi ürünü düzenli kullanamadığım halde sürekli yakından ilgilenip etkisini sorgulayıp kullanmamda teşvik etmiştir. Benim stresli ve uykusuz iş hayatımdan ötürü ve düzenli kullanamadığım halde kullandığım zamanlar az da olsa batma kaşıntı hissi azalır gibi oldu. Benim sinir harabiyetimi oldu bilmiyorum bitmek bilmeyen kaşıntı ve batma olduğu için ürünle beraber yeni Valtrex kullanmamaya dirensemde durumumdan ötürü Valtrex kullanmaya karar verdim. İkisinin birlikteki etkisini deneyeceğim

Arkadaşlar konu altına yalnızca ürünle ilgili kullanıcı tecrübelerinizi ya da ürünle ilgili merak ettiğiniz soruları yazın.
Konu dağılmaması için ürün dışında yapilan yorumlar silinmiştir.

Öncelikle Adiosa ya çok teşekkür etmek istiyorum. Gerek ilgisinden dolayı gerekse verdiği çabalardan dolayı .1 aydır bu ürünü kullanıyorum .Hissedilir derecede hayatım normale döndü yanma ve batma hisleri yok denecek kadar azaldı. Yanında herhangi bir takviye kullanmiyorum. Genel olarak düzenli kullanmaya çalışıyorum.Forumdan da takip ediyorum kullanan herkez memnun . Bu bir ilaç değil sonuçta bir takviye . Bu illet virüs için henüz bir çare yok . Ben ürünleri kullanırken zaten ataklar ayda 1 çıkıyorsa eğer bu süreci ne kadar oteleyebilirim derdindeydim. Ve benim için beklentilerimi karşıladı.İlerleyen süreçlerde de kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler Adiosa...

Öncelikle yüreği kalbi güzel kesinlikle iyi niyetinden şüphe duymadığım çok sevdiğim abim Adiosaya Teşekkür ediyorum. Ürünleri aylar önce ücretsiz şekilde ulaştırmıştı bana sağolsun 3 adet ürünü yaklaşık 3 hafta kullandım fakat bu zaman zarfında kendisinede söylemiştim uyku sorunu ve bacaklarımda sızlama olmuştu bu durumun arı ürününden olabileceğinden şüphelenerek kan vs testleri yaptırdım değerlerim normal çıktı aynı zamanda bu süre içinde atak vs olmadı kaşıntı batma eskiye nazaran azaldı diyebilirim. Normalde son zamanlarda ayda 2 atak yaşayan birisiyim bende ne yazıkki agresif seyrediyor. Ürünlere 11 gündür tekrardan düzenli şekilde kullanmaya başladım yanındada doktorun vermiş olduğu B12 vitaminini içiyorum. 11 günlük süre zarfında küçük küçük bi atak oluştu fakat ilerleyen zamanlarda atakların görülme sıklığını azaltacağına inanıyorum. Gelişmeleri yazmaya devam edicem Adioasadan Allah razı olsun iletişim halindeyiz zaten herşey için teşekkürler sağlıkcakla kalın dostlar ...

Arkadaşlar selam, şu an bir atak geçiriyorum hatta bir tık ağır. Takviyelere devam ediyorum aynen. Acaba vücut tepki mi veriyor göreceğiz.

Takviyeleri ne kadardır kullanıyorsun ponçik?

(09-07-2024, Saat: 21:08)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Takviyeleri ne kadardır kullanıyorsun ponçik?

Daha çok yeni hopeful, 2 hafta olmadı.

(02-07-2024, Saat: 20:40)AdiosA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar
Öncelikle bilinmesini isterim ki kesinlikle maddi bir çıkar peşinde değilim, ve Rabbime sonsuz şükürler olsun ki maddi ihtiyacı olmayan biriyim.
İlk konuyu Nisan ayının ilk günlerinde açıp dilimin döndüğünce niyetimi açıklamaya gayret etmiştim.
Evveliyatında geçen senenin Ekim ayında admin abime ürünle alakalı bilgilendirme amaçlı mesajlaşıp kullanmak isteyenlere ücretsiz göndermek istediğimi
Fakat tavsiyesi doğrultusunda yaşanabilecek olumsuz sonuçlarla karşılaşılırsa eğer sıkıntı yaşayacağımı bana izah ettiğinde bende ürünü yasal olarak üretme kararına vardım,
Benim için maddi ve manevi çok zorlu ve uzun bir süreçti
Nihayetinde ürün üretimi neticelenince kullanmak isteyenlere ücretsiz göndermek istediğimi belirttim,
Bu vesileyle tanışmak kısmet olan dünyalar güzeli dostlukları da Rabbim nasip etti,
Sırf bu dostluk kurduğum insanlarla tanışmaya vesile olması bile benim için maddiyatın çok daha ötesinde manevi bir güzellik getirdi hayatıma.
Netice itibariyle bir kaç ay sonra bir senelik bi emeğim ve karşılıksız bir mücadelem olmuş olacak,
İlk ürünü gönderdiğim kişiler tam 3 aydır ürünlerini kullanıyor
İçinde kullanmayanlar yada düzensiz kullananlarda olmasına rağmen;
Sürekli irtibat halinde olduğum kişilerden çok güzel dönüşler aldım
Öncelikli kanımız şudur ki
Neredeyse kullanan herkeste batma yanma kaşıntı yok denecek noktaya kadar geldi şükürler olsun,
Sürekli uçuk çıkaran insanlar olmasına rağmen henüz uçuk çıkarmamış,
Yada çıkma aralığı epey uzayan kullanıcılar oldu.
Ne kadar can sıkıcı ve bizleri psikolojik bir bunalıma sokan bir rahatsızlıkla yaşamaya çalışmanın zorluklarını bildiğim için
İstedim ki insanlara faydam olsun hatırlanınca bı hayır dualarını alabileyim
Bu sevinç benim için her şeyden önemlidir.

Şimdiye kadar;
Majan10, isot34, ezgiulusoy, kırksekiz, panço, yönetmen, hopelove07, umutherzamanvardır, makarsu, cipiares, dertli, Semanur34, özgürb, 36bodrumlu36, Serhat1309, ponçik linkli kullanıcılara ürünlerini teslim ettirdim.

Şimdi hepsinden ricamdır
Gerçek neyse olumlu yada olumsuz tüm detaylarıyla birlikte neticelerini
Ürünü kullanmadan önce ki
Ve sonraki virüsün etkilerini tam detaylı bir şekilde yazmalarını rica ediyorum.
Böylelikle de bu konu burada kapanmış olsun

Şifa Allah'tandır vesile olabildiysek ne mutlu bizlere

Bunca emeğiniz ve çabanızı gerçekten Taktir ediyorum bu derdi paylaşan arkadaşlarım adına çok mutlu oldum. Sizinle konuşabilir miyim ilaç hakkında detayli bilgi almak istiyorum bende

Coktandır siteye giremedigim icin yorum yazmakta geciktim. 
Bu ürünü ramazan bayramından beridir kullanıyorum bir kac gün sonra dört ay olmak üzeredir.
Ürünle alakalı ilk konu açıldığında kullanıp kullanmama konusunda çok kararsız ve tedirgindim ama belki bı çare olur umuduyla korka korkada olsa kullanmak zorunda kaldım. Kullanmadan önce çekilmez bir hayatım vardi 
Bende hiç kesintisiz aralıksız bitmek tükenmek bilmeyen kaşıntı ve batma oluyordu doktordan baskılama tedavisi aldım ama hiçbir değişiklik olmadı durumumda o kadar zor günler yaşıyordum ev işlerimi yapamaz hale gelmiştim o arayışla bu siteye denk geldim okuyabildiğim bir çok tavsiyeyi denedim hatta brokoli kürü beni daha kötü etti kaşıntıdan uyuyamıyordum hayattan soğumuş intihar etmeyi düşünür hale gelecek kadar kötü günler yaşıyordum. Ramazan bayramında ürünü kullanmaya başladım iki hafta sürmeden kaşıntı ve batmalar azalmaya başladı kullandıkça kendimi hem sağlık hem ruh halimde daha iyi hissetmeye başlayınca ürüne güvenim tam olmuştu öncesinde ayda bir kaç uçuk çıkardı bende özellikle her regl döneminde kesinlikle uçuk olurdu o dönemdede uçuk çıkmayınca daha dikkatli daha düzenli kullandım ortalama üç yada dört defa regl dönemi geçirdim ne o dönemlerde ne başka zamanlarda hiç uçuk çıkmadı ama çok azda olsa batma kasıntı karıncalanma halen vardı bı sure sonra ikinci bi ürün gönderdi sagolsun o üründen sonra hiçbi belirti kalmadı bende.
Bı ara merak ettim acaba kullanmayı kesersem ne olur diye ne kadar süre kullanmadım hatırlamıyorum ama tekrar kaşıntı ve batmalar başlayınca doktorumun yazdığı biokadın isimli ilacı kullandım hiçbir faydası olmayinca tekrar ürünü kullanmaya başladım şükürler olsun o günden beridir hiçbirkez olsun ne bı batma kaşıntı gibi etkiler oldu nede dört ay olacak bir kez olsun uçuk bile çıkmadı ben artık hayata yeniden gelmiş gibiyim adiosanin bizlere yaptığı bu abiliğin parayla ödenmeyecek kadar hakkı emeği yüksektir bende ona ne kadar dua etsem azdır allah ondan razı olsun hakkında olumsuz düşüncelerim korkularım vardı kendisinden özür dileyip helallik aldım bu sayede hepimize hakkını tekrar tekrar helal etsin tüm detayları uzunca yazdımki  hem herkez açıklayıcı bilgi edinsin hem adiosa abi buna layık bir insan. Sitede gereksiz tartışmalar olmuş kimsekimsenin  kalbini kirmasin hepimiz birbirimize yardımcı olmak zorundayiz 
Benimde çorbada bi tuzum olsun diye konuşmak bildiğim kadarıyla yardımcı olabileceğim birşey olursa bayan arkadaşlar bana mesaj atabilir arasırada olsa girip cevaplayacagim elimden geldigi  kadar.

Ürünler bana da geldi ben ve eşimde test edip olumlu olumsuz sonuçları yazacagım

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes sürekli ağrı yapar mı Dünyam 21 4,382 30-07-2025, Saat: 20:58
Son Yorum: BulutEfe
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 22,365 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Exclamation ANTİ HERPES HopeFul 96 26,604 14-09-2024, Saat: 01:51
Son Yorum: max.903406
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,557 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,686 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi