Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANTİ HERPES
(01-06-2024, Saat: 02:50)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sağlık personeliyim ve böyle sahtekarlık görmedim. Burdan konuştuğum gerçek hasta hepestrk süphelihasta sunflower, dünbügün müydü ahmet3434 gibi ve daha niceleri sakın kotkmayın bu hastalıktan siz adam gibi adamsınız bu hastalık sizi yenemez koca  bir ömrünüz var çoluğunuz çocuğunuz bile olacak. Burdaki birçok başlık sizi ürkütmek için özel olarak yapılmış iyi olacaksınız. Modern tıptan ayrılmayın 2000 tl kargo alan adam PTT kargonun sayfasına baksa olayı anlar kapıda kargo nedir ya. Sahtekar bir sürü  it burayı mesken tutmuş korkmayın. Hsv 1 ilk yıldan sonra genital de sık sık tekrarlıyor diyorsa  ve 40 yıldır tekrarlıyor diyorsa inanmayın öyle bişey yok hsv 2 dir o eğer gerçekse. Çare modern tıpta bu soytarılara inanmayın paranıza yazık.
 Kardeş bende sağlık personeliyim. Hatta sana birşey söyleyimmi kadın doğum alanında çalışıyorum bende bu hastalıkla mücadele ediyorum. Gerekirse her yolu deneyeceğim. İnsanların burda moral ve motivasyonunu etkileyemezsin. Herşeyi de geçtim buradaki insanlar aklı başında bilinçli insanlar. Sana düşmedi derdi tasası. Ya sus yada önüne bak.

birde paranıza yazzık diyorsun sena11 burdan yazdı benimle beraber kaç kişi gitti dr üçreti sians üçreti yol parası uçak filan onu proplem etmediniz kargo 120 tl onu proplem ettiniz burda taksi üçreti indi bindi 150 tl kargo 120 de çıkanyer var 60 da haydi diyelimki bu kargocuyla anlaştı 10 kişiye bu ürünü göndermiş kargocu adam başı 20 tl verse 200 yapar ürünün şişesi degil

hakı123 profiline baktım buda yeni üye bunların hepsi bir kişide olabilir

ilk önce jimm sitesi vardı ilk biz orda üye idik jimm araştırmacı sonderece bilgili birisiydi siteyi boşalttı dondurdu hepimiz bu siteye üye olduk jimm bu sitedede yazdı hopeful beni diger siteden tanır burdanda zaten senelerdir tanır bu konuda paradan kaçmıyacagımı bilir kaynaksız bir yorum yapmadım kimse hakkı123 burda benim için sahtekar dolandırıcı diyemez senin dışında senide nasıl dolandırdım anlamış degilim it lafına gelince biz burda ev sahibiyiz kapının önüne gelip mutlaka havlayan olacak senin gibi bizde onlara bir taş atarız kaçar gider jimin hala fikirlerinden yararlanıyoruz tekrar dönmesini ben çok istiyorum keşke bana bir tlf no verip gitseydi bu sitede şimdide degerli arkadaşlar var daha öncede havlayan bir azeri dr vardı saki gibi birşeydi hepeful kovuyordu yeni hesapla tekrar havlamaya başlıyordu belki on hesap açtı ensonunda gitti sizde öyle olacak işallah kalıcı birtedavi çıktıgında bunu kutlarken siz olmayacaksınız

Arkadaşlar buradan kavga etmek çok saçma isteyen istediğini içer bunu ayırt edebilecek yaşta herkes. Ben hem hasta hem hekim olarak tedavisi olmayan bir hastalığın bitkisel şeylerle tedavi edilmeyeceğini biliyorum ama bu tarz şeylere inanan (çaresizlikten inanmak isteyen) insan sayısı da çok fazla. Bilmediğiniz şeyleri içmenizi önermem. Bir anda böbrekleriniz iflas edip tüm sisteminiz çökebilir. Sizce otları karıştırırarak virüsü tedavi etmek mümkün olabilir mi ya birazcık mantık. Ha kullanmak isteyen de kullansın sonuçta doğal seleksiyon diye de bir şey var Smile

Elif19- linkli kullanıcıya,
Hocam kesinlikle tedavi iddiam yoktur.
Konuştuğum kişilerden öyle anlayanlar olduğu vakitlerde üstüne basarak böyle bir durumun dünyada mümkün olmadığını dile getirdim,
Sadece sizlerin tabiriyle baskılama mı dersiniz adına !
Bende uzun zamandır uçuk çıkmıyor
Batma kaşıntı falan hepsi yok oldu.
Durumu izah edip kullanmak istenlere ücretsiz gönderdim,
Olay bundan ibaret

(01-06-2024, Saat: 13:45)Elif19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar buradan kavga etmek çok saçma isteyen istediğini içer bunu ayırt edebilecek yaşta herkes. Ben hem hasta hem hekim olarak tedavisi olmayan bir hastalığın bitkisel şeylerle tedavi edilmeyeceğini biliyorum ama bu tarz şeylere inanan (çaresizlikten inanmak isteyen) insan sayısı da çok fazla. Bilmediğiniz şeyleri içmenizi önermem. Bir anda böbrekleriniz iflas edip tüm sisteminiz çökebilir. Sizce otları karıştırırarak virüsü tedavi etmek mümkün olabilir mi ya birazcık mantık. Ha kullanmak isteyen de kullansın sonuçta doğal seleksiyon diye de bir şey var Smile

Doğal seleksiyon!

Selam arkadaşlar, takviyeye devam ediyor musunuz? Kullananlar son durumu paylaşabilir mi?

(02-07-2024, Saat: 17:33)ponçik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar, takviyeye devam ediyor musunuz? Kullananlar son durumu paylaşabilir mi?

Ben kullanıyorum. Başlayalı henuz 1 ay olmadı. Çok olumlu etkileri var . Kaşıntı ve batma hissi yok denecek kadar azaldı. Şimdilik memnunum.

bendeki durum 3 ayı geçti lezyon yok batma kaşıntı eskiye oranla yüzde 80 daha az ürünü düzenli kullanmaya devam ediyorum diger kullanan arkadaşları bende merak ediyorum bilgilendirirlerse sevinirim birde düzenli kullanıp kullanmadıklarını yazarlarsa iyi olur

Kullanıyorum uzun zamandır sorun yok.Faydası var bence

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes sürekli ağrı yapar mı Dünyam 21 4,382 30-07-2025, Saat: 20:58
Son Yorum: BulutEfe
Information Berberin (Berberis Vulguvaris) Herpes Üzerinde Etkileri HopeFul 63 22,364 03-10-2024, Saat: 23:51
Son Yorum: Bitermi dertler
Information Vital Mina Anti Herpes Takviyeleri Hakkında Yorumlar HopeFul 39 11,642 12-09-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Elif19
Thumbs Up Sol dış dudak çevresinde ağrı herpes kaynaklı mıdır? elifart2409@gmail.com 7 2,557 29-07-2024, Saat: 10:41
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Genital herpes vücutta kaşıntı yapar mı? seher_guler22 11 4,685 27-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: max.903406

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi